Hotelbeskrivelse

Desroches Island - Four Seasons

+
Four Seasons at Desroches Island – et eksklusivt tilflugtssted midt ude i Det Indiske Ocean
Midt ude i Det Indiske Ocean, ca. 45 minutters flyvning fra Seychellernes hovedø Mahé, ligger en 5 km lang ø, der er omgivet af 14 km kridhvide pudderbløde sandstrande. Omkring øen er krystalklart vand, der gemmer på koralrev, smukke store konkylier og tusindvis af farvestrålende fisk, skildpadder og små hajer. På midten af selve øen er en junglelignende skov, hvor smukke fugle flyver fra trætop til trætop, farverige eksotiske blomster myldrer frem og hvor kæmpeskildpadder langsomt vandrer af sted. Ude ved kysten på den kilometer lange strand står høje svajende palmetræer side om side og kaster behagelige skygger i sandet.
 
Mellem palmetræerne ligger elegante eksklusive hytter, lavet i naturlige materialer, så de komplimenterer de smukke omgivelser. Som et hemmeligt tilflugtssted dukker hytterne op en efter en på den lange sandstrand og åbenbarer forelskede par, gode venner og glade børnefamilier, som nyder hinandens selskab i dette paradis.
 
Velkommen til Four Seasons at Desroches Island på Seychellerne!
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Bo få meter fra stranden
Afslappet luksus
Fantastisk smuk ø
FACILITETER Desroches Island - Four Seasons
Romantisk Bountyø med 14 km lange hvide sandstrande. Her er masser af muligheder for at finde en privat og ugenert strandplet til afslapning eller romantisk picnic.
På Four Seasons at Desroches Island finder du et bredt udvalg af aktiviteter for både små og store, livsnydere og eventyrer. Du kan blandt meget andet dykke og snorkle i det krystalklare lune hav i smukke rev, grotter og i lange hemmelige tunneller. Du kan tage på sejlture med delfiner, der springer langs bådens sider, og du kan dybhavsfiske eller fluefiske fra stranden og fange store eksotiske fisk. Du kan også tage på vandre- eller cykelture i den junglelignende vegetation på øen, hvor du med stor sandsynlighed vil støde på kæmpeskildpadder.
 
Du kan også bare slappe af under palmernes skygge på den 14 km lange sandstrand. Her finder du nemt små hemmelige steder, hvor du og din eneste ene eller din familie kan slappe af helt alene. Eller hvad med en afslappende behandling i den eksklusive spa, hvor professionelle hænder forkæler dig, mens du nyder stilheden og roen.
 
Når sulten melder sig kan du besøge en af de to skønne restauranter, hvor du får udsøgte retter og vine. Har du lyst til en romantisk middag alene med din elskede, kan du få maden serveret på terrassen i din private hytte eller på stranden under stjernerne.
Bibliotek
Business center
Butik
Børnevenlig pool
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Desroches Island - Four Seasons
7 NÆTTER FRA
kr. 50.895 pr. person
Priseksempel i juli måned
7 NÆTTER FRA
kr. 55.895 pr. person
Priseksempel i februar måned
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for nøjagtig pris.
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup - Seychellerne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
  • Fly fra Mahé - Desroches Island t/r
  • 7 overnatninger
  • Morgenmad & aftensmad
  • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.