Rundrejse beskrivelse Tre top camps i Chobe og Okavango deltaet

Botswana luksus safarirejse

Botswana luksus safarirejse

Chobe Nationalpark, hjemsted for verdens største bestand af elefanter, man siger der er en bestand på ca. 100.000 elefanter, herudover finder man et rigt dyreliv bestående af 1000 vis af bøfler, løver og en række antiloper, samt er imponerende fugleliv. Her arrangeres safari aktivitet på landjord og tilvands på Chobe floden.
 
Okavango deltaet er et af naturens helt store underværker og det 15.000 km² store indlandsdelta er verdens største. Regn der falder i Angolas højland, ender et halvt år senere i perioden juni - august måned i de yderste forgreninger af deltaet som krystalklart vand. Denne evige cyklus giver endnu engang liv til et forunderligt væld af fugle, dyr og planter.
 
Moremi Reservatet ligger i hjertet af Okavango-deltaet og har en af de højeste dyrekoncentrationer i Afrika herunder masser af store rovdyr. Det er også det eneste sted i Botswana hvor man kan se både hvide og sorte næsehorn og dermed ”Big5” (elefant, næsehorn, bøffel, løve, leopard).
 
Da der er myriader af kanaler og store og små øer er aktiviteterne fra de forskellige camp afhængigt af beliggenhed. Dem man kalder ”watercamps” har primært safari med små motorbåde eller ”Mokoro” som er en kano der stages frem af en guide. Der er behagelige sæder til gæsterne og man kan næsten lydløst komme helt tæt på både store og små dyr eller nogle af de over 500 fuglearter der findes her. Andre camps køres der både i safaribil, sejles med både eller vandres. Derudover tilbyder man i nogle områder også flyvninger eller ridning på hest eller elefant. Nogle camps har endvidere natsafari, fiskeri og landsbybesøg.
 
 
Indkvartering og standard
 • Sanctuary Chobe Chilwero, Spa, Gourmet og beliggenhed er helt i top
 • Sanctuary Chiefs Camp, er en af de bedste camps både med hensyn til komfort og beliggenhed.
 • Sanctuary Baines Camp, er intim og luksuriøs med kun 5 teltsuiter på pæle. Her kan man også vandre med elefanter. 
Børn på rejsen
Børn fra 12 år og opefter er velkomne.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Botswana luksus safarirejse Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-3
Chobe nationalpark
Sanctuary Chobe Chilwero
Sanctuary Chobe Chilwero
Første stop på denne rejse er Chobe Nationalpark hvor I tilbringer 3 nætter. Chobe Nationalpark er et 10.500 km2 stort og meget dyrrigt landområde i det nordlige Borswana. Chobe er hjemsted for verdens største koncentration af elefanter som hvert år krydser Chobe floden i kæmpe flokke. Safari i Chobe inkludere også sejl tur på floden med udsigt til bøfler i flokke, krokodiller som soler på bredden, og store mængder flodheste som køler sig i flodens friske vand.
 
Overnatning
3 nætter, Sanctuary Chobe Chilwero
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Chobe - Moremi Reservatet
Sanctuary Chief´s Camp
Sanctuary Chief's Camp
I dag går turen mod Okavanga Delta. På den største ø i deltaet Chief´s Island, ligger den eksklusive Chief´s Camp i hesteskoform direkte ud til et dyrerigt vandområde. Der er ca. en times flyvning fra Kasane og ti minutters kørsel fra landingsbanen til campen på hvilket tidspunkt man utvivlsomt allerede har set dyr fra flyet og på vej til campen – safarien er i gang. Her er safari både til vands og til lands og området har ”Big5” og er det eneste sted i Botswana man kan se næsehorn. Området går desuden for at være det bedste sted i Afrika at se rovdyr og ud over de mere kendte som løve, leopard og gepard er her en af de bedste bestande af de sjældne vilde hunde.
 
 
Overnatning
2 nætter, Sanctuary Chief´s Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Moremi Reservatet
Sanctuary Chief´s Camp
Sanctuary Chief's Camp
Safari aktiviteterne følger dyrenes rytme så man oftest stater tidligt holder ”siesta” midt på dagen og er så ude igen hen på eftermiddagen indtil det bliver mørkt. Det er dog op til gæsterne hvad og hvornår man ønsker f.eks. at køre eller sejle.
Nogle gange er der så megen aktivitet ved campen at man kan have lyst at blive der lidt længere, ligesom spa og pool kan være tiltrækkende. Det kan være begrænset hvor meget man kan sejle i sommermånederne omkring januar-februar, så det kan i disse perioder være bedst at gøre det i en af de næste camps på denne tur.
 
