Hotelbeskrivelse

Oberoi Al Zorah

Udsøgt luksus nær Dubai
Bare 25 minutter fra Dubais internationale lufthavn, omgivet af intet mindre en 1 million m2 beskyttet skov, smaragdgrønne laguner og kridhvide sandstrande, ligger et helt nyt 5-stjernet vidunder: Oberoi Al Zorah.
 
Det helt fantastiske naturskønne område gemmer på smuk natur og et rigt liv af særligt fugle og fisk, som indbyder til daglige gå- eller vandreture. Lige i nærheden ligger en 18 huller mesterskabsgolfbane, på stranden ligger Beach Club, hvor du kan leje udstyr til alverdens vandaktiviteter og i spaen kan du forkæle krop og sjæl. Restauranterne og baren lokker med udsøgte retter og kølige drinks og dit værelse eller din private villa skaber en perfekt ramme om en drømmeferie i paradis.
Børnevenlig
Golf
Velegnet til par
FACILITETER Oberoi Al Zorah
Oberoi Al Zorahs beliggenhed er ideel for dig, som gerne vil have både afslapning og oplevelser i din ferie.
Tag på vandreture i den smukke skov, sejl i kano gennem mangroven eller i kajak på det azurblå hav eller tag på fuglesafari og nyd synet af nogle af de 60 forskellige fuglearter, som lever her i mangroven.
 
Er du til vandaktiviteter, så besøg The Beach Club, som tilbyder udstyr til kajak, kitesurfing, kano og fisketure. Her er også skyggefulde stier til gåture, løbeture eller ture på cykel.
 
Ikke langt fra hotellet ligger Al Zorahs 18 huller mesterskabsgolfbane. Den 700.000 m2 store bane er omgivet af mangrover og gemmer på to store søer, der er beboet af et rigt dyre- og fugleliv. En miljøvenlig sporvogn kører mellem hotellet og golfbanen, så du nemt kan komme frem og tilbage.
 
Skal dagen gå med forkælelse af krop og sind, så besøg The Oberoi Spa. Her kan du nyde skønne massagebehandlinger, tyrkisk hamam og Ayurveda. Her finder du også det veludstyret fitnessrum og en 85 meter lang opvarmet pool.
 
Når det er spisetid eller du lige har lyst til en lille snack og en kølig drink, så besøg en af hotellets restauranter og baren. I den luksuriøse hovedrestaurant kan du få internationale retter dagen igennem og på stranden i Sea Grill kan du få serveret sunde retter lavet med traditionelle teknikker. I cocktailbaren og i vinbaren kan du nyde velsmagende dråber, men du slapper af til god musik.
 
Der er selvfølgelig også tænkt på børnene på Oberoi Al Zorah. De kan boltre sig i det store aktivitetsområde og i den lavvandede pool.
Børnevenlig pool
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
INDIKATIONSPRISER The Oberoi Al Zorah
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I PREMIER ROOM WITH PRIVATE GARDEN
Periode
Voksen
10.05.24 - 30.09.24
17.295
01.10.24 - 08.10.24
20.195
09.10.24 - 20.10.24
21.895
21.10.24 - 31.10.24
30.495
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
  • Lufthavnsskatter
  • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
  • 7 x overnatninger på Oberoi Al Zorah i Premier Room med morgenmad
  • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.