Hotelbeskrivelse

Six Senses Kanuhura

Morgenmad med tæerne i sandet på en af Maldivernes bedste strande
Hotelkæden Six Senses har en særlig evne til at finde unikke lokationer med en naturlig skønhed, hvor de skaber 5-stjernede hoteller, der er hyggelige og charmerende og hvor atmosfæren er afslappet. Altid har de fokus på bæredygtighed, på den personlige oplevelse og på at give gæsterne mere end smukke destinationer – de vil også vække deres sanser, så de kan ”koble af,” men samtidig få kontakt til sig selv, andre og verden omkring dem.
 
I 2022 overtog hotelkæden Kanuhura Maldives, som har eksisteret i mange år og som har været et favorithotel blandt mange af vores gæster, der har besøgt hotellet igen og igen. Efter at have været lukket i et år, hvor man renoverede og byggede nyt - og dryssede en masse Six Senses tryllestøv over stedet – blev dørene åbnet igen og dermed kunne hotelkæden tilføje endnu et ferieparadis til deres samling: Six Senses Kanuhura.
 

Friskfanget fisk og skaldyr på stranden eller picnic på en øde ø

Når du ankommer til Six Senses Kanuhura efter en flyvetur på omkring 40 minutter i vandflyver fra Malé, kan du fra luften se tre små øer, der er omgivet af hvidt sand og laguner i den der særlige blå farve, som man troede kun fandtes på billeder i rejsemagasiner. Det er hovedøen, hvor hotellet ligger, og så to små Robinson Crusoe øer, som hører til hotellet; Jehunuhura og Masleggihura. Begge øer kan du blive sejlet til og på Jehunuhura kan du spise friskfanget fisk og skaldyr i restauranten på stranden, mens du kan have hele Masleggihura for dig selv og nyde livet på en øde ø.
 

Derfor synes vi at Six Senses Kanuhura er noget særligt

Som på alle Six Senses hoteller er atmosfæren her på Kanuhura afslappet, hyggelig og helt nede på jorden. Her føles det ”rigtigt” at gå rundt på bare tæer og med saltvand i håret. På Six Senses Kanuhura har man det bare virkelig godt.
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Afslappet luksus
Udsigt over havet
Biografaften under stjernene
Mor/datter spahygge
FACILITETER Six Senses Kanuhura
Helt nede på jorden – uden sko og med hjemmelavet is i hånden
Når du går i land på Kanuhura mødes du først af en af de bedste strande på Maldiverne og derfra går du ad hyggelige stier, der er flankeret af høje palmer, hen til villaerne, restauranterne, spaen, fitnesscenteret, squashbanen og de to fælles pools, hvor du kan ligge med udsigt over havet og nyde en drink i solnedgangen. Her på stierne og i strandkanten kan du gå ture med bare tæer i sandet og en hjemmelavet is eller friskpresset juice i hånden.
 
Hvis du vil ud på vandet, kan du leje udstyr til alt fra dykkerture til vandsportsaktiviteter, som vindsurfing, kajak og katamaransejlads. Du kan også tage på fisketur og få fangsten serveret til middagen om aftenen.
 

Biografaften under stjernerne, skattejagt og mor/datter-spahygge

I børneklubben ”Grow With Six Senses” kan børnene hygge sig med de andre børn eller med familien. Klubben tilbyder et udvalg af forskellige aktiviteter – lige fra skattejagt, familie-dykkerundervisning og madlavningskursus for hele familie, hvor man først høster ingredienserne i hotellets have, til mor/datter-spahygge i Six Senses Spa og biografaften under stjernerne - selvfølgelig med popcorn.   
 

Sund, nærende og delikat – når det ene ikke udelukker det andet

På alle Six Senses hoteller er god, sund, nærende og økologisk mad i fokus – uden at gå på kompromis med hverken smagen eller den gastronomiske oplevelse. Her udelukker det ene ikke det andet. Deres koncept ”Eat With Six Senses” går ud på at tilbyde gæsterne mad, der både er nærende og delikat med det håb, at gæsterne har det endnu bedre, når de rejser hjem, end da de kom. Alle 7 spisesteder på Six Senses Kanuhura – lige fra The Market, hvor du starter dagen med morgenmad med fødderne begravet i sandet, til Bottega, der serverer sprøde pizzaer og The Point, hvor du får spanskinspireret tapas – har dette in-mente når de tilbereder deres lækre retter.
 

Brusebad under åben himmel

Øen, som Six Senses Kanuhura er beliggende på, er 1.400 meter lang og 350 meter bred. På stranden og på pæle over vandet, med direkte adgang til den turkisblå lagune, ligger hotellets 91 private villaer. Villaerne er lyse og rummelige og findes med 1-3 værelser og er indrettet i en sofistikeret, men stadig charmerende, stil. Alt er bygget med lokale og bæredygtige materialer, så hotelkæden kan være tro mod sin filosofi om at være i harmoni med naturen og miljøet. Villaerne gemmer på store, lyse badeværelser, der er delvist udendørs, aircondition, store senge, et udvalg af puder, TV, minibar, et godt udendørsområde og så har de fleste villaer et fritstående badekar og pool.
Bordtennis
Børneklub
Concierge
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Six Senses Kanuhura
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I BEACH VILLA
Periode
Voksen
01.05.24 - 20.06.24
36.395
21.06.24 - 28.07.24
37.295
29.07.24 - 30.09.24
36.395
01.10.24 - 08.10.24
37.695
09.10.24 - 22.10.24
38.695
23.10.24 - 18.12.24
37.695
Der kan max. bo 2 voksne i en Beach Villa.
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Spar op til 35% på opholdet.
I perioden 7. januar - 28. marts samt 15. april - 21. december 2024 bliver du gratis opgraderet til halvpension.
 
Alle rabatter er indregnet i ovenstående priser.
 
 
Tilkøb af halvpension per person: Kr. 7.785,-
Tilkøb af helpension per person: Kr. 11.245,-
 
Rabat til børn
Kontakt os for tilbud på børn.
 
 
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - Six Senses Kanuhura med vandflyver t/r
 • 7 nætter i Beach Villa
  • Inkl. morgenmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.