Beskrivelse

Abu Camp

Abu Camp – for ”elefant fans”
Abu Camp er lukket på ubestemt tid. 
 
Abu Camp drejer sig om elefanter; masser og masser af oplevelser med, ved og om elefanter. Campens fundament er baseret på bevaring af elefanter i tæt samarbejde med forskere og i campen har man Abu-flokken. Abu-flokken er elefanter, der er blevet en del af flokken af forskellige årsager, men fælles er at de ikke ville overleve i den vilde natur uden hjælp fra campens fantastiske elefantpassere.
 
Et af højdepunkterne under opholdet i campen, er når man til fods får lov af følge efter elefanterne, imens de om dagen strejfer frit omkring i Okavango Deltaets vildnis, hvor man også kan møde andre vilde dyr. Derudover køres der safari i firehjulstrækker i dags-timerne og efter mørkets frembrud. Der tilbydes også sejlture i mkoro (kano) og i motorbåd, dog afhænger disse aktiviteter af vandstanden. Som noget ganske særligt har man i Abu Camp, en del af året, mulighed for at sove under åben himmel.         
 
Børn fra 6 år er velkomne i campen, dog skal man være fyldt 13 år for sejlads i mokoro og gåturen med Abu-flokken. Familier med børn under 13 år, skal tilkøbe privatsafaribil med privat guide.  
 
Velegnet til par
Vandretur med Abu-elefantflokken
Sov under åben himmel
Udendørs biograf
Ekstravagant Camp
Safari i firehjulstrækker
FACILITETER Abu Camp
Denne camp drejer sig om elefanter; masser og masser af oplevelser med, ved og om elefanter.
I Abu Camp er der kun 6 suiter, fordelt på hver side af fællesområdet og forbundet via en gangbro. De luksuriøse suiter er bygget på en træplatform med kanvasvægge og med god plads både indenfor og udenfor på terrassen, hvor der er udendørs kobberbadekar, en mini pool og liggestole. Indenfor er der et lille lounge område med lænestole, et skrivebord, rummeligt badeværelse med bruser, garderobeplads, separat toilet og hårtørrer. I suiten er der minibar, the og kaffefaciliteter, sikkerhedsboks og begrænset wifi. Alle suiter er individuelt indrettet og har store ”panorama” vinduer, hvor glasset er byttet ud med myggenet og man kan fra sengen observere vildtet i terrænet og lagunen udenfor.
 
Abu Camp’s fælles faciliteter ligger i forskellige niveauer, bygget omkring et kæmpe termitbo. Et flot og hyggeligt loungeområde og spisestue ligger under samme tag. Loungeområdet indbyder til afslapning i de store bløde sofaer, hvor man fra den stationære kikkert kan spotte om der er vildt i området.
 
Omkring spisebordet eller på terrassen udenfor serveres veltilberedte måltider. I forlængelse af terrassen er der en ”boma”, et bål sted, hvor både den tidlige morgenkaffe, en drink før og eftermiddagen serveres.
 
Midt på dagen er der mulighed for en dukkert i den lille pool på terrassen og en tur i det delvis udendørs bush-fitnessrum med håndvægte og yogamåtte. I det lille bibliotek er der mulighed for at fordybe sig i bøger om de fascinerede dyr, om Botswana eller måske læse en krimi.
 
All Inclusive
Bibliotek
Boma
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Safari - i mokoros (udskåret træstamme/kano)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - mulighed for aftensafari