Beskrivelse

Sanctuary Chobe Chilwero Camp

Elefanter, safari og spaforkælelse i trætoppene ved Chobe floden i hjertet af bushen.
Guiden rækker en arm i vejret. Det er nu ikke nødvendigt, for på hans koncentrerede ansigtsudtryk er det tydeligt at se, at der er noget på færde. Her er helt stille, bortset fra lidt fuglekvidder og nogle antiloper, som kalder i det fjerne. Pludselig kan du se buskadset bevæge sig – og ud kommer den smukkeste gigant. Ørerne blafrer og snablen svinger fra side til side. Lige efter kommer endnu en elefant og flere følger – også flere små, som snubler og tumler ud på stien og ned til vandkanten, hvor de store allerede er i gang med at drikke og sprøjte kølende vand over deres kæmpemæssige kroppe. Med bankende hjerte, rystende hænder og et kæmpesmil på læben hiver du kameraet frem og foreviger dette fantastiske syn. Langsomt glider båden forbi elefanterne og videre ned ad floden…videre mod nye magiske øjeblikke og uforglemmelige minder på Chobe floden i Botswana.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Chobe floden
Største bestand af elefanter
Luksuriøse suiter
Familievenlig
FACILITETER Sanctuary Chobe Chilwero Camp
Ligesom i mange andre af aktiviteterne i Chobe Chilwero, så vil elefanterne være en stor del af oplevelsen på safariturene, da det lige netop er i dette område omkring campen, at mange af elefanterne holder til.
Chobe Chilwero ligger tæt ved grænsen til Chobe Nationalpark, som er hjemsted for verdens største bestand af elefanter. Her, i hjertet af bushen ved Chobe River, er der udsigt til skovområdet og floden, der strækker sig helt til Namibia. Disse luksuriøse og naturskønne omgivelser danner en perfekt ramme om en eventyrlig ferie fyldt med uforglemmelige safarioplevelser, afslapning og massevis af små, særlige øjeblikke.
 
På safariturene i åbne firhjulstrækkere kommer du tættere på disse smukke giganter og på parkens mange andre dyre- og fuglearter, som de professionelle guider vil pege ud for jer på turene. Flodheste, bøfler, puku og mange andre dyr samles på bredden af floden og ude på sletterne kan du se impalaer, kuduer og utallige andre antiloper og – hvis du er heldig - løver og leoparder.   
 
Chobe floden er livsvigtig for de mange dyr, der lever her, så hele dagen – og natten – igennem myldrer det med dyr og fugle i, på og ved floden. Oplev dette syn på ombord på campens eksklusive safaribåde, som på øverste dæk har perfekt udsyn til dyrene på bredden og i vandet med stole, der kan dreje 360 grader, så du får optimale betingelser for det perfekte billede. På nederste dæk er der bar og loungeområde, hvor du kan slappe af og nyde omgivelser med en forfriskning.
 
Du kan også tage på fisketur på floden og få en anderledes og spændende oplevelse, når du får brasen og tigerfisk på krogen. Og hvilken bedre måde at slutte dagen på end med et rivercruise i solnedgangen, hvor endnu flere dyr kommer frem og nyder den køligere luft.
 
Bare halvanden times kørsel fra campen ligger et af verdens største og mest betagende naturvidundere: Victoria Falls. Grib muligheden og oplev dette fantastisk syn på en guidet tur til de kæmpemæssige vandfald og kom samtidig på en gåtur gennem regnskoven.
 
Du kan også tage på en interessant og lærerig tur til de omkringliggende landsbyer og besøge Dipetsana Women’s Bike Shop og den lokale CARCAL Animal Rescue centre, som redder dyr og fugle og sætter dem ud i naturen igen, når de er raske.
 
Eller hvad med en rolig og afslappende dag i campen, hvor du kan nyde udsigten til det betagende landskab fra poolen, blive forkælet med en behandling i den eksklusive spa – som også har et behandlingsrum oppe i trækronerne - og smage på kølige drinks og udsøgte gourmetretter i restauranten.
Chobe Chilwero er ikke kun er unikt og eksklusivt fristed for voksne. Børn I alle aldre er velkomne her – og der bliver taget særdeles godt af dem. Campen arrangerer guidet gåture, hvor børnene lærer om flora og fauna, korte safariture i firhjulstrækkere, ”safari-skattejagt”, børnekroket på græsplænen og muligheden for at lave lækre pizzaer med campens kok.
 
Værelser
Chobe Chilwero er en luksuriøs og intim camp med bare 14 suiter og 1 poolsuite. Suiterne er – blandt meget andet - indrettet med Wi-Fi, kaffefaciliteter, en-suite badeværelse med et stort fritstående badekar og separat regnbruser og en privat have, hvor du kan slappe af med en cocktail og senere få din middag serveret ude under stjernerne. Tre af de nyere suiter byder derudover på et ekstra værelse – perfekt for familien eller en større gruppe, der rejser sammen.
 
Den eksklusive poolsuite har desuden privat pool og et skønt terrasseområde, hvor du kan nyde livet, udsigten og privatlivet.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Internet, trådløs (gratis)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool