Store billeder

Flyv fra Billund til Mauritius i vinterferien i uge 7

Mauritius er noget af det tætteste, du kommer paradis på jorden.
Store billeder
Mauritius er kendt for sine hvide sandstrande, turkisblåt hav og luksuriøse resorts, der danner rammen om uforglemmelige ferie for par, familier og flere generationer, der rejser sammen.
 
I vinterferien kan du flyve fra Billund via Frankfurt til Mauritius og til to af vores mest populære hoteller på Mauritius, Heritage Le Telfair og Shangri-La le Touessrok, til en rigtig god pris og forkæle dig selv og din familie med en uforglemmelig ferie.
 
 
Heritage Le Telfair - familievenligt og elegant hotel for kendere og golfspillere
 
Heritage Le Telfair TELFAIR er et charmerende kolonistils hotel, der ligger på Mauritius' sydkyst. Her kombineres luksus med en atmosfære af klassisk elegance og værelserne er indrettede i en blanding af historisk charme og moderne komfort. Her kan du nyde livet i deres moderne C Beach Club, spille golf på den nærtliggende 18-hullers golfbane og få mere af alt det dejlige med vores Blixen VIP All Inclusive pakke.
 
SPECIALTILBUD 09.02.24 - 17.02.24 VINTERFERIEN - 7 NÆTTER I DELUXE SEAVIEW SUITE
Voksen: Kr. 32.495,-  | Barn 2-11 år Kr. 9.295,- 
 
 
 
SHANGRI-LA LE TOUESSROK er et overdådigt hotel, der ligger på den maleriske østkyst af Mauritius. Dette eksklusive resort har en forbløffende beliggenhed ved stranden og er omgivet af turkisblåt hav og frodig vegetation. Værelserne og villaerne på SHANGRI-LA LE TOUESSROK er en oase af komfort og luksus.
 
SPECIALTILBUD 09.02.24 - 17.02.24 VINTERFERIEN - 7 NÆTTER I CORAL DELUXE ROOM BEACH ACCESS MED HALVPENSION
Voksen: 29.795,-  | Barn 2-5 år 8.995,- | Barn 6-11 kr. 9.695
 
 
Flyv fra Billund til Paradis
Den gode nyhed er, at du kan flyve fra Billund via Frankfurt til Mauritius til en rigtig god pris og opleve denne tropiske perle.
 
Lufttemperaturen er i gennemsnit 26 grader og vandet 27. Så hvorfor vente? Planlæg din vinterferie i uge 7 og forkæl dig selv med en uforglemmelig ferie.
 
HERITAGE LE TELFAIR og SHANGRI-LA LE TOUESSROK vil give dig den ultimative luksusoplevelse, mens du nyder øens skønhed og varme klima. Dette er din chance for at skabe minder for livet i paradiset.