Beskrivelse

Karen Blixen Camp

Uforglemmelige safari- og naturoplevelser i Karen Blixens fodspor
I hjertet af Mara-økosystemet med den måske bedste placering ved Marafloden ligger Karen Blixen Camp. Flodheste og krokodiller boltrer sig i floden og dagen lang kommer der dyr ned og drikker på modsatte bred.
 
Den åbne restaurant server internationale og lokale retter på første paket i forskellige afsnit, efter ønske. En hyggelig bar og pejs eller en drink ved lejrbålet sætter scenen for uforglemmelige aftener. 
 
Campen er åben for dyrene, men masaivagterne sørger for at man trygt kan bevæge sig rundt.
 
I Campens nærområde er der 4 små skoler (kokke, it, sprog og skovskole) som sammen med Mara North reservatet og en række bæredygtige tiltag i campen, medførte at man i 2013 fik den eftertragtede pris som Afrikas mest økologiske safari-ejendom.
 
Med meget veludstyrede safaribiler og dygtige guider er der god chance for den ultimative safarioplevelse.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Verdens bedste safariområde
Eksklusivt reservat med få biler og højst 5 biler samlet
Beliggenhed ved flod
Åbne safarikøretøjer og dygtige guider
Spændende camp med mange faciliteter
FACILITETER Karen Blixen Camp
Spektakulært beliggende ved Marafloden hvor alle de store og stilfulde telte ligger direkte ved floden i et eksklusivt reservat. Campen er i kolonistil med tro kopier af Karen Blixens Møbler.
Det fantastiske dyreliv med elefanter, zebraer og antiloper, der drikker og flodheste, der boltrer sig i floden, har du udsigt til, hvor end du befinder dig i campen; I de bløde sofaer i loungeområdet, mens du får en kølig drink i baren eller når du nyder din middag i restauranten eller under åben himmel.
 
Karen Blixen Campens beliggenhed giver de bedste muligheder for uforglemmelige safarioplevelser, for den ligger på den rute, som millioner af dyr benytter hvert eneste år, når de vandrer mellem Serengeti sletten og Masai Mara området i søgen efter vand og nye græssletter. På safariturene ses ofte løver, geparder, leoparder, bøfler, elefanter, næsehorn, giraffer, forskellige antilopearter, gnuer, zebraer, vildsvin og mange forskellige fuglearter.
 
Der er også mulighed for at tage på natsafari eller gåture med erfarne guider og Masaier og se bushen og sletten på en anden måde. Du kan også besøge en Masai landsby, skole eller tage på tur med en varmluftballon, hvor du svæver lydløst henover sletterne og dyrene - en magisk oplevelse.
 
Der er også mulighed for "bushbreakfast" eller "bushdinner" hvor man stilfuldt får måltidet serveret på savannen eller i skoven.
Endvidere er der mulighed for en spændende guided tur til campens skoler og bæredygtige tiltag.
 
All Inclusive
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool