Royal Palm Beachcomber Luxury

Royal Palm Beachcomber Luxury

+
5-stjernet luksus i betagende omgivelser
Langs pudderbløde kridhvide sandstrande på Mauritius’ nordvestlige kyst ligger et lille stykke af paradis; Royal Palm. Hvert hjørne af dette hotel, hver detalje – ja, hver eneste del af dette hotel er udført med et kompromisløst fokus på ”det uovertrufne”. Her får du gennemført 5-stjernet luksus indhyllet i en afslappende og idyllisk atmosfære.
 
Børnevenlig
Snorkling
Velegnet til par
Et af Mauritius' ypperste hoteller
Beliggende på nordkysten
Tæt på Grand Baie by
FACILITETER Royal Palm Beachcomber Luxury
Et af Mauritius' ypperste hoteller. Gennemført 5-stjernet luksus indhyllet i en afslappende og idyllisk atmosfære
Royal Palms smukke beliggenhed på den kridhvide strand, et stenkast fra det turkisblå hav, indbyder til alle former for aktiviteter på, i og ved havet. Afslapning i skyggen, snorkling ved koralrevene, lange gåture i strandkanten og – ikke mindst – et utal af vandaktiviteter såsom vandski, windsurfing, stand-up paddle, kajak, sejlads og meget mere.
 
Disse aktiviteter kræver dog, at du forlader hotellet for en stund, og det er ikke sikkert, at du har lyst til det. For Royal Palm er alt, hvad man kan drømme om, når det handler om ferie, luksus og forkælelse. Overalt er atmosfæren lys, let og fredfyldt og omgivelserne betagende smukke. Du kan få pulsen op i sportscenteret eller slappe af ved de 3 opvarmede pools eller i Valmont Spa, hvor professionelle behandlere forkæler din krop og dit sind.
 
I hotellets tre restauranter får du serveret udsøgt gourmetmad, og hver aften er der musikalsk liveunderholdning.
Bordtennis
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Concierge
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter