Rundrejse beskrivelse To sider af Sydafrika i én rejse

Oplev to sider af Sydafrika i én rejse – byliv, strandture, kultur, natur og safari

Oplev to sider af Sydafrika i én rejse – byliv, strandture, kultur, natur og safari

Kombiner noget af det bedste Sydafrika kan tilbyde. Rejsen starter i en af verdens smukkeste byer med mulighed for kulturelle, gastronomiske og historiske oplevelser. Derefter tager rejsen dig ind i landet til det Afrika, der altid har eksisteret; den barske, utæmmede bush med sine vilde dyr og gyldne solnedgange.
 
Rejsen starter i Cape Town, hvor du kan opleve udsigten fra Table Mountain – et af Verdens 7 Vidundere – og måske vandre til toppen af Lion’s Hill. Du vil mærke den pulserende energi på V&A Waterfront og blive betaget af skønheden i Kirstenbosch Botaniske Have. Du kan opleve Robben Island og se hvor Nelson Mandela sad fængslet og du kan svælge i lækker mad og skønne vine. Imens bor du på et moderne designhotel, som på bedste vis afspejler den dynamik og energi, som Cape Town er indbegrebet af. 
 
Herefter venter store safarioplevelser i det private område Thornybush Game Reserve, der er en del af den verdensberømte Greater Kruger National Park, hvor du med en spændt kildren i maven holder udkig efter ”The big 5” og bushens andre vilde dyr. Imellem safariturene kan du slappe af i Royal Malewane´s spa eller simpelthen fortabe dig i de fantastiske naturomgivelser og den stjernebesatte nattehimmel. Du skal bo på en autentisk safarilodge, som forener fortidens romantik og skønhed med vor tids bekvemmeligheder og hvis afslappende atmosfære sætter den helt rette stemning for de mange naturoplevelser, der er i vente. 
Mulighed for afrejse alle dage, året rundt. Dette rejseforslag kan skræddersyes lige efter jeres ønsker.
Rejsebeskrivelse Safari i Greater Kruger og pulserende byliv i Cape Town Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Cape Town
The Silo Hotel
The Silo Pool
Velkommen til en af de smukkeste byer i verden, Cape Town. De næste dage af din rejse skal bruges på at udforske denne fascinerende by, som byder på alt fra de mest trendy butikker, restauranter og caféer til en af Verdens 7 Vidundere. 
 
Efter indrejseformaliteterne køres du til din indkvartering; The Silo Hotel. The Silo er en gammel silo, hvilket er meget skønnere end det lyder. Siloen er nemlig bygget om til The Silo Hotel, som er et moderne og stilfuldt designhotel, der er beliggende i den måske mest levende og sprudlende del af Cape Town, nemlig V&A Waterfront.  
 
Overnatning
4 nætter, The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 2-4
På oplevelse i den fascinerende by for enden af Afrika
The Silo Hotel
View over Cape Town
I Cape Town er spørgsmålet ikke, hvad man skal give sig til, men i stedet om det er muligt at nå det hele – og det er uanset, om du er til natur, kultur, historie eller lidt af det hele. Det magiske ved Cape Town er dens vidunderlige blanding af fantastisk natur, forskelligartede kulturer, kunst, design og uimodståelig mad og vin.
 
V&A Waterfront, hvor hotellet er beliggende, er et af byens mest trendy steder med fashionable butikker, gode restauranter og Two Oceans Aquarium. Er du kunstelsker, kan du glæde dig over at hotellet er beliggende ovenpå Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som gemmer på Afrikas største samling af moderne afrikansk kunst. 
 
Naturen i og omkring Cape Town er et helt kapitel for sig. Størst og mest kendt er Table Mountain, som er et af Verdens 7 Vidundere. Gå eller tag svævebanen til toppen af bjerget og nyd en spektakulær udsigt over byen, havet og Robben Island i det fjerne. En lidt kortere vandretur får du til toppen af Lion’s Head, som er et mindre bjerg, der ligger ved siden af Table Mountain, og som også byder på en fantastisk naturoplevelse. Gå også en tur i Kirstenbosch Botaniske Have, som menes at være en af de smukkeste botaniske haver i verden. 
 
Området er også berømt for sine virkelig gode vine og ikke mindst for sine frugtbare vinmarker og smukke vingårde. Der er under opholdet inkluderet en vintur til vinområdet Franschhoek, som er ca. 1 times kørsel fra Cape Town samt frokost på La Residence i Franschhoek.
Overnatning
The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 5
Fra storby til vildreservat
Royal Malewane
Malewane Lodge - Masiya bar
Efter nogle oplevelsesrige dage i Cape Town skal du nu opleve en helt anden side af Afrika; nemlig det ”ægte” Afrika med sine vilde dyr. 
 
Transfer til Cape Town lufthavn for indenrigsfly videre til Hoedspruit – en flyvetur på ca. 2,5 time. Fra Hoedspruit er der kørsel til lodgen, der tager ca. 45 minutter hvorefter du er fremme ved lodgen; Royal Malewane, som bliver dit udgangspunkt for de næste dages spændende oplevelser. 
 
Royal Malewane er ikke bare én, men hele tre ualmindelig skønne og luksuriøse lodges, der er beliggende i det private Thornybush Game Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park. Alle tre lodges hører under Royal Malewane og har hvert sit koncept, men de 3 lodges er alle et sandt bush-paradis. De 3 lodges er en perfekt blanding af forgangne tiders skønhed og romantik og vor tids moderne komfort og bekvemmeligheder. 
 
Der er også mulighed for at flyve i mindre safarifly fra Cape Town til airstrip nær lodgen. Forhør nærmere.
Overnatning
4 nætter, Royal Malewane
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 6-8
Safarioplevelser i Greater Kruger
Royal Malewane
Royal Malewane
Safari er for de fleste den største oplevelse det vilde Afrika kan tilbyde. Tidlig morgen og igen sidst på eftermiddagen køres ud på safari i dette storslåede område, der gemmer på forskellige økosystemer, hvilket gør at mere end 145 pattedyr, inklusive løver, leoparder, bøfler, elefanter og det sorte næsehorn – også kendt som ”The Big 5” – og over 500 fuglearter har hjemsted her. 
 
Hver dag kan du vælge mellem to safariture (morgen- og eftermiddag) eller vandreture i bushen og komme tættere på de mindre dyr og opleve dem i deres rette element. 
 
Overnatning
Royal Malewane
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 9
Kruger National Park
Hjemrejsedag
På safari
I dage tages afsked med Sydafrika. I køres til Hoedspruit for fly til Johannesburg og videre mod Danmark – eller måske flyves mod nye eventyr som fx bade- eller golfferie på Mauritius. 
Overnatning
Hjemrejsedag
IndkvarteringSydafrika

The Silo Hotel

5-stjernet luksus tæt på alting

Royal Malewane

Tre populære safarilodges, ét fantastisk safariområde, et utal af oplevelser

INDIKATIONSPRISER Safari i Greater Kruger og pulserende byliv i Cape Town
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
4 NÆTTER THE SILO HOTEL & 4 NÆTTER ROYAL MALEWANE
Periode
Voksen
01.04.24 - 30.06.24
109.995
01.07.24 - 31.07.24
112.595
01.08.24 - 20.08.24
111.095
21.08.24 - 31.08.24
109.895
01.09.24 - 05.10.24
109.595
06.10.24 - 31.10.24
111.995
01.11.24 - 20.12.24
109.695
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Cape Town/Johannesburg – Danmark
 • Indenrigsfly Cape Town – Hoedspruit – Johannesburg
 • Lufthavnstransfer i Cape Town – The Silo Hotel t/r
 • 4 nætter The Silo Hotel inklusiv morgenmad i Silo Room
 • Udflugt til vinlandet og frokost La Residence, Franschhoek 
 • 4 nætter Royal Malewane i Luxury Suite inklusiv All Inclusive (Morgen- og aftensmad samt frokost)
 • Udvalgte drikkevarer Royal Malewane 
 • 2 daglige safarikørsler eller vandresafari 
 • Engelsktalende safariguide (forvent at køre safari med andre gæster)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring – fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Udflugter i Cape Town – vi er gerne behjælpelig 
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.