Beskrivelse

Karen Blixen Camp

Autentisk og afslappet safari i naturskønne rammer
Ved bredden af den snoede Mara flod ligger en camp, hvor de vilde dyr uforstyrret lever deres liv i den storslåede natur, som omgiver hele denne tidløse del af det afrikanske kontinent.
 
I Karen Blixen Camp mødes den stemningsfyldte aura af klassisk safari fra starten af det 20. århundrede med autentisk og afslappet stemning. De sandfarvede kanvastelte og de mørke blankpudsede trægulve understreger kolonistilen, og campen er mødet med den rene og uforfalskede afrikanske natur.
 
Maraflodens vand er en livsnerve for områdets utallige mangfoldighed af dyr, der bevæger sig frit i området omkring campen, men inde i dit telt, under dynen i din seng, kan du lade roen sænke sig over dig til lyden af flodheste i vandet, hyænernes latter og måske endda lyden af et løvebrøl i den afrikanske nats stjernespækkede himmel.
Børnevenlig
Velegnet til par
Et af verdens bedste safariområder
Eksklusivt reservat med få biler
God beliggenhed ved Mara
Åbne safarikøretøjer og dygtige guider
Spændende camp med mange faciliteter
FACILITETER Karen Blixen Camp
Autentisk og eksklusiv safari i et helt særligt reservat

En camp i hjertet af dyreriget

Indretningen af campens telte er enkel, men med tilhørende privat brusebad og toilet, trægulve, veranda og rigtig seng, er campens niveau alligevel hævet lidt højere op end andre steder.
 
Fra campens restaurant, lounge og bar er der en fantastisk udsigt til det helt særlige liv, Mara floden er kendt for, og man må bare lade sig imponere over disse udsøgte naturoplevelser, som udspiller sig for øjnene af en.
 

Bæredygtig turisme

Campen ligger i det helt unikke Mara North Conservancy, der blev etableret, da mange jordejende masaier i området gik sammen om at oprette et reservat, hvor der skulle være særligt fokus på bæredygtig turisme. 
 
Det betyder, at der er færre turister i dette område, at der er kontrol med hvor mange biler, som holder samme sted – f.eks. ved en løveflok – og det betyder også, at dyrelivet i dette område har udviklet sig i en meget positiv retning og Mara North Conservancy er faktisk kendetegnet ved sin høje koncentration af vildt. 
 
I denne del af Mara kan man derfor forvente mere autentisk, intim og eksklusiv safari.
 
I Karen Blixen Camp er der desuden blevet oprettet en skole med fokus på uddannelse af kokke samt IT- sprog- og skovfag, som sammen med en række bæredygtige tiltag i campen er med til at skabe et bæredygtigt aftryk og muligheder for lokalbefolkningen.
 

Slap af i de varme timer

I de varme timer mellem morgen- og aftensafarierne er det oplagt at slappe af med et dyp i campens pool, en afrikansk massage eller afslapning i loungen, hvor man kan lade roen indfinde sig mellem oplevelserne.
 

Prøv andre safarimuligheder

Der er også mulighed for at tage på natsafari eller tage på gåture med erfarne guider og Masaier for at se bushen og sletten på en anden måde. Du kan også besøge en Masailandsby, en skole eller tage på tur med en varmluftballon, hvor du lydløst svæver hen over sletterne og dyrene og ser savannens utrolige liv oppefra.
 
Desuden må du ikke snyde dig selv for et måltid eller picnic i naturen – de såkaldte bush breakfast og bush dinner.
All Inclusive
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool