Rundrejse beskrivelse Børnevenlig safari, Cape Town og hvalkysten

Luksus malariafri safari for børnefamilien

Luksus malariafri safari for børnefamilien

Store oplevelser for børn og voksne venter, når I besøger det bedste af Sydafrika. En ferie med store kontraster, der begynder med uovertruffen safari i børnevenlige og malaria-fri Madikwe Game Reserve og fortsætter herefter med kosmopolitiske Cape Town.

 

Rejsen slutter på bedste vis med hvalsafari, strande og mange aktiviteter på Mosaic Lodge, som er beliggende ved bredden af Hermanus lagune øst for Hermanus, i et privat reservat med en dejlig udsigt til søen og til Overberg bjergene. Her er blot 6 stråtækte stenhytter, alle hytter har badeværelse med badekar og udendørsbruser samt en terrasse med udsigt til lagunen.
 
Alle steder I indkvarteres på denne rejse er af høj standard og samtidig yderst børnevenlige.
 
Mulighed for afrejse hver dag
Rejsebeskrivelse Luksus malariafri safari for børnefamilien Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-3
Madikwe Game Reserve
Tuningi Safari Lodge
Tuningi Safari Lodge
Efter ankomst til Johannesburgs internationale lufthavn køres I godt 10 minutter til en lille terminal, hvorfra I flyver godt 1 time til Madikwe Game Reserve.
 
Ved airstrippen hentes I af jeres guide og køres i firehjulstrækker godt 20 minutter til lodgen, hvor I allerede på vejen kan være heldige at se forskellige dyr.
 
Jeres lodge, Tuningi Safari Lodge, ligger i den vestlige del af parken på en lille bakke. Lodgens indretning er afrikansk inspireret, hyggelig og intim med hun 6 stråtækte og rummelige suiter, hvoraf 2 suiter er familiesuiter. Der er swimmingpool, bushfitness rum, mulighed for massage, et skjul under jorden for observation af dyrene, der tiltrækkes vandhullet ved lodgen. Desuden er der Wi-Fi, et lille bibliotek, souvenirbutik og mulighed for børnepasning. 
 
I tilbringer tre oplevelsesrige dage med safarioplevelser. En klassik safaridag starter med at I bliver vækket tidligt om morgenen, hvor I kører afsted på safari i en åben firehjulstrækker. Efter 2-3 timers safari vender I tilbage til lodgen, hvor I spiser morgenmad på terrassen. Efter morgenmaden kan I nyde en dukkert i poolen, gå en tur i undervandskjulet for at holde øje med hvilke dyr, der kommer forbi og måske få nogle gode nærbilleder af dyrene eller brænde noget energi af i fitnessrummet.
 
Efter frokost er der tid til siesta inden I atter mødes om eftermiddagen til eftermiddags kaffe/the inden I kører afsted på eftermiddagens safari. På dagens eftermiddagssafari stopper I omkring solnedgang, hvor I holder pause og nyder solnedgangen og stilheden. Efter pausen kører I tilbage mod lodgen, hvor der er sat spotlight på bilen, nu på udkig efter de nataktive dyr. Tilbage på lodgen venter en dejlig middag på terrassen, i restauranten eller i bomaen, en udendørsrestaurant oplyst af lanterner og et bålsted. 
 
Madikwe Game Reserve er et godt 750km2 stort safarireservat, der grænser op til Botswana. I reservatet er der få eksklusive lodges og camps, og derfor møder man ikke så mange andre safarikøretøjer på safarien.
 
Parken byder på masser af vildt og udover ”The Big 5” (elefant, bøffel, næsehorn, leopard og løve) er der masser af andre dyrearter som eksempelvis giraffer, zebra, forskellige antiloper m.m., hvilket giver fantastiske safarioplevelser.
 
Overnatning
3 nætter, Tuningi Safari Lodge
Måltider
Helpension
Dag 4-7
Cape Town
2 bedroom Luxury Apartment, Cape Town Waterfront
Cape Town
I kører denne morgen turens sidste safari. Efter morgenmad køres I til airstrippen og flyver tilbage til Johannesburg for at rejse videre til Cape Town.
Fra Cape Town lufthavn køres I til jeres lejlighed beliggende i Cape Town, direkte på det berømte Victoria & Alfred Waterfront. V&A Waterfront er et stemningsfyldt område med mange restauranter, caféer, lokale kunstnere og et stort shopping-center.
 