Om aftenen er der lejrbål og en drink under stjernerne akkompagneret af nattes mange spændende lyde er svært at slå.
 
Overnatning
Sanctuary Chief´s Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Moremi Reservatet - Okavango Deltaet
Sanctuary Baines Camp
Sanctuary Baines' Camp
BaYei stammen bliver også kaldt ”flodernes buskmænd” og bruger stadig den traditionelle udhulede træstamme ”mokoro” som også bliver brugt til gæsterne – nogle gange dog lavet af glasfiber. Det er en magisk oplevelse at glide gennem det klare stille vand og kunne betragte elefanter, antiloper og meget andet på nærmeste hold uden at de er påvirkede af vort nærvær.
 
Moroko er en perfekt morgen aktivitet inden en kortere flyvetur tager os til det næste skønne sted. Baines Camp er opkaldt efter den kendte opdagelsesrejsende og kunstner Thomas Bains der bl.a. rejste med David Livingstone gennem disse områder. Campen består af kun 5 luksus-suiter som alle har udsigt til Boro floden. En populær attraktion er himmelsengene der kan trækkes ud på dækket foran på den platform hvor ens telt står, så man kan sove under stjernerne. 
 
Overnatning
3 nætter, Sanctuary Baines Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 7-8
Østlige Okavango delta
Sanctuary Baines Camp
Okavango Delta
Campen ligger i et privat reservat der grænser op til det store statslige Moremi reservat. Det betyder at man ud over de sæsonafhængige kørsels og sejlaktiviteter kan vandre og køre natsafari og som noget specielt for denne camp at man kan vandre med elefanter der er opfostret i et rehabiliteringscenter (book i god tid) Her er ikke helt de dyremængder der er de to andre steder på turen, men her så nogle aktivitetsmuligheder der ikke er de andre steder bl.a. også helikopterflyvning.
 
En anderledes og spændende mulighed er aftensafari hvor man kører lidt senere ud og kører et par timer i mørket for at se de nataktive dyr, heriblandt katte som løver og leoparder. Men også en lang række andre dyr er kun fremme om natten som de store hulepindsvin, kamæleoner og fugle som ugler og natteravne.
 
Overnatning
Sanctuary Baines Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Øvre Okavango delta - Danmark
Sanctuary Baines Camp
Okavango Delta
Måske ligger man under stjernerne og bliver vækket af en stille morgenkoncert i form af fuglestemmer der intensiveres som dagen den gryer.
 
Efter de sidste aktiviteter her, er der fly tilbage til Maun hvorfra der er videre flyvning til Danmark.
 
Overnatning
Hjemrejse, Sanctuary Baines Camp
IndkvarteringCamps

Sanctuary Baines Camp

Romantisk camp i Okavango deltaet

Sanctuary Chief's Camp

Midt i ”Afrikas rovdyrhovedstad”, langt fra alfavej i Moremi Game Reserve, ligger Sanctuary Chief’s Camp på sin egen ø.

Sanctuary Chobe Chilwero Camp

Elefanter, safari og spaforkælelse i trætoppene ved Chobe floden i hjertet af bushen.

INDIKATIONSPRISER Botswana luksus safarirejse
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
8 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.06.24 - 30.06.24
134.120
01.07.24 - 01.08.24
136.460
02.08.24 - 30.09.24
134.400
01.10.24 - 31.10.24
95.430
01.11.24 - 20.12.24
75.350
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet København – Kasane/Maun - København på økonomiklasse med to skift undervejs
 • Fly Kasane - Chief´s Camp
 • Fly Chief´s Camp – Baines Camp
 • Fly Baines Camp – Maun
 • 3 overnatninger i Sanctuary Chobe Chilwero*****
  • Inkl. helpension og "husets" sodavand, øl og vine.
 • 2 overnatninger i Sanctuary Chief´s Camp*****
  • Inkl. helpension og ”husets” sodavand, øl og vine.
 • 3 overnatninger i Sanctuary Baines Camp*****
  • Inkl. helpension og ”husets” sodavand, øl og vine.
 • Safarikørsel og sejlads ifølge program 
 • Entre til nationalparker 
 • Engelsktalende safariguider
 • Safarivandring
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.