Beskrivelse

Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland

Luksuriøse pool villaer i Grækenland - beliggende på en bakketop med udsigt over havet & til Mount Athos
Eagles Villas byder på 42 smukt beliggende pool villaer i Halkidiki, Grækenland, med udsigt over det uendelige azurblå hav. Privat og afskåret område med villaer, samtidig med at man har adgang til det 5-stjernede hotel - Eagles Palace – hvor gæster kan gøre brug af alle de luksusfaciliteter, som søster-resortet tilbyder. Forkæl dig selv med restauranternes udvalg af gourmet-måltider, nyde smage fra Middelhavsgastronomien på Lofos restaurant, start på en kulinarisk rejse til Italien på Eleonas restaurant og slut aftenen af med en cocktail med udsigt til havet i den atmosfæriske Cabin bar eller den hyggelige poolbar.
 
Eagles Villas byder på en afslappende ferie – både egnet for par samt familier med børn.
 
 
Omfattende hygiejne plan grundet Covid-19.
Eagles Villas har indført en omfattende plan der sætter fokus på øget hygiejne, rengøring samt at der holdes afstand. Såsom afstand mellem solstole samt i restauranter. Dette påvirker desuden at enkelte faciliteter og restauranter kan være lukket. Hotellet vurderer løbende hvilke tiltag de vurderer nødvendige. Hotellet har offentliggjort hvilke tiltag de har indført, oversigten kan ses her (link).
 
Børnevenlig
Dykning
Velegnet til par
42 villaer - alle med privat pool
Blå flag strand
Club car service
Åbnede i 2017
Butler service
FACILITETER Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland
Alle gæsterne på Eagles Villas har fuld adgang til de omfattende faciliteter på søsterhotellet Eagles Palace. Det 5-stjernede resort har swimmingpools og en spa med Elemis-behandlinger, hammam, sauna og mudderbade.
Eagles Palace byder på mange restauranter og barer, der serverer alt fra italienske til traditionelle græske retter.
 
I har adgang til Eagles Palaces’ private Blå Flag sandstrand, som ses som værende blandt de bedste strande i Halkidiki. Slap af på strandstole eller deltag i vandsportsaktiviteter.
 
Pools – udover at alle villaer har privat pool, har alle gæster adgang til den store udendørs pool ved Eagles Palace, som er opvarmet og beliggende i den smukke have. Derudover er der adgang til en børnepool samt indendørs pool i spaen.
 
Forkæl dine sanser i spaen med et væld af wellness-aktiviteter for både børn og voksne.
 
Eagles Palace tilbyder børneklub for både små børn samt de lidt ældre børn – op til 13 år.
 
Derudover findes 2 tennisbaner, yacht club, vandsportsaktiviteter samt PADI dykkercenter.
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Cykler
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Roomservice
Sauna
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
værelser Eagles Villas — Halkidiki, Grækenland
Store billeder

Junior Pool Villa

Disse luksusvillaer med pool i Halkidiki er perfekt til par, der rejser alene eller med et lille barn. Villaerne er elegant indrettet og har et rummeligt soveværelse med en king-size seng eller to enkeltsenge samt et opholdsområde med en daybed. Alle med udsigt til havet.
 
Faciliteter: lille pool, vinkøleskab, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, kaffe- og te faciliteter, marmorbadeværelse, udendørs bruser, solsenge, tv, kogeplade (kan ønskes).
STØRRELSE 65m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne eller 2 voksne + 2 børn
Store billeder

Ocean One Bedroom Pool Villa

Perfekt til par med små børn. Lad børnene plaske rundt i den private pool, slap af i solen i de udendørs loungeområder eller tag en lur i stuen. En stue der nemt kan omdannes til et ekstra soveværelse.
 
Faciliteter: pool, to separate badeværelser, induktionskogeplade, vinkøler, minibar, køleskab, aircondition, sikkerhedsboks, solsenge, tv, udendørs bruser, kaffe- og te faciliteter.
STØRRELSE 90m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 4 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 3 børn
Store billeder

Residential Pool Villa (2 eller 3 værelser)

Disse rummelige villaer findes i 3 versioner – 2 værelser, 2 værelser med have & 3 værelser med have. Private luksusvillaer, adskilt i to niveauer, tilbyder to eller tre soveværelser samt en hyggelig stue.
 
Faciliteter: pool, vinkøler, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, køleskab, kaffe- og te faciliteter, to badeværelser, gæstebadeværelse, udendørs bruser, solsenge, tv og induktionskomfur.
STØRRELSE 140-165m²
SOVEVÆRELSER 2 / 3
PLADS TIL Op til 4 voksne + 2 børn