Hotelbeskrivelse

Burj Al Arab

Verdens eneste 7-stjernede hotel
Burj Al Arab, også kaldet ”Sejlet” pga. hotellets karakteristiske design, er blevet Dubais vartegn. Hotellet er opført på en kunstig ø 280 meter fra stranden ved Jumeirah Beach Hotel og er med sine 321 meter verdens højeste suitehotel.  
 
Burj al Arab siges at være verdens eneste syvstjernede hotel, og alle aspekter af hotellet er umådeligt celebre. Hver suite har egen butler, og selv de mindste detaljer er både gennemtænkte og teknologisk avancerede. Det er svært at finde blot et enkelt superlativ, der dækker den altomfavnende luksusoplevelse du får, fra det sekund du træder ind i hotellet, til du forlader det igen.
 
Hotellet har flere gange været kåret som verdens bedste hotel og modtager hvert år nye anerkendelser.
 
Drømmer du om at opleve Burj Al Arab, men rækker feriebudgettet ikke til ophold, kan vi arrangere eksklusiv brunch eller middag på hotellet.
 
Velegnet til par
Strandhotel
Oplevelse
Eksklusiv luksus
FACILITETER Burj Al Arab
Burj al Arab siges at være verdens eneste syvstjernede hotel, og alle aspekter af hotellet er umådeligt celebre.
6 restauranter, 2 barer og 1 café tilbyder det fineste gastronomi fra hele verden. Derudover er der Assawan Spa & Health Club, fri adgang til Wild Wadi Water Park, privat strand, indendørs og udendørs pools.
 
Burj Al Arabs gæster kan benytte Jumeirah Beach Hotels faciliteter, der inkluderer tennis, windsurfing, vandski, snorkling, dykning, sejlads, bananbåde, kajaksejlads, dybhavsfiskeri og yachtleje.
 
Golfspillere kan spille golf på to nærliggende 18 hullers mesterskabsgolfbaner.
 
Det er muligt at leje en Rolls Royce med privatchauffør eller helikopter med pilot for eksklusiv sightseeing.
Bibliotek
Business center
Butikker
Concierge
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
INDIKATIONSPRISER Burj Al Arab
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I 1 BEDROOM DELUXE SUITE
Periode
Voksen
09.05.24 - 30.09.24
39.395
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
  • Lufthavnsskatter
  • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
  • 7 x overnatninger på Burj Al Arab i 1 Bedroom Deluxe Suite med morgenmad
  • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.