Hotelbeskrivelse

Heritage The Villas

Privat villa, pool og golfbil
På den sydlige del af Mauritius, i det unikke og særligt smukke landskab – Domaine De Bel Ombre – ligger Heritage The Villas. Her er alt, hvad der er behov for, til at danne rammerne for en uforglemmelig ferie i en privat på den paradisiske ø.
 
De private villaer ligger spredt rundt i landskabet, så du kan nyde udsigten og privatlivet ved poolen eller på din veranda med familie og venner. Du får en personlig golfbuggy, så du nemt kan køre til stranden, til golfbanen eller til de to tilhørende hoteller, hvor du har adgang til restauranterne, beach club, spa, fitness, wellness og meget mere.
 
C Beach Club
Når du bor på Heritage The Villas har du fri adgang til noget helt unikt, som ikke findes andre steder på Mauritius – nemlig C Beach Club. C Beach Club er en moderne klub, der er indbegrebet af, hvad Domaine de Bel Ombre er mest kendt og elsket for – smukke eksklusive omgivelser, en afslappet atmosfære og masser af sol, sand og vand.
 
 
Kort over området
 
Børnevenlig
Dykning
Golf
Snorkling
Private luksusvillaer
Privat swimmingpool
Daglig rengøring
Benyttelse af hotelfaciliteter
Masser af aktiviteter
FACILITETER Heritage The Villas
Fri adgang til alle faciliteter på nabo-resort
Slå dig løs på den over 100 hektar store 18-hullers mesterskabsgolfbane (mod tillæg), der ligger i fantastiske naturomgivelser med grønne bakker og små søer.
 
Du får din helt egen golfbil, så du kan køre til golfbanen og bruge den der, mens du spiller, til stranden, til C Beach Club eller til de to tilhørende hoteller Heritage Awali og Heritage Le Telfair, som er henholdsvis 4 og 5 stjernede hoteller. Her kan du frit benytte restauranterne og barerne, hvor du får 20% rabat på al mad og drikke, ligesom du har fri adgang til hotellernes fitness og sportscenter, spa, børneklub, strand og alle aktiviteter på land og til vands.
 
Du har ligeledes adgang til 11 gode restauranter i området – på hotellerne, i C Beach Club, golfklubben og på det hyggelige Chateau de Bel Ombre.
 
Bibliotek
Butik
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball