Hotelbeskrivelse

Constance Ephelia Seychelles

+
Luksushotel for hele familien
Med sin beliggenhed ved to smukke strande på Mahé og udsigt over marine nationalparken Port Launay, har Constance hotelkæden tilføjet endnu et smukt hotel til Seychellerne. Der er masser af luft og albuerum på det 120 hektar store hotelområde, hvor villaer og suiter er bygget langs stranden og oppe på klipperne.
 
Hotellet er meget børnevenligt, og restauranterne tilbyder børnemenuer og endda baby gourmetmad. 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Masser af aktiviteter
2 flotte strande
Lækker spa
God snorkeling
Value for money
FACILITETER Constance Ephelia Seychelles
Der er masser af luft og albuerum på det 120 hektar store hotelområde, hvor villaer og suiter er bygget langs stranden og oppe på klipperne.
Der findes hele 4 swimmingpools på Constance Ephelia Resort of Seychelles. Desuden 7000 m2 Shiseido Spa i tropisk have, børneklub for 4-12 årige, babysitter service, 5 restauranter, barer, 5 butikker bl.a. parfumeri hvor du kan skabe din egen personlige duft. Fitnesscenter, Padi-dykkercenter, tennisbaner, squashbane og vandsportscenter med havkajakker, katamaraner og vandcykler.
 
Ephelia indgår i hotelkæden Constance sammen med søsterhotellet Lemuria på Praslin, og der gives specialpriser på kombineret ophold.
 
Bibliotek
Bordtennis
Business center
Butik
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
INDIKATIONSPRISER Constance Ephelia Seychelles
7 NÆTTER FRA
kr. 22.495 pr. person
Fra-pris i lavsæson (september - juni)
7 NÆTTER FRA
kr. 25.195 pr. person
Fra-pris i højsæson (juli - august)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkevarer og måltider udover nævnte
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.