Beskrivelse

Machaba Camp

Prisvindende camp med fremragende service og mad. Beliggende i det dyrerige område hvor Khwai floden danner grænse til Moremi reservatet
Campen er opført i klassisk safari-stil fra 1950'erne med luksuriøse safaritelte, med opholdsstue samt eget badeværelse og udendørs bruser. Alle telte er beliggende på jordoverfladen og stierne til teltene bugter sig mellem de store træer.
 
I det dyrerige område hvor Khwai floden danner grænse til Moremi reservatet. Her ligger den klassiske luksus camp Machaba lige ud til floden hvor mange dyr kommer for at drikke og hvor flodheste og krokodiller boltrer sig.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Fantastisk udsigt
10 telte
FACILITETER Machaba Camp
Gode chancer for at se flokke af elefanter og bøfler direkte fra campen og endda fra poolen, så skulle man ønske en halv eller hel dag i campen vil der stadig være noget at opleve
Machaba Camp, stilfuld, moderne Afrikansk inspireret Camp med 10 telte hvor alle har udsigt til den dyrerige Khwai-flod og Moremi reservatet. Her er pool, restaurant/bar, bibliotek og i området – safarikørsel, vandring og landsbybesøg.
 
Bibliotek
Handicapvenlig
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool