Rundrejse beskrivelse Zimbabwe Safari

Zimbabwe er fyldt af dramatiske landskaber, endeløs himmel og et rigt og varieret dyreliv.

Zimbabwe er fyldt af dramatiske landskaber, endeløs himmel og et rigt og varieret dyreliv.

På denne tur oplever du det bedste af dette imponerende land.
 
Fra den brusende Zambezi flod & Victoria Falls fortsætter safarirejsen til et af Afrikas bedste safariområder Hwange, hvor man finder et af de mest varierede dyreliv i Verden. Derefter tager I videre til Mana Pools Nationalpark, som er en af de mest uberørte nationalparker, hvor der venter førsteklasses safarioplevelser i fantastiske landskaber. I slutter jeres rejse i Gonarezhou, hvilket betyder ”De mange elefanters sted”, hvor I bor på det luksuriøse Singita Pamushana.
 
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Det bedste af Zimbabwe Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-2
Zambezi-floden & Victoria Falls
Matetsi Victoria Falls
Luxury Suite — Matetsi, Victoria Falls
Ved ankomst til Victoria Falls ordnes indrejseformaliteterne, og efter I har hentet jeres bagage bliver I mødt af jeres chauffør, som kører jer til Matetsi. (ca. 1 times kørsel).
 
Matetsi ligger helt ud til Zambezi-floden ca. 40 km fra vandfaldene og delt i 2 intime camps med bare 9 suiter i hver, der alle vender ud mod floden. En perfekt start på at opleve det allerbedste i Zimbabwe. Hver camp har desuden et fællesareal med et fantastisk udsyn til floden. Derudover findes her en veludstyret gym, massage, safarishop, vinkælder & en 23 meter lang pool.
 
Under opholdet er der inkluderet en guidet tur til Victoria Falls afsluttende med en dekadent ”high tea” på det velrenommerede Victoria Falls Hotel. Desuden er forskellige aktiviteter inkluderet, blandt andet safari i firehjulstrækker, et sundowner cruise på Zambezi-floden, hvor fugleliv og andet vildt kan spottes fra vandsiden – absolut en anbefalelsesværdig  oplevelse. Der er også mulighed for en fisketur på floden og at sejle med kano.
 
Ønsker man at gå all in kan man tilkøbe en tur med helikopter fra lodgen og med en flyvning over selve Victoria vandfaldet.
 
Overnatning
2 nætter, Matetsi Victoria Falls
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 3-5
Hwange Nationalpark
Little Makalolo
Little Makalolo Camp, Hwange
Efter morgenmaden køres I tilbage til Victoria Falls lufthavn. Herfra flyver I ca. 60 minutter til Hwange National Park.
Ved ankomst til airstrippen, bliver I mødt af en guide fra campen og I køres til jeres camp Little Makalolo, beliggende i et dyrerigt område midt i Hwange Nationalpark, hvor I tilbringer 3 nætter med dejlige safarioplevelser.
 
Hwange er med sine godt 14.600 km2 Zimbabwes største nationalpark og med et varieret landskab, er der også et varieret dyreliv med mere end 100 pattedyrsarter og over 400 fuglearter. Blandt attraktionerne i Hwange, er store elefant- og bøffelflokke, ikke mindst i tørtiden, ligesom løver og andre rovdyr er talrige. Der er også mulighed for at opleve imponerende antiloper, som kudu, sabelantilope og Afrikas største antilope, Eland. De sjældne vilde hunde ses også jævnligt i parken.
 
Little Makalolo er en autentisk og intim camp med bare 6 telte. Hvert telt har bruser & toilet med varmt og koldt vand. Der er også et udendørs brusebad, for dem der nyder at tage et bad under stjernerne. Lys og varmt vand i teltene er drevet på miljørigtig solenergi, hvilket gør at der er en dejlig ro og fred i hele campen.
 
Fællesområdet er, ligesom teltene, under kanvas og indeholder restaurant samt lounge og bar.  Der er desuden mulighed for at tage en dukkert i campens plunge pool. Campen har et en et ”skjul” bestående af en stor brændestak, hvorfra man er i første parket ved det nærliggende vandhul, hvilket giver en fantastisk mulighed for at se de vilde dyr helt tæt på. Safariaktiviteterne foregår i åbne firehjulstrækkere i dagstimerne og efter mørkets frembrud. Safari til fods er også muligt, men skal arrangeres på forhånd.
 
Har du mod på et ekstra eventyr, er det også muligt at overnatte under stjernerne på en ophævet platform en kort køretur fra campen med udsigt til et vandhul, hvor dyrene kommer til for at drikke hele døgnet rundt (skal bestilles på forhånd).
 
I tilbringer de næste tre nætter Little Makalolo med spændende safarioplevelser.
 
Overnatning
3 nætter, Little Makalolo
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 6-8
Mana Pools Nationalpark
Chikwenya Camp
Chikwenya Camp
Fra et safarieventyr flyver I til det næste, som er Mana Pools Nationalpark. På flyveturen får I et godt indtryk af de fantastiske landskaber og når I nærmer jer Mana Pools kan I begynde at spotte efter dyreflokke i alle retninger.
 
Efter godt 2½ times flyvning lander I i det dyrerige område, som er ganske anderledes  præget af de mange små søer mindre floder og naturligvis den mægtige Zambeziflod som danner grænsen til Zambia.
 
I den østlige del ligger den nyrenoverede og intime camp Chikwenya Camp med en fantastisk beliggenhed, hvor I får udsigt over Zambezifloden samt Rift Valley-bjergene. Campen ligger samtidig dejligt i skyggen af træerne.
 
Campen består af i alt 7 rummelige luksustelte bygget på lave trædæk, indrettet med inden- og udendørs bruser, toilet og et badekar. Der er også en privat veranda med sidde- og liggepladser.
 
I fællesområdet finder I et lounge-område, restaurant og bar samt pool og bålplads.
 
Mana Pools grænser op til Zambezifloden hvis tidligere løb danner de mange søer (pools) Området har stort set alle de klassiske Afrikadyr og en række sjældne arter som vilde hunde, sabel antiloper og brune hyæner. Her er desuden store mængder af elefanter og bøfler ligesom området har landets største bestande af flodheste og krokodiller. Området rummer desuden over 400 fuglearter og kendere vil nok mene at Mana Pools har Afrikas bedste safarier til fods.
 
Overnatning
3 nætter, Chikwenya Camp
Måltider
Helpension & udvalgte drikkevarer
Dag 9-11
Malilangwe Wildlife Reserve
Singita Pamushana Lodge
Singita Pamushana Lodge
I dag forlader I Mana Pools og sætter kursen med fly mod den sydøstlige del af Zimbabwe via  Harare.
 
Jeres camp Singita Pamushana er beliggende i det 130.000 hektar store private vildtreservat Malilangwe.
 
Singita Pamushana er en af Afrika mes luksuriøse lodges og har en spektakulær beliggenhed med udsigt Malilangwe dam. Udover de dygtige guider, er personalet også i en klasse for sig og yder service på højesteplan, hvor alle føler sig godt set efter.
 
Lodgen har bar, vinkælder, indendørs/udendørs spiseområde, 2 opvarmede swimmingpools, jacuzzi, bibliotek, spa med yogarum, internet, satelit-tv og tennis og arrangerer desuden mod betaling guidede ture til hulemalerier i området, big game fishing eller golf på nærliggende 9-hullers golfbane.
 
Der er både et-værelses, to-værelses og tre-værelses suiter. Alle er rummelige med  badeværelse, inden- og udendørs bruser, privat infinity-pool, pejs, lounge og i suiten findes Swarowski-kikkert, som I kan bruge til at spotte dyr på jeres private veranda.
 
Området er kendetegnet ved tæt Mopane skov, store sandstensklipper og baobabtræer, og lodgen ligger smukt på klippetop med udsigt over opdæmmet flod. De rige mængder vand giver ideele levevilkår for vildtet, og det udrydningstruede sorte næsehorn og de sjældne Roan og Sable antiloper kan opleves i området sammen med Big Five, savannevildt og mere end 500 fuglearter.
 
En typisk dag på Singita Pamushana vil bestå af safarikørsel omkring solopgang, safari til fods om formiddagen og safarikørsel om eftermiddagen med sundowner drinks efterfulgt at safari med projektør.
 
Overnatning
3 nætter, Singita Pamushana Lodge
Måltider
Helpension & udvalgte drikkevarer
Dag 12
Zimbabwe — Danmark
Hjemrejse
Singita Pamushana Lodge
Det afrikanske safarieventyr slutter i dag. I flyver fra Lonestar Airfield til Harare og videre mod Danmark – eller rejsen kan forlænges med flere nætter i Zimbabwe, et ophold i Sydafrika i eksempelvis vinlandet eller Cape Town eller eksotiske strande i Mozambique eller på Mauritius.
 
Overnatning
Hjemrejse
INDIKATIONSPRISER Det bedste af Zimbabwe
11 NÆTTER FRA
kr. 68.295 pr. person
Fra-pris i lavsæson
11 NÆTTER FRA
kr. 79.995 pr. person
Fra-pris i højsæson
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Danmark – Victoria Falls / Harare – Danmark på økonomiklasse og med to skift undervejs
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport i bil Victoria Falls – Matetsi Victoria Falls t/r
 • Transport i safarifly Victoria Falls – Hwange – Mana Pools - Malilangwe Wildlife Reserve – Hwange (det er tilladt at medbringe 20kg bagage i alt)
 • 2 x overnatninger på Matetsi Victoria Falls i Luxury Suite med helpension, udvalgte drikkevarer, tøjvask og udvalgte aktiviteter (en tur til Victora Falls, safari i firehjulstrækker, bådcruises, kanosejlads og safari til fods, safaraiaktiviteter foregår med ande gæster fra campen)
 • 3 x overnatninger i Litte Makalolo med helpension, udvalgte drikkevarer, tøjvask, park entré og safariaktiviter (safari i firhjulstrækker og til fods, safariaktiviteter foregår med andre gæster fra campen)
 • 3 x overnatninger i Chikwenya Camp med helpension, udvalgte drikkevarer, tøjvask,  park entré og safariaktiviteter (safari i firehjulstrækker, sejlads i kano, fisketure og safari til fods, safariaktiviteter foregår med andre gæster fra campen)
 • 3 x overnatninger i Singita Pamushana Lodge i 1-værelses suite med helpension, udvalgte drikkevarer, tøjvask, park entré og safariaktiviteter (safari i firehjulstrækker om dagen, efter mørkets frembrud, safari til fods, mountain biking, fisketure og hulemalerier, safariaktiviteter foregår med andre gæster fra campen)
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Drikkepenge
 • Evt. rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Zimbabwe ca. USD 30
 • Evt. helikopter flyvning ved Victoria Falls
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.