Beskrivelse

Setari Camp

Vandsafari i ”deep water” teltcamp i hjertet af Okavango Deltaet
I den nordlige del af Okavango-floden, der hvor floden begynder at dele sig og brede sig ud i et netværk af kanaler, øer og vådområder og dermed bliver til det berømte Okavango Delta, dukker en lille ø op. Øen er fyldt med høje palmetræer og omgivet af grønne siv, papyrus og laguner dækket af smukke vandliljer. Midt i al denne naturskønhed ligger en lille, luksuriøs camp, ved navn Setari Camp, hvor safariturene foregår til vands og hvor du har de bedste muligheder for at opleve Okavango Deltaets rige dyre- og især fugleliv, helt utroligt smukke natur og enestående fred og ro.
 

På opdagelse i Okavango Deltaets naturlabyrint

I dette område er vandet dybere end ved nogen anden camp i deltaet, så her kan du tage på opdagelse i deltaet året rundt. Som noget helt unikt ved Setari Camp, kan du ikke komme på traditionel safari i firhjulstrækker. Den bumpende transportform er udskiftet med sansefulde gåture og sejlture, hvor du i stilhed glider over vandet – med naturen i øjenhøjde – i mokoro’er (tidligere en udhulet træstamme, i dag lavet af glasfiber) eller i specialdesignede både i labyrinten af kanaler, forbi flodheste og sjældne fugle, i morgenstundens dis eller solnedgangens orangerøde farver. 
 

Tigerfisk på krogen, besøg i landsby og afslapning med udsigt

Meget af Setari Camp er bygget på høje træplatforme med hævede gangbroer imellem, så du trygt kan gå alene fra din villa, til fællesområdet, poolen, fitnesscentret, udkigsplatformene, mv. – også om aftenen. Derudover giver de høje platforme dig en helt fantastisk udsigt over et af de mest magiske steder på planeten.
 
Campen ligger i et område, der tilhører Jedibe Community, og blev bygget i samarbejde med dem. Et samarbejde, der har åbnet for muligheden for, at gæsterne kan besøge den lokale landsby og opleve hverdagslivet her, hvilket er sjældent i Botswana.
 
 
 
Fuglelivet er unikt i Okavango Deltaet og således en drømmedestination for fugleentusiaster, der kan være heldige at se fiskeørne, traner, isfugle og sjældne arter, som Pel’s Fishing Owl. Drømmer du om at få en stor tigerfisk på krogen, så kan den drøm også gå i opfyldelse her, ligesom du kan være heldig at opleve ”barbel run”, hvor store flokke af catfish migrerer op ad floden for at gyde.
 

Derfor er Setari Camp noget særligt

Setari Camps beliggenhed midt i Okavango Deltaet, hvor der er vand året rundt, er helt unik. Det er magisk at sejle gennem de smalle kanaler i deltaet og naturen og fuglelivet her er fantastisk. Campen formår at få det bedste ud af sin beliggenhed, så man virkelig får dette utrolige naturområde helt ind under huden – både på turene og når man er i campen.
Vis fuld beskrivelseVis mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Unik beliggenhed
Mulighed for vandsafari året rundt
Sejltur i mokoro
Rigt fugleliv
FACILITETER Setari Camp
Rummelige teltsuiter på hævede træplatforme med en fantastisk udsigt
Setari Camps 9 telte er bygget på hævede platforme, så du har en fantastisk udsigt over Okavango Deltaet. De er elegant indrettede med ekstralange dobbelt- eller twinsenge med myggenet, sofa, skrivebord, vifte og badeværelse med fritstående badekar og udendørs bruser med udsigt – og selvfølgelig en stor terrasse, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne i fred og ro.
 
Et af teltene er designet til familier med to sammenhængende telte – hver med eget badeværelse og udendørs bruser.
All Inclusive
Fitness center
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Safari - i mokoros (udskåret træstamme/kano)
Safari - lille båd med motor
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool