Beskrivelse

Vumbura Plains

Moderne og minimalistisk luksuscamp
Denne camp ligger i et privat reservat i den nordligste del af Okavango deltaet, der byder på safarioplevelser til lands og til vands iblandt en rig variation af landskaber og dyr.
 
Trods omgivelserne er Vumbura Plains ikke en helt traditionel safaricamp; suiterne er bygget på hævede platforme og er åbne på tre sider med stofgardiner mellem værelserne, som bølger i brisen og skaber illusionen af at være ombord på et skib. 
 
Børn
Børn over 12 år er velkomne. Børn mellem 8-12 år er tilladt, hvis hele campen bookes. Børn under 8 år accepteres generelt ikke. 
 
Vumbura Plains er en åben camp hvor vildtet kommer helt tæt på. Værelser og gangstierne er hævet over jorden og derfor ikke egnede for mindre børn.
 
Velegnet til par
Rig på dyreliv
Luksus safaricamp
Privat mini-pool
FACILITETER Vumbura Plains
Restaurant, bar, lounge og udsigtsdæk med liggestole, der også kan bruges til at nyde stjernehimlen, når mørket falder på.
Takket være de varierede biotoper i reservatet, er der mulighed for at se stort set alle de forskellige dyr der findes i det frodige delta bl.a. Big 5 og de sjældne Red Lechwe og Sable antiloper. Safariaktiviteterne foregår med Landrover, til fods eller med mokoro kano. Hvis nok vand i den nærliggende kanal også safari med motorbåd.
 
All Inclusive
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i mokoros (udskåret træstamme/kano)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik