Beskrivelse

Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland

Luksuriøse pool villaer i Grækenland - beliggende på en bakketop med udsigt over havet & til Mount Athos
Eagles Villas byder på 42 smukt beliggende pool villaer i Halkidiki, Grækenland, med udsigt over det uendelige azurblå hav. Privat og afskåret område med villaer, samtidig med at man har adgang til det 5-stjernede hotel - Eagles Palace – hvor gæster kan gøre brug af alle de luksusfaciliteter, som søster-resortet tilbyder. Forkæl dig selv med restauranternes udvalg af gourmet-måltider, nyde smage fra Middelhavsgastronomien på Lofos restaurant, start på en kulinarisk rejse til Italien på Eleonas restaurant og slut aftenen af med en cocktail med udsigt til havet i den atmosfæriske Cabin bar eller den hyggelige poolbar.
 
Eagles Villas byder på en afslappende ferie – både egnet for par samt familier med børn.
 
 
Omfattende hygiejne plan grundet Covid-19.
Eagles Villas har indført en omfattende plan der sætter fokus på øget hygiejne, rengøring samt at der holdes afstand. Såsom afstand mellem solstole samt i restauranter. Dette påvirker desuden at enkelte faciliteter og restauranter kan være lukket. Hotellet vurderer løbende hvilke tiltag de vurderer nødvendige.
 
Børnevenlig
Dykning
Velegnet til par
42 villaer - alle med privat pool
Blå flag strand
Club car service
Åbnede i 2017
Butler service
FACILITETER Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland
Alle gæsterne på Eagles Villas har fuld adgang til de omfattende faciliteter på søsterhotellet Eagles Palace. Det 5-stjernede resort har swimmingpools og en spa med Elemis-behandlinger, hammam, sauna og mudderbade.
Eagles Palace byder på mange restauranter og barer, der serverer alt fra italienske til traditionelle græske retter.
 
I har adgang til Eagles Palaces’ private Blå Flag sandstrand, som ses som værende blandt de bedste strande i Halkidiki. Slap af på strandstole eller deltag i vandsportsaktiviteter.
 
Pools – udover at alle villaer har privat pool, har alle gæster adgang til den store udendørs pool ved Eagles Palace, som er opvarmet og beliggende i den smukke have. Derudover er der adgang til en børnepool samt indendørs pool i spaen.
 
Forkæl dine sanser i spaen med et væld af wellness-aktiviteter for både børn og voksne.
 
Eagles Palace tilbyder børneklub for både små børn samt de lidt ældre børn – op til 13 år.
 
Derudover findes 2 tennisbaner, yacht club, vandsportsaktiviteter samt PADI dykkercenter.
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Cykler
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Roomservice
Sauna
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
værelser Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland
Store billeder

Junior Pool Villa

Disse luksusvillaer med pool i Halkidiki er perfekt til par, der rejser alene eller med et lille barn. Villaerne er elegant indrettet og har et rummeligt soveværelse med en king-size seng eller to enkeltsenge samt et opholdsområde med en daybed. Alle med udsigt til havet.
 
Faciliteter: lille pool, vinkøleskab, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, kaffe- og te faciliteter, marmorbadeværelse, udendørs bruser, solsenge, tv, kogeplade (kan ønskes).
STØRRELSE 65m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne eller 2 voksne + 2 børn
Store billeder

Ocean One Bedroom Pool Villa

Perfekt til par med små børn. Lad børnene plaske rundt i den private pool, slap af i solen i de udendørs loungeområder eller tag en lur i stuen. En stue der nemt kan omdannes til et ekstra soveværelse.
 
Faciliteter: pool, to separate badeværelser, induktionskogeplade, vinkøler, minibar, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks, solsenge, tv, udendørs bruser, kaffe- og te faciliteter.
STØRRELSE 90m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 4 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 3 børn
Store billeder

Residential Pool Villa (2 eller 3 værelser)

Disse rummelige villaer findes i 3 versioner – 2 værelser, 2 værelser med have & 3 værelser med have. Private luksusvillaer, adskilt i to niveauer, tilbyder to eller tre soveværelser samt en hyggelig stue.
 
Faciliteter: pool, vinkøler, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, køleskab, kaffe- og te faciliteter, to badeværelser, gæstebadeværelse, udendørs bruser, solsenge, tv og induktionskomfur.
STØRRELSE 140-165m²
SOVEVÆRELSER 2 / 3
PLADS TIL Op til 4 voksne + 2 børn