Hotelbeskrivelse

One&Only Royal Mirage

Smagfuld luksus og traditionel arabisk charme i hjertet af Dubai med 1 km privat strand.
På One&Only Royal Mirage er nøgleordene smagfuld luksus, privatliv, service i verdensklasse og fokus på detaljen. Her kan alle – fra den mest kræsne livsnyder til det nysgerrige lille barn – få en uforglemmelig drømmeferie.
 
One&Only Royal Mirage består af tre hoteller, der ligger i forlængelse af hinanden på et lukket område.
 
The Palace er det største af de tre hoteller. Her bliver Arabiens storslåethed og mystik præsenteret på fortryllende vis i en flot og moderne stil blandet med arabisk elegance og det nyeste i moderne teknologi og komfort – blandt andet med temperaturkontrollerede swimmingpools.
 
Arabian Court får du en helt særlig 1001 nats stemning, hvor den dramatiske arkitektur skaber en smuk symmetri med de frodige haver, gangstier og springvand. Her bor du i elegante værelser og suiter, der alle vender mod havet.
 
Residence & Spa er mere som et charmerende boutique-hotel med kun 48 værelser. Det er en intim perle, for de der vil forkæle sig selv med det bedste af det bedste. Hotellet er blandt ”The Leading Hotels of World” og giver gæsterne et unikt, intimt og privat ophold i eksklusive værelser og suiter.
 
Velkommen til One&Only Royal Mirage.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Strandhotel
1 km privat strand
Romantisk
Atmosfære og stil
Gourmet restauranter
FACILITETER One&Only Royal Mirage
Dette hotel er med sin fremragende beliggenhed og overdådige ekstravagance et af Dubais absolut bedste hoteller i alle kategorier.
På hele området er der mere end 26 hektar grønne trimmede haver, beroligende springvand, smuk arabisk arkitektur med buer og kupler og idylliske stier, der fører ned til den 1 km lange private strand. Fra stranden er der udsigt til The Palm – One&Only kædens ypperste hotel - som du, som gæst på Royal Mirage, kan sejle til med båd og besøge søster-hotellets restauranter.
 
Det er selvfølgelig kun, hvis du kan løsrive dig fra Royal Mirages smukke omgivelser og mange skønne faciliteter. Her kan du gå ture på stranden, svømme i det azurblå hav eller i de fem store pools. Du kan fylde dagen med forskellige former for vandsportsaktiviteter, som eksempelvis sejlads, kajak, Hobie Cats, windsurfing, vandski, fiskeri, dykning og snorkling eller du kan få pulsen op med en tennis-, basketball- eller volleyballkamp. Bagefter kan du nyde en kølig drink og godt selskab i den moderne og eksklusive private Drift Beach Club.
 
Skal der kun stå afslapning på programmet, så skal du besøge den himmelske One&Only Spa. Her kan du få behandlinger med skønne produkter fra ESPA, du kan slappe af i en traditionel orientalsk hammam og ikke mindst få de mest velplejede hænder og fødder i den verdenskendte Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzales og få smukt hår i Zouari Hair Salon.
 
Imens kan børnene more sig i KidsOnly Club med kamelridning, henna-maling, sandskulpturer, mavedans, sjov i poolen, boldspil og vandsportsaktiviteter.
 
Hvis du vil opleve Dubais spændende kultur, natur og pulserende byliv, så kan du tage på ture til byens duftende markeder eller shoppe verdens mest anerkendte mærker i storbyens butikker og shoppingscentre. Du kan opleve den endeløse ørken og surfe i sanddunerne, ride på kamel og nyde roen omkring et lejrbål. Du kan også sejle ud på det åbne hav på din private yacht eller en traditionel Dhow.
 
Måltiderne er et kapitel for sig selv på One&Only Royal Mirage. Hotellets kokke er i verdensklasse og tilbereder udsøgte måltider fra Middelhavet, Asien og Mellemøsten. Her er i alt 15 restauranter og barer, så der er med garanti altid noget, der vil falde i din smag. Det kan være gourmetretter i de tre fine restauranter, der styres af Michelin-kokken Mauro Colagreco, romantik i fredfyldte hytter på stranden, spændende retter i arabiskinspirerede majilis eller lækre snacks i pulserende strandbarer.
 
Værelser
One&Only Royal Mirage byder på elegante, unikke og komfortable værelser og suiter, fordelt på de tre hoteller; The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Alle er smagfuldt indrettet med smukke materialer, store balkoner og terrasser med udsigt til haverne og havet, rummelige opholds- og spisestuer og førsteklasses service døgnet rundt.
 
Her finder du værelser og suiter i størrelser fra 45-325m2 med alt, hvad du kunne ønske dig - og derudover kan du bo i den spektakulære Beach Garden Villa på 300m2.
 
Se fuld beskrivelse...Se mindre...
Bibliotek
Business center
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER One&Only Royal Mirage
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I SUPERIOR DELUXE ROOM
Periode
Voksen
08.05.24 - 31.05.24
24.795
01.06.24 - 31.08.24
22.395
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger på One&Only Royal Mirage, The Palace i Superior Deluxe Room
  • Inkl. morgenmad & aftensmad
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.