Hotelbeskrivelse

LUX* Grand Baie

Sanselig nydelse i moderne omgivelser med fokus på detaljen
Med sin placering i Grand Baie på Mauritius nordkyst ligger LUX* Grand Baie på en af Mauritius’ smukkeste strande samtidig med at byliv, barer, restauranter og shopping er inden for kort afstand.
 
Med et fokus på detaljerne skabes der rum til oplevelser, som gør dette resort til et nyskabende boutique-inspireret resort med en moderne og frisk atmosfære, hvor der masser af muligheder for afslapning og aktiviteter.
 

Derfor kan vi lide LUX* Grand Baie

 
Resortet er nyt, moderne og ungdommeligt med mange velovervejede detaljer, som får LUX* Grand Baie til at skille sig ud. Spaområdet er desuden en særlig oplevelse i sig selv med specielt udviklede behandlinger og et gennemtænkt koncept. Stranden er dejlig og ligger i en smuk og rolig lagune.
Børnevenlig
Velegnet til par
Moderne og nyt
God strand og vandsportsaktiviteter
4 etagers velværeområde
Højt gastronomisk niveau
FACILITETER LUX* Grand Baie
Gennemtænkt og afslappet ø-stemning i moderne rammer

Minimalistisk design giver plads til det vigtige

 

Med den dygtige og anerkendte designer Kelly Hoppen bag det minimalistiske og gennemførte udtryk, er der sørget for, at suiter og villaer både er formfuldendte og funktionelle.
 
De smarte suiter har rummelige badeværelser med store badekar og brusere med lysterapi. Med udsigten til bugten fra terrassen får man oplevelsen af at bo i en sofistikeret og moderne lejlighed.
 
Farveskalaen – der går igen i alle suiter og villaer – strækker sig over mange variationer af beige og sandfarver, der på trods af en stor mangfoldighed, på ingen måde virker rodet, men derimod roligt og sofistikeret samtidigt med, at de sorte detaljer skaber modspil til de lyse farver.
 

Et højt gastronomisk niveau der tør være nyskabende

 

Med et kulinarisk laboratorium og et stærkt team af dygtige kokke og mange andre højt specialiserede smagshåndværkere, rykkes der konstant ved gastronomiens grænser på LUX* Grand Baies 3 restauranter.
 
De spændende smagsoplevelser er lige dele kulinarisk ekspertise og køkkenteater, når ild, røg, kulde, varme og maleriske sammensætninger danser ubesværet henover både cocktails og tallerkner.
 
Beach Rouge er hotellets samlingspunkt og skifter ubesværet udtryk som dagen går fra morgen og mod aften, så det både er strandbar, restaurant og om aftenen lader DJ’en danserytmer omdanne Beach Rouge til afslappet natklub.
 
På Ai Kisu serveres der pan-asiatiske retter, tilberedt over store flammer og på rooftop-baren Bisou, med udsigt over lagunen, kan man slappe helt af til lyden af loungemusikken, der får skuldrene til at sænke sig, mens tankerne går på langfart.
 

Afslappende spa og gode træningsforhold

 
Med en fireetagers bygning dedikeret til wellness, hvor du finder spa, frisør, barber og verdens bedste pedicure, kan alle få skuldrene ned. LUX* Grand Baie har desuden to veludstyrede træningsområder, det ene et moderne fitnesscenter, det andet under åben himmel på toppen af resortet med to løbebaner
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Fitness center
Lounge/bar
Sauna
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER LUX* Grand Baie
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I JUNIOR SUITE
Periode
Voksen
Pris per person i enkeltværelse
01.06.24 - 24.06.24
26.495
 
25.06.24 - 18.07.24
29.295
 
19.07.24 - 28.07.24
31.895
 
29.07.24 - 30.09.24
29.095
 
01.10.24 - 10.10.24
39.195
 
11.10.24 - 22.10.24
41.995
 
23.10.24 - 31.10.24
39.195
 
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Tillæg All Inclusive: 11.275 kr. per person.
Gælder ved bestilling inden 31. maj og er indregnet i ovenstående priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Mauritius t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
 • 7 nætter på LUX* Grand Baie i valgte værelsestype
  • Inklusive halvpension
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.