Rundrejse beskrivelse Familiesafari til Zimbabwe og Botswana

Botswana og Zimbabwe familievenlig safari

Botswana og Zimbabwe familievenlig safari

På denne familiesafari kan hele familien se frem til sublime safarioplevelser i Zimbabwe og Botswana. I bor på 3 familievenlige camps med gode priser for børn og alt i alt rigtig god værdi for pengene.
Denne safarirejse er egnet for familier med børn fra 7 år og ældre. Turen starter med ophold i den elefantrige Chobe Nationalpark, efterfulgt af ophold Zimbabwes største Nationalpark Hwange og afslutning ved Zambezi River, som munder ud ved det spektakulære vandfald, Victoria Falls.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker.
Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Familievenlig safari i Botswana og Zimbabwe Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-3
Chobe Nationalpark, Botswana
Chobe Elephant Camp
Chobe Elephant Camp
Ved ankomst til Victoria Falls lufthavn ordnes indrejseformaliteterne, og herefter bliver I kørt til jeres første camp via Kasane. Køreturen varer cirka 2-3 timer og det sidste stykke køres i safariområde og varigheden afhænger af hvad I spotter af vildt undervejs.
 
Op mod 25 % af Botswanas areal er underlagt en eller anden form for fredning hvilket nok ikke et overgået af noget andet land og med en befolkning på godt 2 millioner i et land der er større en Frankrig er der god plads til natur/dyreliv. Landet huser Afrikas største Elefantbestande på omkring 100.000, men også alle andre klassiske safaridyr, ligesom det nok er det bedste sted i Afrika at se vilde hunde.
 
Området hvor Campen ligger har nok landets højeste koncentration af rovdyr heriblandt løver og leoparder. Det skyldes at store mængder at dyr kommer ned at drikker ved floden og mange også holder permanent til her. Den skønne Camp er lavet i en stil der kan minde lidt om en Afrikansk farm med små beboelseshuse beliggende med meget flot udsigt over floddeltaerne der virker som en magnet på dyr fra nær og fjern. Alle har terrasse med udsigt til flodområderne. I denne del af parken ligger kun få camps, og det er begrænset hvor mange der krydser denne gate. Det gør området mere øde og eksklusiv i form af færre safarigæster sammenlignet med camps i området ved Kasane.
 
Safari foretages både til lands og til vands efter gæsternes ønsker, da man har mindre motorbåde som til at sejle rundt på floden og i sumpområderne hvor store mængder antiloper, bøfler, elefanter og rovdyr kommer ganske tæt på ligesom de gør på land, hvor det også er muligt at vandre med en bevæbnet ranger.
Den lokale Sibuya stamme lever primært af fiskeri, men har også lidt kvægbrug og agerbrug. Et besøg hos dem er også en fin oplevelse.
 
I tilbringer de næste 3 dage i området ved Chobe River og Chobe Nationalpark, som er et 10.500 km² stort vildtrigt landområde i det nordligste Botswana.
 
Overnatning
3 nætter, Chobe Elephant Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 4-6
Hwange Nationalpark, Zimbabwe
The Hide Lodge
I dag forlader i dag Chobe og sætter kursen med bus til Hwange. Transporten foregår med bus via Kasane lufthavn og Victoria Falls. Det sidste stykke mod campen køres i safariområde og her er muligheder for at se både store og små dyr, før I ankommer til campen. Afhængig af hvor lang tid det tager at krydse grænseovergangen og hvor mange dyr I ser det sidste stykke ind til campen tager turen cirka 7 timer med stop/skifte undervejs.
 
The Hide er beliggende på den sydøstlige grænse af nationalparken og ligger inden i selve parken med udsigt over et vandhul. Fra campen er det ikke sjælden, at der kan spottes vildt som elefanter, løver og næsehorn. Her findes 10 telte, alle har faste senge, en-suite badeværelse med bruser og toilet samt dejlig privat veranda med udsigt over vandhullet.
 
Hwange er Zimbabwes største safariområde på mere end 14.000 km2. Området byder på et varieret landskab og dyreliv med over 100 pattedyrsarter og over 400 fuglearter. Hwange er hjemsted for enorme elefantflokke, bøffelflokke, imponerende løver, de sjælde vilde hunde og meget mere.
 
Hvad angår aktiviteter er her masser til at holde børnene travlt. 4 aktiviteter om dagen er inkluderer som bl.a. morgen-, eftermiddags- og aftensafari, safari til fods med bevæbnet ranger om morgenen eller eftermiddagen og mulighed for at komme helt tæt på naturen og vildtet.
 
Overnatning
3 nætter, The Hide Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 7-9
Zambezi Nationalpark/Victoria Falls, Zimbabwe
Zambezi Sands River Camp
Zambezi Sands River Camp — Zimbabwe
Fra Hwange går rejsen mod Zambezi Sands river Camp. Campen ligger i en fjerntliggende del af Zambezi Nationalpark helt ned til bredden af Zambezi-floden som fører til Victoria Falls vandfaldene. Stedet er ideelt til rejsende som gerne vil opleve vandfaldene (cirka 45 minutters kørsel fra vandfaldene), men opholde sig på et mere fjerntliggende sted udenfor byen.
 
Ved ankomst planlægges aktiveterne under opholdet sammen med guiderne, som spænder fra safarikørsel, guidede ture til Vicctoria Falls (park gebyr ikke inkluderet), sejlads i kano, safari med båd, fisketure til sundowners.
 
Overnatning
3 nætter, Zambezi Sands River Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 10
Zimbabwe — Danmark
Hjemrejse
Victoria Falls
Det afrikanske safarieventyr slutter i dag, hvor I køres til Victoria Falls lufthavn og flyver via Johannesburg mod Danmark – eller rejsen kan forlænges med f.eks. Sydafrika eller eksotiske strande i Mozambique.
 
Overnatning
Hjemrejse
INDIKATIONSPRISER Familievenlig safari i Botswana og Zimbabwe
9 NÆTTER FRA
kr. 48.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (november - marts)
9 NÆTTER FRA
kr. 62.495 pr. person
Fra-pris i højsæson (april - oktober)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet på økonomiklasse Kastrup – Victoria Falls med skift undervejs t/r
 • Delt transport fra Victoria Falls lufthavn – Chobe Elephant Camp
 • Delt transport fra Chobe Elephant Camp – The Hide
 • Delt transport fra The Hide – Zambezi Sands River Camp
 • Delt transport fra Zambezi Sands River Camp – Victoria Falls lufthavn
 • 3 x overnatninger ved Chobe, Chobe Elephant Camp
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter, tøjvask og park entré
 • 3 x overnatninger på The Hide
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og park entré 
 • 3 x overnatninger i Zambezi Sands River Camp
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og park entré
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkepenge 
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Zimbabwe USD 30 per person
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.