Under opholdet i Cape Town kan I opleve byen på egen hånd - eventuelt ved tur med hop-on / hop-off bus (ikke inkluderet) eller der kan tilkøbes en privat guidet tur rundt i byen.
 
Der er under opholdet i Cape Town inkluderet en privat guidet heldagstur til Kap det Gode Håb. På turen oplever I bl.a. Chapmans Peak Drive ved Atlanterhavskysten, en spektakulære køretur på en klippeside, Cape Point - hvorfra der fantastisk udsigt over havet. Et andet højdepunkt på dagen er besøget ved en pingvinkoloni.
 
Der er også mulighed for at arrangere en heldagstur til vinlandet, som kun ligger ca. 50 km fra Cape Town. I vinlandet kan man besøge vingårde for rundvisning og prøvesmagning af forskellige vine, nogle steder endda kombineret med chokoladesmagning og olivenoliesmagning. Ved Franschhoek ligger et hyggeligt motormuseum med op til 100 år gamle biler, motorcykler og cykler.
 
Inde i Franschhoek by kan man gå en tur langs byens hovedgade, besøge interessante og lokale småbutikker, nyde en is og en kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer. I byen Stellebosch, prydes gadebilledet af masser af egetræer plantet langs gader og flotte romantiske hvidkalkede Cape-Dutch-bygninger.
 
Overnatning
4 nætter, 2 bedroom Luxury Apartment, Cape Town Waterfront
Dag 8-10
Hvalkysten – Hermanus
Mosaic Lodge
Mosaic Lodge
Efter nogle dejlige dage i storbyen køres I godt 2 timer sydvest mod kystbyen Hermanus. Turen går igennem flotte og vekslende landskaber med bjerge og dramatiske kyst-stækninger.
 
Hermanus er en mindre fiskerby, som især er populær i perioden imellem juni og december, da den sydlige rethval immigrerer hertil fra Antartica. Hvalerne kommer til Walker Bay bugten, hvor de ligger i læ for at kælve. Hvalerne kan i disse måneder ofte spottes i bugten fra land.
 
Jeres lodge - Mosaic Lodge - er beliggende ved bredden af Hermanus lagune øst for Hermanus. Lodgen ligger i et privat reservat med en dejlig udsigt til søen og til Overberg bjergene. Her er blot 6 stråtækte stenhytter, alle hytter har badeværelse med badekar og udendørsbruser samt en terrasse med udsigt til lagunen.
 
Under opholdet på Mosaic Lodge er der inkluderet forskellige aktiviteter, eks. en tur til stranden i firehjulstrækker, en guidet tur på quad-bike, hvor storslået flora og fugleliv udforskes, en bådcruise på lagunen, en guidet tur til en grotte ved stranden og guidede gåture i reservatet. I kan naturligvis også bare slappe af ved poolen på lodgen.
 
Overnatning
3 nætter, Mosaic Lodge
Måltider
Helpension
Dag 11
Sydafrika — Danmark
Hjemrejse
I dag tager I afsked med Sydafrika og køres til Cape Town lufthavn for at rejse tilbage til Danmark med flyskift undervejs. 
 
Overnatning
Hjemrejse
INDIKATIONSPRISER Luksus malariafri safari for børnefamilien
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
10 NÆTTER FRA
Periode
Per person
01.07.24 - 31.07.24
44.295
01.08.24 - 14.08.24
45.895
15.08.24 - 31.08.24
44.795
01.09.24 - 30.09.24
43.495
01.10.24 - 02.10.24
44.395
03.10.24 - 10.12.24
45.695
Familierejse
Prisen er baseret på, at I rejser 2 voksne og 2 børn under 12 år sammen. (Prisen er den samme for voksne og børn)
 
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Danmark – Johannesburg – Cape Town – Danmark
 • Flytransfer fra Johannesburg - Madikwe t/r
 • Transport i bil - Cape Town lufthavn - lejlighed i Cape Town - Mosaic Lodge, Hermanus - Cape Town Lufthavn
 • Privat guidet heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb
 • 3 nætter på Tuningi Safari Lodge (eller Jaci's Safari Lodge)
  • Inkl. helpension og safari
 • 4 nætter i lejlighed i Cape Town
 • 3 nætter på Mosaic Lodge i Suite
  • Inkl. helpension og udvalgte aktiviteter inkluderet
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.