Beskrivelse

Sanctuary Chief's Camp

Midt i ”Afrikas rovdyrhovedstad”, langt fra alfavej i Moremi Game Reserve, ligger Sanctuary Chief’s Camp på sin egen ø.
Campen er så godt integreret i landskabet, at du visse dage nærmest kan få en hel dags safarioplevelser fra verandaen; vilde hunde, leoparder, geparder, løver og alle de byttedyr de lever af, kan ofte iagttages på nært hold. Det er samtidig et af de få områder i Botswana, hvor det er muligt at se det hvide næsehorn.
 
Campens 10 permanente bush suiter samt Geoffrey Kent Suiten (med plads til 6 personer) ligger i skyggen af stedsegrønne træer og er alle meget private.
 
Børn over 6 år er tilladt i campen.
 
Klima
Den våde årstid begynder i slutningen af december og varer til begyndelsen af marts. Karakteristisk for denne sæson er varme solrige dage ofte med tordenbyger hen på eftermiddagen.
Gennemsnitstemperaturen 20-38 grader.
 
Den tørre sæson går fra slutningen af maj til begyndelsen af oktober. I vinterperioden (juni-august) kan nattemperaturen komme helt ned på 0 grader og 26-28 grader om dagen.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Okavango Delta
Sejl i mokoro
Fantastisk natur
Nyd vildtet fra verandaen
FACILITETER Sanctuary Chief's Camp
Elegante "Bush Suiter" på privat ø
Udover en restaurant med lækker mad, huser fællesområdet udendørs pool, bibliotek og en lille souvenirbutik. I campen findes et lille fitness rum samt spa, der tilbyder et udvalg af spabehandlinger. De daglige aktiviteter er safari i åben Landrover og, hvis vandstanden tillader, kan du blive sejlet på safari i en traditionel ”mokoro”-kano.
 
Safari: Tidlig morgen og sidst på eftermiddagen køres safari i åbne 4x4 safaribiler med professionelle guider.
 
Mokoro safari: Sanctuary Chief's Camp tilbyder safari i "mokoro" (en udgravet træstamme/kano), hvor man glider stille gennem det klare vand, som giver mulighed for at komme utrolig tæt på dyr og fugle.
 
Helikopterflyvning: Oplev Okavango Delta'et med helikopter. Enestående oplevelse at se i fugleperspektiv. (mod merpris)
 
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i mokoros (udskåret træstamme/kano)
Safari - i åbne 4x4
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool