Hotelbeskrivelse

The Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Ultimativ teltluksus i ørkenen med egen pool
Efter knapt en times kørsel fra Dubai dukker hotellet op som et fatamorgana midt i ørkenen – en luksus ørkenoase med store villaer med privat pool og samtidig med adgang til privat strandklub. Det kan ikke være smukkere og mere modsætningsfyldt!
 
Hotellet ligger ligger spredt over 100 hektar hvoraf 60 hektar er udlagt til naturreservat med lokalt dyreliv som arabiske gazeller, kameler og oryxantiloper.
 
Her er al tænkelig luksus og aktivitetsmuligheder hvad enten du vil slappe af ved strand, pool eller spa eller vil være aktiv som falkoner.
 
De 3 hotelrestauranter er indrettet så du føler dig hensat til ”1001 Nats Eventyr” og på den romantiske tagterrasse Moon Bar kan du nyde en drink eller en vandpibe under stjernehimlen, som opleves helt enestående i ørkenen.
 
The Ritz-Carlton Al Wadi Desert er det perfekte sted for romantikere og kan nemt kombineres med ophold i Dubai eller med badeferie på Maldiverne.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Ørkenhotel i romantisk stil
Privat pool
Charmerende teltvillaer
Fred og ro
FACILITETER The Ritz-Carlton Al Wadi Desert
En luksus ørkenoase med store villaer med privat pool
3 restauranter, 2 barer, fitnesscenter med aerobic/yogaundervisning, 3000 m2 Spa, naturvandringer med guide, bueskydning, falkonertræning med falke/ugler, hesteridning, kamelridning, cykler, bibliotek, konferencecenter og børneklub for 4-12 årige.
 
Gode shoppingmuligheder i Ras Al Khaimah bycentrum 20 min. kørsel fra hotellet.
 
Business center
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Fitness center
Internet
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
INDIKATIONSPRISER The Ritz-Carlton Al Wadi Desert
7 NÆTTER FRA
kr. 20.195 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - september)
7 NÆTTER FRA
kr. 26.495 pr. person
Fra-pris i højsæson (fx. oktober)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
 • 7 x overnatninger på Ritz-Carlton Al Wadi i Al Rimal Pool Villa
  • Inkl. morgenmad 
 • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.