Beskrivelse

Sanctuary Baines Camp

Romantisk camp i Okavango deltaet
Denne intime luksuscamp ligger ved flodbred under skyggefulde træer i et privat reservat i Okavango deltaet. Her er kun fem suiter, så følelsen af at have Okavango deltaet for sig selv, er nærliggende, når du sidder på din private terrasse og nyder solnedgangen og kigger på de vilde dyr, der drikker ved floden.
 
Da campen ligger i et privat reservat, er her mulighed for natsafari, noget som ikke er muligt i offentlige vildtreservater. Her kan du opleve nataktive dyr, som ikke viser sig om dagen, eller måske en løve på jagt?
 
Klima
Den våde årstid begynder normalt i slutningen af december og varer til begyndelse af marts måned. Gennemsnitlige dagstemperaturer fra 20-38 grader. 
Den tørre sæson går normalt fra slutningen af maj til begyndelsen af oktober. Denne periode er gunstig for nyfødte pattedyr, blomster og sjældne fuglearter. 
 
I vinterperioden fra juni til august kan nattemperaturen komme helt ned på 0 grader.
 
Velegnet til par
Himmelseng på hjul!
Tilbring natten under stjernehimlen
Privat og uberørt
Oplev dyrene helt tæt på
Suiter på pæle
FACILITETER Sanctuary Baines Camp
Tidlig morgen og sidst på eftermiddagen køres safari i åbne 4x4 safaribiler med professionelle guider. Mulighed for aftensafari (sæsonafhængig).
6 suiter på pæle – alle med privat terrasse og en himmelseng på hjul – hvilket betyder at den kan trilles ud på terrassen, så natten kan tilbringes under stjernehimlen i total komfort. Indenfor er der loftsvifte, minibar, hårtørrer og sikkerhedsboks. Badeværelset har toilet og bad.
 
Safari til fods: Oplev bushen til fods med professionelle og bevægnede guider.
 
Safari med båd: Oplev området i specielle små motorbåde tilpasset safari (afhængig af vandstanden).
 
All Inclusive
Internet, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool