Hotelbeskrivelse

North Island

En uspoleret bountyø, som du aldrig glemmer!
Forestil dig en ø med tre bjerge, en lille sø og fire strande i hvert sit verdenshjørne. Kun i drømme har du set noget så smukt! North Island Lodge åbnede i 2003, hvor øen havde været ubeboet i over 30 år. Nu bliver Seychellernes truede planter og blomster plantet her under nøje opsyn fra videnskabsfolk, for der passes godt på dette uspolerede ø-paradis. Hotellet blev i 2006 kåret som verdens bedste hotel af rejsemagasinet Condé Nast’s læsere.
 
North Island nås efter en kort helikoptertur fra hovedøen Mahé, og udover enestående naturoplevelser venter din egen private villa på 460 m2. Den private butler giver en sublim service, og fuldender den ultimative ferieoplevelse! Gastronomien på North Island er inspireret af det creolske, franske og indiske køkken, men der er intet menukort. Kokken spørger til dine ønsker og tilbereder dagligt ny menu tilpasset derefter.
Uspoleret ø-paradis
Ægte romantik
Meget privat
Det bedste af det bedste
All Inclusive
FACILITETER North Island
Ultimativ forkælelse
Under opholdet på North Island bydes der på udsøgt gastronomi, vinkælder, flot beliggende spa og fitnesscenter, swimmingpool, bar, lounge, bibliotek, dykkercenter og snorkling.
 
Øen har 11 meget private villaer på hver 460 m2 bygget i pagt med naturen.
 
Villaerne er stråtækte og bygget i træ, sten og glas. Soveværelset har aircondition og loftsvifte samt udsigt til stranden. Stort badeværelse med stort badekar, toiletbord, inden- og udendørs bruser samt tilhørende omklædningsrum. Et ekstra værelse kan bruges til børneværelse eller udstyres med dvd, cd-afspiller og internet. Villaerne har minikøkken, stor solterrasse, en lille pool, privat butlerservice, mountainbikes og en golf buggy til transport af gæsterne rundt på øen.
All Inclusive
Bibliotek
Business center
Butik
Dykkercenter
Internet
Roomservice
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER North Island
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Mahé på Business Class t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport med helikopter Mahé - North Island t/r
 • 7 overnatninger på North Island i Beachfront Villa
 • All Inclusive
 • Dyk og dykkerkurser
 • Sunset cruises
 • Fisketure
 • Island buggy og meget mere
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

NORTH ISLAND