Rundrejse beskrivelse Victoria vandfaldet og de absolut bedste vildtområder i Botswana

Botswana Highlights & Victoria Falls

Botswana Highlights & Victoria Falls

Det spektakulære Victoria vandfald imponerer og byder på masser af aktiviteter. I områderne ved Chobe-floden i Botswana findes Afrikas største elefantbestande, alle de klassiske afrikadyr og verdens største indlandsdelta Okavango, giver liv til forunderlig fauna og flora. På denne eventyrlige rejse føres du igennem nogle af de absolut bedste vildtområder i Botswana.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Botswana Highlights & Victoria Falls Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-2
Victoria Falls, Zimbabwe
Ilala Lodge Hotel
Victoria Falls
Ved ankomst til Victoria Falls lufthavn ordnes indrejseformaliteterne, og herefter bliver I kørt cirka en halv time til Ilala Lodge Hotel, der ligger i centrum af Victoria Falls by. Tæt ved hotellet findes butikker, markeder og restauranter. På hotellets græsplæne kan der ofte ses vilde dyr, da nationalparken grænser op til hotellet. Hotellet har en hyggelig loungeområde og to swimmingpools.
 
I tilbringer to nætter i Victoria Falls, hvor I kan udforske vandfaldet på egen hånd eller melde jer på en guidet tur ved vandfaldet. Udover vandfaldet byder området på aktiviteter som et bådcruise på Zambezifloden, river rafting, kanoture eller helikoptertur over Victoria Falls. Udflugterne i Victoria Falls er ikke inkluderet i prisen.
 
Overnatning
2 nætter, Ilala Lodge Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 3-4
Chobe, Botswana
Chobe Elephant Camp
Chobe Elephant Camp
Efter morgenmaden er der transfer til Chobe Elephant Camp i Botswana hvortil der er ca. 2 timers kørsel, men da grænsen imellem Zimbabwe og Botswana krydses, kan turen tage længere tid. Forvent at I skal skifte bil ved grænsen.
 
Chobe Elephant Camp ligger uden for selve nationalparken med en skøn udsigt over flodsletterne, der virker som en magnet på dyr fra nær og fjern. Campen er bygget af naturvenlige materialer og i en stil der kan minde om en afrikansk farm. Der overnattes i hytter med inden- og udendørs bruser samt en veranda. I fællesområdet er der restaurant, lounge, bar og en lille pool.
 
I tilbringer de næste to dage i området ved Chobe River og Chobe Nationalpark, som er et 10.500 km² stort vildtrigt landområde i det nordligste Botswana. Chobe regnes for at være et af Afrikas fineste vildtreservater. Her findes en stor koncentration af dyr og ikke mindst fugle.
 
Det hører ikke til sjældenhederne at møde store flokke af elefanter, der er søgt mod Chobeflodens livgivende vand. Nogle mener at dette hjørne af Afrika har over 100.000 elefanter – Afrikas største bestand. Et af højdepunkterne ved Chobefloden er en sejltur, hvor man kan være heldig at se store flokke af elefanter, bøfler i hundredvis, store mængder af flodheste og krokodiller, et inferno af fugle og ikke mindst en betagende solnedgang.
 
Safariaktiviteterne køres i åbne firehjulstrækkere i Chobe Nationalpark og i båd på Chobe floden. På bådturen kommer man ofte helt tæt på krokodiller, elefanter samt det spændende og farverige fugleliv. 
 
Fra campen til indgangen til nationalparken er der godt 5 km. Indgangen som benyttes til parken, ligger i den vestlige del af parken, hvor der er færre safarigæster sammenlignet med indgangen, der ligger i den østlige del af parken tættere ved Kasane.
 
Der er under opholdet inkluderet safari i åben firehjulstrækker i Chobe Nationalpark og bådsafari på Chobefloden (afhængig af vandstand) samt besøg i en lokal landsby.
 
Overnatning
2 nætter, Chobe Elephant Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5-6
Khwai Concession & Moremi Game Reserve
Machaba Camp
Safari i Moremi reservatet ved Machaba Camp
I bliver kørt den korte vej til Kasane lufthavn, og flyver til en af Okavango deltaets yderste arme i Botswana, i det dyrerige område hvor Khwai floden danner grænse til Moremi reservatet. Her ligger den klassiske luksus camp Machaba lige ud til floden hvor mange dyr kommer for at drikke og hvor flodheste og krokodiller boltrer sig. Figentræet, som campen er opkaldt efter, er talrigt her og tiltrækker året rundt en række dyr fra aber til elefanter og sammen med tilgængeligheden af vand og frodig vegetation gør det området til et af de bedste dyreområder i landet. Sejlads i ”Mokoro”-kano er kun muligt en del af året, men hele året i den næste camp på turen. Til gængæld er her fremragende safarikørsel året rundt, ligesom det er et særdeles godt sted til safari-vandring.
 
Her er morgen og aftenkørsel, hvis længde afhænger af om der er dyreaktivitet – måske er en gepard på jagt – der kan holde jer i terrænet længere. Okavango har større og mindre dyr som man ikke finder andre steder, som f.eks. Lechwe og Sitatunga antiloper, der holder til i sumpede områder. I luften imponerer over 500 fuglearter fra de majestætiske ørne til de farverige biædere.
 
Ved det første lys begynder aberne at pusle i træerne og en ny fantastisk dag venter. Der er også en god chance for at se flokke af elefanter og bøfler direkte fra campen og endda fra poolen, så skulle man ønske en halv eller hel dag i campen vil der stadig være noget at opleve. Der vil også være mulighed for at besøge en lokal landsby. Endvidere har den prisvindende camp fremragende service og mad. 
 
Machaba Camp, stilfuld, moderne Afrikansk inspireret Camp med 10 telte hvor alle har udsigt til den dyrerige Khwai-flod og Moremi reservatet. Her er pool, restaurant/bar, bibliotek og i området – safarikørsel, vandring og landsbybesøg.
 
Overnatning
2 nætter, Machaba Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 7-8
Okavango Delta
Setari Camp
Sejltur i Mokoro
I dag går rejsen med safarifly til den nordlige del af Okavango deltaet. På flyvningen over  deltaet kan man fra luften se det fantastiske landskabs uendeligt mange kanaler, laguner, øer og dyreveksler i alle retninger.
 
Sidste stop på rejsen er i Setari Camp, der ligger der hvor floden begynder at dele sig og brede sig ud i et netværk af kanaler, øer og vådområder og dermed bliver til det berømte Okavango Delta. Øen er fyldt med høje palmetræer og omgivet af grønne siv, papyrus og laguner dækket af smukke vandliljer. Midt i al denne naturskønhed ligger Setari Camp, hvor safariturene foregår til vands og hvor du har de bedste muligheder for at opleve Okavango Deltaets rige dyre- og især fugleliv, helt utroligt smukke natur og enestående fred og ro.
 
Campen har 9 telte. Det meste af campen er bygget på høje træplatforme med hævede gangbroer imellem, så du trygt kan gå alene fra din villa, til fællesområdet, poolen, fitnesscentret, udkigsplatformene, mv. – også om aftenen. Derudover giver de høje platforme dig en helt fantastisk udsigt over deltaet.
Teltene er indrettede med dobbelt- eller twinsenge med myggenet, sofa, skrivebord, vifte og badeværelse med fritstående badekar og udendørs bruser med udsigt – og selvfølgelig en stor træterrasse, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne i fred og ro.. Der findes bruser og toilet i teltet, samt en udendørs bruser til den ene side af hoveddækket, hvor man kan tage brusebad under åben himmel.
 
Safariaktiviteterne er i mokoro (kano) og til fods. Afhængig af vandstanden vil der desuden arrangeres cruises i motorbåd. Safariaktiviteterne der er tilgængelige fra campen giver mulighed for at opleve Okavango Deltaet fra et anderledes, langsommere og meget tættere perspektiv. Drømmer du om at få en stor tigerfisk på krogen, så kan den drøm også gå i opfyldelse her, ligesom du kan være heldig at opleve ”barbel run”, hvor store flokke af catfish migrerer op ad floden for at gyde.
Safarikørsel i bil er ikke muligt i Setari Camp. 
 
Overnatning
2 nætter, Setari Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 9
Okavango Delta — Danmark
Hjemrejse
Det afrikanske safarieventyr slutter i dag. I flyver fra Okavango Deltaet til Maun og videre via Johannesburg mod Danmark – eller rejsen kan forlænges med f.eks. Sydafrika eller eksotiske strande i Mozambique.
 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringBotswana & Zimbabwe

Ilala Lodge Hotel

God beliggenhed i Victoria Falls by & med kort afstand til vandfaldet

Store billeder

Chobe Elephant Camp

Store elefantflokke og masser af alle de klassiske Afrikadyr optræder her. Området er også kendt for store bestande af katte som løver og leopard.

Machaba Camp

Prisvindende camp med fremragende service og mad. Beliggende i det dyrerige område hvor Khwai floden danner grænse til Moremi reservatet

Setari Camp

Vandsafari i ”deep water” teltcamp i hjertet af Okavango Deltaet

INDIKATIONSPRISER Botswana Highlights & Victoria Falls
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
8 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.07.24 - 30.09.24
63.395
01.10.24 - 31.10.24
60.095
01.11.24 - 30.11.24
49.895
01.12.24 - 20.12.24
48.795
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Victoria Falls / Maun – Kastrup på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport i bil Victoria Falls lufthavn – hotel i Victoria Falls – Kasane i Botswana
 • Transport i fly Kasane – Moremi – Okavango – Maun
 • 2 x overnatninger i Victoria Falls, Ilala Lodge Hotel i standard room 
  • Inkl. morgenmad
 • 2 x overnatninger ved Chobe, Chobe Elephant Camp 
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter, tøjvask og park entré
 • 2 x overnatninger i Machaba Camp
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter, tøjvask og park entré
 • 2 x overnatninger i Setari Camp 
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter, tøjvask og park entré
 • Engelsktalende safariguider
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge 
 • Vaccinationer
 • Visum til Zimbabwe USD 50 per person
 • Drikkevarer under opholdet i Victoria Falls
 • Frokost og middag under opholdet i Victoria Falls
 • Udflugter i Victoria Falls samt entre til Victoria Falls National Park 
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.