Hotelbeskrivelse

Explora Journeys

Ocean State of Mind
Explora Journeys’ slogan er “Ocean State of Mind” – altså at gæsterne skal opleve denne tilstand på alle mulige måder. Skibene er designet i samarbejde med nogle af verdens førende indenfor superyachter og her er tænkt på at skabe plads, god atmosfære og oplevelser fra nederste til øverste dæk og både inde og ude. 
 
Det oplever man allerede, når man træder ombord på skibet, direkte ind i lobbyen, hvor bløde sofaer, firkantede marmorborde, enorme lysekroner og en bar, der strækker sig fra gulv til loft, byder velkommen. Væggen bag baren er oplyst bagfra og opdelt i massevis af små firkanter med flasker med gyldne drikke og skiver af smukke krystaller. Tykke grå tæpper strækker sig gennem hele skibet, som en grå løber på det lyse marmorgulv. Langs siderne er den ene eksklusive butik efter den anden og midt i rummet snor en oplyst trappe sig op til næste etage, hvor et piano spiller behagelig musik – af sig selv.
 
I de forskellige lounges kan du hver dag høre inspirerende foredrag og live musik, du kan nyde ”Afternoon Tea” til klavermusik eller udvælge en god cigar i Malt Whiskey Bar, som har et helt rum, hvis hylder udelukkende er fyldt med de bedste cigarer. 
 
Nye oplevelser hver dag
Nærmest på hvert eneste dæk er der noget at opleve. Der er fitnessområder både inde og ude med det nyeste udstyr fra Technogym og en løberute på øverste dæk, hvor du kan indånde frisk havluft, mens du træner.  De mange forskellige pools og jacuzzis, som er fordelt på flere dæk og både inde og ude er svære at løsrive sig fra, når solen skinner, musikken spiller dæmpet fra højtaleren og duggen løber ned ad glasset på din drink. Men hvis det alligevel kan lykkes dig, så venter afslapning i spaen, underholdning i kasinoet, shopping i butikkerne med Rolex, Cartier og Piaget, fordybelse i galleriet, kokkeskole og meget mere.
 
Om aftenen kan du glæde dig til live musik i stearinlyset skær eller biografaften på storskærm ved den indendørs pool, hvor glastaget sørger for at stjernehimlen kan give sit bidrag til hyggen.
 
Hver eneste dag er der et nyt program med nye træningstimer i fitnesscenteret, nye foredrag, nye live shows, nye oplæg, nye oplevelser. Ideen er, at der hver dag skal være noget at opleve for enhver smag – og flere steder på skibet på samme tid.
Børnevenlig
Velegnet til par
Unikt koncept
Sejler i hele verden
Luksuskrydstogt
Nye aktiviteter og oplevelser hver dag
God mad
Rummelige suiter
FACILITETER Explora Journeys
Ikke en kahyt
Explora Journeys kalder ikke værelserne på skibene for kahytter, som ellers er den gængse term - her kaldes de for ”suiter.” Skibene har 461 eksklusive og rummelige suiter, der findes i forskellige størrelser, men fælles for alle er gulv til loft-vinduer med en fantastisk udsigt, god plads til både dig, din familie og dine ting, privat terrasse med solseng - og nogle med jacuzzi – og ikke mindst følelsen af at være i en hotelsuite mere end i en skibskahyt.
 
Suiterne er indrettet med et sofaområde, køleskab, kaffemaskine, sminkebord, garderobe med bøjlestang og hylder og skuffer, hvor den øverste har glastop, så du kan se dine ure, bælter, slips, mv. Badeværelset har en god størrelse og det samme har brusekabinen, hvor der en marmorbænk og stadig god plads under regnbruseren – og så er der gulvvarme, som du selv kan justere.
 
Den gode plads, der er i kahytterne, gør sig gældende på hele skibet. Andre krydstogtskibe i denne størrelse har typisk omkring 2.500 passagerer med ombord, men Explora Journeys tager kun 900 passagerer med, så de kan forkæle gæsterne med mere plads både i kahytten, restauranterne, ved poolen, mv.
 
Måltider med inspiration fra hele verden
På skibet er der omkring 20 restauranter, caféer, barer og loungeområder, hvor du kan få kølige drinks, en friskbrygget kop kaffe, små snacks eller lækre måltider og vine, der er inspireret af de områder, skibet sejler i.
 
De forskellige restauranter har sit eget koncept og menukort, så du for eksempel kan få serveret mad med et fransk tvist i Fil Rouge, tapas og retter fra Middelhavet i Med Yacht Club, de bedste kødudskæringer i Marble & Co Grill, sushi og wokretter i Sakura og retter, der er udvalgt af anerkendte Michelin kokke i Anthologi.
 
I Emporium Marketplace kan du se maden, før du beslutter, hvad du vil have. Her er der nemlig buffet, men så alligevel ikke. For du skal ikke selv tage af store fade og skåle, men i stedet udser du dig det, du ønsker, og så bliver det, der kan, tilberedt mens du venter, og resten bliver portionsanrettet af serveringspersonalet. Her er alt fra sushi, asiatiske wokretter og supper til kødudskæringer, fisk, østers, jomfruhummere og skønne desserter.
 
Skal den søde tand tilfredsstilles kan du få is og pandekager i Gelateria & Créperie, mens Crema Café altid er god for en friskbrygget kop kaffe og kage eller sandwich
All Inclusive
Butikker
Børneklub
Fitness center
Internet (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter
værelser Explora Journeys