Rundrejse beskrivelse Feinschmecker safari

Botswana safari & Zambezi floden

Botswana safari & Zambezi floden

Den ultimative luksussafari starter på fornemmeste vis med en lufthavnstransfer i helikopter til jeres første lodge beliggende på en lille ø i Zambezi-floden.
 
Fra den brusende Zambezi-flod fortsætter safarirejsen til Botswanas eksklusive og dyrerige områder i Selinda Game Reserve og Okavango Delta. Her venter førsteklasses safarioplevelser i varierede landskaber med savanne, skov, floder og sletter, som tiltrækker store mængder af vildt.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Botswana safari & Zambezi floden Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1 - 2
Zambezi floden, Zambia
Royal Chundu Island Lodge
Royal Chundu Island Lodge — Zambia
Ved ankomst til Livingstone lufthavn i Zambia ordnes indrejseformaliteterne, og herefter starter I med jeres første store oplevelse. I flyves nemlig videre med helikopter henover Victoria Falls eller ind igennem Batonka Gorge over Zambezi-floden på Zambia-siden. I er fremme ved Royal Chundu Island Lodge efter ca. 30 minutter.
 
Royal Chundu Island Lodge ligger på en lille ø i Zambezi-floden, en oase af stilhed og med bare 4 suiter. Det perfekte sted at starte drømmesafarien. Fra de rummelige suiters private terrasser er der udsigt over floden. Fællesarelet består af inden- og udendørs spiseplads, bålsted og en lille fælles pool med et godt view over floden.
 
Under opholdet er der forskellige udflugter inkluderet, hvor en sejltur på Zambezi-floden, på udkig efter fugle og andet vildt som kan spottes fra vandsiden, er en oplevelse der printer sig ind i hukommelsen som noget helt specielt. Der er også mulighed for en fisketur på floden, vandreture og et besøg i landsbyen.
 
Overnatning
2 nætter, Royal Chundu Island Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 3 - 5
Selinda Game Reserve, Botswana
Zarafa Camp
Zarafa Camp
Efter morgenmaden fortsætter rejsen til Botswana. I køres og sejles I godt en time til Kasane lufthavn i det nordlige Botswana.
 
Fra Kasane flyver I ca. 60 minutter sydover til Selinda Game Reserve, beliggende mellem Okavango deltaet mod vest og Linyanti marsken mod øst. Selinda Game Reserve strækker sig over et areal på godt 1.300 km2 og med bare 4 camps i området, får man her en eksklusiv safarioplevelse og følelsen af at have næsten hele området for sig selv.
 
Ved ankomst til landingsbanen i Selinda, bliver I mødt af jeres guide fra campen og I køres i en åben firehjulstrækker igennem vildnisset til Zarafa Camp, hvor I allerede på vejen, kan få jeres første safarioplevelser i området.
 
Zarafa Camp er en af Botswanas mest eksklusive camps og medlem af Relais & Châteaux. Campen er intim med bare 4, meget luksuriøse og rummelige telte, hvor indretningen leder tankerne tilbage til svundne tider, med træmøbler i gamle snit og et ildsted (til de køligere vintermåneder). Teltene ligger på en træplatform med kanvasvægge, en flot udskåret trædør, kobber badekar, inden- og udendørs bruser, lounge område, veranda og en lille udendørs pool.
 
I hvert telt er der en Swarovski kikkert, et professionelt Canon spejlreflekskamera, hvortil der kan lånes forskellige objektiver.
 
Fællesområdet er, ligesom teltene, under kanvas og er placeret med det formål at få den allerbedste udsigt over de frodige græssletter. Restaurant og bar/lounge ligger perfekt til at nyde solnedgangen. Nyd en afsvalende dukkert i swimmingpoolen eller forbrænd kalorier i det lille fitnessrum med udsigt til impalaer og andet vildt på savannen. Safariaktiviteterne foregår i åbne firehjulstrækkere i dagstimerne og efter mørkerts frembrud. Safari til fods er også muligt, men skal arrangeres på forhånd.
 
Selinda reservatet er et dyrerigt område og en af årsagerne hertil er Selinda kanalen, der løber gennem reservatet fra Okavango Delta til marsken i Linyanti, med mopaneskov på begge sider. I de tørre måneder finder man her nogle af de største bestande af elefanter i Afrika og de ses her ofte i store flokke og det samme gælder enorme bøffelflokke. Også løver, leoparder, vilde hunde, de sjældne roan- og sableantiloper er ikke et ualmindeligt syn i området. 
 
I tilbringer de næste tre nætter i Zarafa Camp med spændende safarioplevelser.
 
Overnatning
3 nætter, Zarafa Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 6 - 8
Okavango Delta, Botswana
Duba Plains Camp
Duba Plains — Botswana
Fra et safarieventyr flyver I til det næste, som er Okavango Delta. På flyveturen får I et godt indtryk af det fantastiske landskabs uendeligt mange kanaler, laguner, øer og dyreflokke i alle retninger.
 
Det er på transporten imellem Zarafa Camp og Duba Plains Camp mod tillæg muligt at opgradere til en helikoptertransfer, hvor man flyver relativ lavt og får en helt fantastisk oplevelse af bushen og kan spotte elefanter og andet vildt fra flyveturen.
 
Efter godt 35 minutters flyvning lander I, i Okavango Delta i det dyrerige område hvor Khwai floden danner grænse til Moremi reservatet. Her ligger den intime luksuscamp Duba Plains Camp, hvor hele lodgen rejser sig over deltaet på pæle, og selvom de høje træer fylder meget og dermed giver god skyggeplads, har I et fantastisk udsyn ud over området.
 
Campen består af i alt 6 rummelige luksustelte bygget på pæle, indrettet med lounge møbler, et badeværelser med inden- og udendørs bruser, toilet og et badekar med udsigt til naturen. Der er også en privat veranda med plunge pool og en enestående udsigt ud over de oversvømmende flodsletter. I hver telt er der en Swarovski kikkert til låns.
 
Okavango Delta er et af naturens helt store underværker og med godt 15.000 km² er det verdens største indlandsdelta. Regn, der falder i Angolas højland, ender et halvt år senere i perioden juni - august måned ved de yderste forgreninger af deltaet som krystalklart vand. Denne evige cyklus giver liv til et forunderligt væld af fugle, dyr og planter.
 
I den tørre sæson kan det være en dramatisk oplevelse at være i dette område, da de lange åbne græsstykker ofte er isoleret af dybe vandgrave, som gør det til den perfekte jagtplads. Tusindvis af bøfler jages i denne periode næsten dagligt af løvefamilier og området er generelt kendt for disse sammenstød.
 
I de måneder, hvor vandstanden er høj, er det muligvis ikke så nemt at komme på safari-kørsel i de sene timer. Til gengæld giver det mulighed for fantastisk safari i båd, hvor I ofte kan få øje på krokodiller, flodheste og et spektakulært fugleliv.
 
Generelt finder I alle dyrene fra ”Big 5” i dette område. Sammen med masser af andre dyr såsom geparder, zebraer, giraffer, hyæner, vortesvin, impalaer og mange flere.
 
Overnatning
3 nætter, Duba Plains Camp
Måltider
Helpension & udvalgte drikkevarer
Dag 9
Botswana — Danmark
Hjemrejse
Duba Plains — Botswana
Det afrikanske safarieventyr slutter i dag. I flyver fra Okavango Deltaet til Maun og videre mod Danmark – eller rejsen kan forlænges med flere nætter i Botswana, et ophold i Sydafrika i eksempelvis vinlandet eller Cape Town eller eksotiske strande i Mozambique.
 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringBotswana & Zambia

Zarafa Camp

Eksklusiv og intim camp som ”i gamle dage”

Royal Chundu Island Lodge

Autentisk camp i privat og ugeneret område ved Zambezi floden

Duba Plains Okavango Delta

Campen, som er bygget på pæle, nærmest rejser sig over Okavango deltaet, og trods mange høje træer i området, er der en fantastisk udsigt over området.

INDIKATIONSPRISER Botswana safari & Zambezi floden
8 NÆTTER FRA
kr. 125.995 pr. person
Fra-pris i lavsæson (november - marts)
8 NÆTTER FRA
kr. 172.995 pr. person
Fra-pris i højsæson (april - oktober)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Livingstone / Maun – Kastrup på økonomiklasse og med to skift undervejs
 • Transport i helikopter Livingstone lufthavn – Royal Chundu Island Lodge
 • Transport i bil Royal Chundu Island Lodge – Kasane lufthavn
 • Transport i fly Kasane lufthavn – Selinda - Okavango – Maun
 • 2 x overnatninger på Royal Chundu Island Lodge i suite
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer og udvalgte aktiviteter (sejlture på Zambezi-floden, fisktture, vandreture og landsbybesøg, aktiviteterne foregår med andre gæster fra ldogen)
 • 3 x overnatninger i Zarafa Camp  
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og park entré (safariaktiviteter foregår med andre gæster fra campen)
 • 3 x overnatninger i Duba Plains
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og park entré (safariaktiviteter foregår med andre gæster fra campen)
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkepenge 
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Zambia USD 50 per person
 • Entré til Victoria Falls Nationalpark for besøg ved vandfaldet cirka USD 20 og eventuelle andre udflugter i Victoria Falls
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.