Hotelbeskrivelse

Al Maha Desert Resort & Spa

+
Ægte Lawrence of Arabia-luksus!
Dette unikke resort ligger midt i 225 km2 privatejet ørken, og både designet og grundplanen leder tankerne hen på en beduin landsby. Farverne er de samme som den omkringliggende ørken, der er hjemsted for et rigt dyreliv. Det er ikke sjældent at opleve de flotte oryx-antiloper passere forbi terrassen, mens du sidder og nyder stilheden og ørkenluften.
 
Al Maha er uovertruffen luksus med private poolvillaer og skal opleves! 
 
Velegnet til par
Romantisk
Rolige omgivelser
Privat
God kombination med ophold i Dubai
FACILITETER Al Maha Desert Resort & Spa
Dette unikke resort ligger midt i 225 km² privatejet ørken, og både designet og grundplanen leder tankerne hen på en beduin landsby.
Al Maha er det rette valg hvad enten du vil slappe af i spa eller have en aktiv ferie med traditionelle ørkenaktiviteter: Du kan blive falkoner for en dag, udforske omgivelserne på kamel- eller hesteryg, skyde med arabisk bue, køre ørkensafari i en firehjulstrækker eller vandre i ørkenen med en lokal guide.
 
Hovedrestauranten serverer mellemøstlige og internationale delikatesser, og loungen byder på mere afslappede omgivelser og lette retter. Derudover kan du selvfølgelig få middagen serveret på din suites veranda.
 
Al Maha arrangerer også ”Dune Dinner” - en stemningsfuld aften, hvor middagen tilberedes over åben ild i en beduinlejr midt i ørkenen. Maden nydes til tonerne af arabisk musik og afsluttes med arabisk kaffe, sød marokkansk myntete og vandpibe under den funklende stjernehimmel.
 
Bibliotek
Internet
Laundry service
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness