Beskrivelse

Shinde Footsteps

”Back to nature” – intim camp på bredden af flodhestefyldt lagune i Okavango Deltaet
Dybt inde i et privat område i Shinde Concession i den nordlige del af Okavango Deltaet, omgivet af frodig natur og krystalklare laguner med flodheste, der stikker hovedet op ad vandet, ligger en lille og intim camp ved navn Shinde Footsteps. Her kan du udforske deltaets unikke natur, dyre- og fugleliv i bil, båd og mokoro – og ikke mindst til fods på guidede gåture, hvor man fordyber sig i naturens små detaljer. Campen har kun 4 telte med plads til 6 personer, men hvis du booker campen eksklusivt, er der plads til 9 personer - og så har I det hele for jer selv.
 

På opdagelse i Okavango Deltaet

Morgenerne på Shinde Footsteps starter med at finde friske dyrespor, der kan afsløre nattens begivenheder omkring campen. Du kan udforske deltaet både i firhjulstrækkere om dagen og med spotlys på bilen, når mørket er faldet på, og du kan tage på bådture og sejle i mokoro, når vandstanden tillader det. Ifølge campen har man først haft den ”ægte safarioplevelse”, når man har oplevet naturen til fods og derfor har de specialiseret sig i netop dette. På turene handler det ikke om at komme fra A til B, men om at udforske naturen og dyrelivet og få Okavango Deltaets unikke flora og fauna helt ind under huden.
 

Finpuds dine billeder eller slap af i loungen

I fællesområdet finder du spiseteltet og en lounge med en betagende udsigt over den frodige natur og lagunen med flodheste. I Kalaharisandet på vandbredden bliver der om aftenen tændt op i bålstedet og her kan I snakke om dagens begivenheder til lyden af den knitrende ild og dyrene ude i mørket. I fællesområdet er også et fuldt møbleret fotoredigeringsrum, med skriveborde og stole, hvor du kan redigere dine billeder, oplade batterierne og opbevare dit udstyr i sikkerhed.
 
 
 

Unikt for familier

Shinde Footsteps tillader ikke børn under 16 år, men hvis du lejer campen eksklusivt under det, de kalder Young Explorer Club, så kan du give hele familien - inklusive børn fra 7 år – en unik oplevelse i Shinde Footsteps. I har hele campen for jer selv, inklusive en erfaren guide, som er specialiseret i at arbejde med børn. Børnene kan deltage i safariaktiviteterne og i masser af alderssvarende aktiviteter. 
 

Derfor er Shinde Footsteps noget særligt

På Shinde Footsteps føles civilisationen uendeligt langt væk. Her er du ét med naturen – både i campen og på turene. Campen er simpelt indrettet og meget lille, så her får man virkelig følelsen af at være ”back to nature” – og så er beliggenheden og udsigten helt fantastisk.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Unik beliggenhed
Lille og intim camp
Speciale i gåsafari
Rigt fugleliv
Udsigt til lagune med flodheste
FACILITETER Shinde Footsteps
Simpelt men komfortabelt, intimt og autentisk
Shinde Footsteps byder på bare 4 telte på hævede platforme, hvoraf ét er et familietelt med to værelser og fælles badeværelse. Selvom teltene umiddelbart ser simple ud, så gemmer de på komfortable senge, (begrænset) WiFi, terrasse og et badeværelse med porcelænsvaske og indendørs og udendørs bruser.
All Inclusive
Internet
Lounge/bar
Safari - lille båd med motor
Safari - walking safari tilbydes