Rundrejse beskrivelse Safari, byliv og Vinland i Sydafrika

Det bedste af Sydafrika i én rejse – byliv, strandture, Vinlandet, kultur, natur og safari

Det bedste af Sydafrika i én rejse – byliv, strandture, Vinlandet, kultur, natur og safari

Hvorfor nøjes, når man kan få det hele i én og samme ferie? – det får du på denne rundrejse i Sydafrika.
 
Eventyret starter med safarioplevelser i det private område Thornybush Game Reserve, der er en del af det verdensberømte Greater Kruger område. Dagligt køres ud på safari tidlig morgen- og igen om eftermiddagen, hvor der holdes udkig efter ”The big 5” og bushens andre vilde dyr. 
 
Herefter videre til Cape Town, der ofte omtales som verdens måske smukkeste storby. Du vil mærke den pulserende energi på V&A Waterfront, hvor dit hotel også har sin beliggenhed samt opleve udsigten fra Cape Towns vartegn; Table Mountain – et af Verdens 7 Vidundere – og måske vandre til toppen af Lion’s Hill.  
 
Rejsen slutter i det berømte vinland og den nærliggende by; Franschhoek, blandt uendelige rækker af frodige vinranker, hvor du kan smage på Sydafrikas bedste vine og svælge i lækker mad. 
 
I den første det af rejsen bor du på én af Royal Malewanes tre luksuriøse safarilodges, som forener fortidens romantik og skønhed med vor tids bekvemmeligheder. I Cape Town skal du bo på et moderne designhotel, som på bedste vis afspejler den dynamik og energi, som byen er indbegrebet af – og på den sidste del af rejsen, får ”landlig idyl” en helt ny betydning, for her skal du bo omgivet af grønne vinranker og blommetræer og med bjergene som den smukkeste baggrund.
Mulighed for afrejse alle dage, året rundt. Dette rejseforslag kan skræddersyes lige efter jeres ønsker.
Rejsebeskrivelse Det bedste af Sydafrika i én rejse Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Johannesburg - Thornybush Game Reserve
Royal Malewane
Waterside Lodge
Ankomst til Johannesburg i Sydafrika for indenrigsfly videre til Hoedspruit. Fra Hoedspruit er der kørsel til Royal Malewanes, det tager ca. 45 minutter, hvorefter du er fremme ved én af Royal Malewanes tre lodges, som bliver dit udgangspunkt for de næste dages spændende oplevelser. 
 
Royal Malewane er ikke bare én, men hele tre ualmindelig skønne og luksuriøse lodges, der er beliggende i det private Thornybush Game Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park. Alle tre lodges hører under Royal Malewane og har hvert sit koncept, men de 3 lodges er alle et sandt bush-paradis. De 3 lodges er en perfekt blanding af forgangne tiders skønhed og romantik og vor tids moderne komfort og bekvemmeligheder. 
 
Der er også mulighed for at flyve i mindre safarifly fra Johannesburg til/fra airstrippen nær lodgen. Forhør nærmere.
 
Nu kan ferien begynde! Her i de første dage skal du opleve det ”ægte” Afrika når du tager på safari blandt Afrikas vilde dyr.
Overnatning
4 nætter, Royal Malewane
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer 
Dag 2-4
På udkig efter "The big 5" i Sydafrikas største vildreservat
Royal Malewane
Royal Malewane Safari
Royal Malewanes Lodges er beliggende i det private Thornybush Game Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park, der er det største vildtreservat i Sydafrika. Parken dækker over et areal på 19.485 km2, hvilket svarer til ca. halvdelen af Danmarks størrelse, og gemmer på forskellige økosystemer, hvilket gør at mere end 145 pattedyr, inklusive løver, leoparder, bøfler, elefanter og det sorte næsehorn – også kendt som ”The Big 5” – og over 500 fuglearter har hjemsted her. 
 
Safari er for de fleste den største oplevelse Afrika kan tilbyde – det at kunne opleve dyrene i deres rette element er unikt.  
Dagligt køres ud på safari tidlig morgen for igen om eftermiddagen at køre ud indtil solnedgang. De varme timer midt på dagen nydes på lodgen med lækre frokostretter og mulighed for afslapning i spaen med en forløsende massagebehandling.  Der er også mulighed for vandresafari, hvor man kommer tættere på de mindre dyr, der ofte overses, når man kører på savannen i de stærke firehjulstrækkere.  
Overnatning
Royal Malewane
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5
Fra safari til storby
The Silo Hotel
The Silo Hotel
Efter nogle spændende dage på safari, skal du nu opleve en helt anden side af Afrika. Du køres til byen Hoedspruit for indenrigsfly til en af de smukkeste byer i verden, Cape Town. De næste dage skal bruges på at udforske denne fascinerende by, som byder på alt fra de mest trendy butikker, restauranter og caféer til en af Verdens 7 Vidundere. 
 
Du skal bo i en gammel silo, hvilket er meget skønnere end det lyder. Siloen er nemlig bygget om til The Silo Hotel, som er et moderne og stilfuldt designhotel, der er beliggende i den måske mest levende og sprudlende del af Cape Town, nemlig V&A Waterfront. Her troner dette arkitektoniske mesterværks tårne sig op over landskabet og åbenbarer en fantastisk udsigt fra sine pudeformede panoramavinduer – en udsigt, der strækker sig helt fra Table Mountain til Table Bay havn. 
Overnatning
3 nætter, The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 6-7
Oplevelser i verdens måske smukkeste storby Cape Town
The Silo Hotel
View over Cape Town
I Cape Town er spørgsmålet ikke, hvad man skal give sig til, men i stedet om det er muligt at nå det hele – og det er uanset, om du er til natur, kultur, historie eller lidt af det hele. Det magiske ved Cape Town er nemlig dens vidunderlige blanding af fantastisk natur, forskelligartede kulturer, kunst, design og uimodståelig mad og vin.V&A Waterfront, hvor hotellet er beliggende, er et af byens mest trendy steder med fashionable butikker, fantastiske restauranter og Two Oceans Aquarium, så her kan man nemt bruge en hel dag – eller to. Er du kunstelsker, kan du glæde dig over at hotellet er beliggende ovenpå Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som gemmer på Afrikas største samling af moderne afrikansk kunst og derudover har byen flere gallerier og museer.
 
Naturen i og omkring Cape Town er et helt kapitel for sig. Størst og mest kendt er Table Mountain, som er et af Verdens 7 Vidundere. Gå eller tag svævebanen til toppen af bjerget og nyd en spektakulær udsigt over byen, havet og Robben Island i det fjerne. En lidt kortere vandretur får du til toppen af Lion’s Head, som er et mindre bjerg, der ligger ved siden af Table Mountain, og som også byder på en fantastisk udsigt. Gå også en tur i Kirstenbosch Botaniske Have, som menes at være en af de smukkeste botaniske haver i verden. 
 
Vi kender alle til Nelson Mandela og hans livslange kamp for de sortes rettigheder i Afrika. Et besøg på Robben Island, hvor han var indespærret i 18 ud af de 27 år han sad fængslet, er en spændende og gribende oplevelse. 
 
Snyd heller ikke dig selv for en rolig gåtur i centrum af Cape Town eller for en tur til en af de skønne strande, der ligger tæt ved byen.
Overnatning
The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 8-9
Sydafrikas smukke vinland og charmerende vingårde
La Residence
La Residence
Sydafrika er berømt for sine virkelig gode vine og ikke mindst for sine frugtbare vinmarker og smukke vingårde. 
 
En scenisk køretur på ca. 1 time tager dig til hjertet af Franschhoek Valley, til et idyllisk, billedskønt og fredeligt landsted; La Residence. På den 30 hektar store ejendom skal du bo omgivet af bjerge, frodige vinmarker, blommetræer og charmerende vingårde. Stedet emmer af fred og ro og de mange antikviteter og smukke blomster giver en skøn følelse af elegance og idyl. 
 
Der er tid til at udforske Franschhoek. Der kører en shuttlebus fra hotellet ind til Franschhoek by, der også er kendt som Sydafrikas kulinariske hovedstad. Området har en perlerække af landets bedste vingårde og som bestemt alle er et besøg værd, da man udover fantastiske vine vil få indblik i processen omkring vinfremstilling, ligesom man vil opleve smukke historiske bygninger i bjergtagende omgivelser.
Overnatning
2 nætter, La Residence
Måltider
Morgenmad
Dag 10
Franschhoek
Hjemrejsedag
La Residence
Efter nogle dejlige dage i Sydafrikas Vinland er der transfer tilbage til Cape Town, hvorfra I flyver med skift undervejs tilbage til Danmark – eller ud på nye eventyr. 
Overnatning
Hjemrejsedag
IndkvarteringSydafrika

Royal Malewane

Tre populære safarilodges, ét fantastisk safariområde, et utal af oplevelser

The Silo Hotel

5-stjernet luksus tæt på alting

La Residence

Sydafrikas smukke Vinland og charmerende vingårde

INDIKATIONSPRISER Det bedste af Sydafrika i én rejse
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
9 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.07.24 - 31.07.24
117.195
01.08.24 - 31.08.24
114.295
01.09.24 - 05.10.24
113.495
06.10.24 - 31.10.24
115.995
01.11.24 - 20.12.24
113.395
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark – Johannesburg / Cape Town – Danmark
 • Indenrigsfly Johannesburg – Hoedspruit - Cape Town
 • 4 nætter Royal Malewane i Luxury Suite inklusiv All Inclusive (Morgen- og aftensmad samt frokost)
 • Udvalgte drikkevarer Royal Malewane 
 • 2 daglige safarikørsler eller vandresafari
 • Transport fra Cape Town Lufthavn – The Silo Hotel – La Residence – Cape Town Lufthavn
 • 3 nætter The Silo Hotel inklusiv morgenmad i Silo Room
 • 2 nætter La Residence i Luxury Suite inklusiv morgenmad og snacks, udvalgte drikkevarer, mini-bar, og  tøjvask
 • Shuttle service La Residence - Franschhoek t/r
 • Engelsktalende safariguide (forvent at køre safari med andre gæster)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring – fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Udflugter i Cape Town og vinlandet – vi er gerne behjælpelig 
 
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.