Hotelbeskrivelse

One&Only The Palm

+
Kultur, byliv, eventyr og eksklusiv afslapning på verdensberømte The Palm i Dubai
Med udsigt til langstrakte sandstrande og lunt azurblåt hav, et stenkast fra uendelig ørken, hvor orangerøde sandduner bølger i landskabet, så langt øjet rækker, og adgang til en moderne og livlig by, hvor både oldgamle traditioner og de nyeste fremskridt deles om pladsen og opmærksomheden, så det samlede indtryk bliver ubeskriveligt og eventyrligt – midt i dette overflod af historie, kultur og innovation ligger et hotel, som har betaget og imponeret unge som gamle over hele verden. Oppefra ligner det et palmetræ. Ude fra havet ligner det en eksotisk arabisk by - og indefra ligner det et palads, som end ikke eventyrlige fortællinger om Sindbad Søfaren, Aladdin eller 1001 nats eventyr kan måle sig med.
 
One&Only The Palm er en ultimativ destination for alle, som ønsker en rejse ud over det sædvanlige – både hvad angår opholdet, oplevelserne og omgivelserne. The Palm er også et godt valg for børnefamilier, da her er masser af oplevelser for både store og små og en meget attraktiv børneklub med sjov og underholdning for de små.
 
Velkommen til One&Only The Palm i Dubai. 
 
Velegnet til par
Ekstravagant luksus
Gourmetrestauranter
Ypperlig service
Guerlain Spa
FACILITETER One&Only The Palm
The Palms beliggenhed ved havet giver optimale muligheder for stort set alle former for vandsportsaktiviteter.
Du kan sejle, windsurfe, stå på vandski eller dybhavsfiske efter store fisk som tun, sejlfisk og kingfish. Efter en god omgang adrenalinpumpende vandsport indbyder den 850m2 store pool med oversized solsenge og den private sandstrand til skøn afslapning i solen. Du kan også forkæle kroppen med en behandling i One&Only Guerlain Spa, hvor roen, duftene, omgivelserne og professionelle hænder giver både krop og sind ny energi. Her findes desuden en pool kun for voksne.
 
Er du golfentusiast så er du kommet til paradis. I kort afstand fra The Palm ligger intet mindre end 6 golfbaner, hvoraf flere af dem har vundet eftertragtede internationale priser. Skal dagen fyldes med kultur og spændende udflugter, så har du også rig mulighed for dette. The Palm arrangerer meget gerne skræddersyede ture til ørkenen, byen eller havet. Du kan eksempelvis ”surfe” i sanddunerne, ride på kameler, køre gennem ørkenen i 4-hjulstrækkere eller spise middag i ørkenen mens solnedgangen farver alt gyldent orange og en stjernebesat nattehimmel åbenbarer sig over dig. Du kan tage på shopping i Dubai – en af de mest kosmopolitiske byer i verden, du kan besøge det prisvindende Dubai Museum eller Jumeira Mosque og du kan tage på spændende arabiske markeder – souk’er – og shoppe guld, tæpper, krydderier og parfume.
 
Middagen kan du få serveret i en af The Palms 3 eksklusive restauranter, hvor Michelin-kokken Yannick Alléno sørger for at dine smagsløg bliver forkælet på bedste vis.
Børneklub
Børnepasning
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER One&Only The Palm
5 NÆTTER FRA
kr. 24.995 pr. person
5 NÆTTER FRA
kr. 37.695 pr. person
Fra-pris i højsæson (oktober - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Dubai lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger i Palm Manor Premiere Room
  • Inkl. morgenmad
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.