Store billeder

The OZEN Collection – 2 af de helt særlige på Maldiverne

OZEN Life Maadhoo og OZEN Reserve Bolifushi. To hoteller, der hører under det samme hotelbrand, der begge er beliggende på Maldivernes smukke sandstrande og som er to af yndlingerne, når man drømmer om en eksklusiv ø-ferie i paradis. Her er gastronomien i top, snorkel-og dykkeroplevelserne er i top, spabehandlingerne i top… Med andre ord: De er bare noget helt særligt!
Store billeder
Derfor er OZEN noget helt særligt
OZEN er mere end bare et hotelbrand; det er en oplevelse i særklasse. Med et All Inclusive koncept, der omfatter alt fra førsteklasses måltider og drikkevarer til spændende udflugter og afslappende spa-behandlinger, skal du ikke tænke på andet end at nyde livet.
 
Og nyde livet, det gør man på OZENs hoteller – ikke mindst i de eksklusive private villaer, der ligger på pæle over det azurblå hav eller på den kridhvide sandstrand. Alle er designet med komfort og stil i tankerne og hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre, at gæsternes behov og ønsker opfyldes til fulde.
 
Men OZEN er mere end bare luksus; det er også et symbol på bæredygtighed og miljøansvar. Hotelkæden har forpligtet sig til at minimere sin miljøpåvirkning og deltager aktivt i lokale bevarelsesprojekter for at beskytte Maldivernes skrøbelige økosystemer.
 
Både OZEN Life Maadhoo og OZEN Reserve Bolifushi er altså på alle måder noget helt unikt – og det kan du mærke fra det øjeblik, du ankommer, til du rejser igen.
 
OZEN Reserve Bolifushi – fra spaforkælelse og gourmetmad til vandsport og skøjteløb
Når katamaranen lægger til ved OZEN Reserve Bolifushi og du bliver modtaget med en sværm af røde rosenblade, der daler ned over dig, og en håndlavet halskæde af palmeblade, der bliver lagt om din hals, er du ikke i tvivl om, at dette bliver en ferie ud over det sædvanlige. Et blæs i konkylien og glade rytmer fra ”bodu beru-trommen” fuldender den traditionelle, varme, maldiviske velkomst. Inde på stien holder en ”Rolls Royce-buggybil” klar til at køre dig til din villa.
 
Watervillaer med vandrutsjebane og udsigt gennem gulvet
Villaerne på OZEN Reserve Bolifushi er store og rummelige og fyldt med gode - og anderledes – detaljer afhængigt at villatypen. Her er for eksempel vinduer i gulvet, så du har kig ned til fiskene under dig, en hængekøje over vandet og en vandrutsjebane fra villaen og ned i det lune hav. Derudover har alle villaer egen pool og en skøn terrasse – og kort afstand til hotellets husrev, hvor du kan tage på opdagelse med snorkel og dykkermaske.
 
Når du ikke nyder livet i din villa, kan du forkæle dig selv med en spabehandling, dyrke alverdens former for vandsport, sejle i en traditionel dhow eller en båd med glasbund, stå på skøjter i det 170 m2 store skøjteområde, snorkle og dykke i nogle af verdens bedste og mest uspolerede koralrev og meget mere.
 
OZEN Life Maadhoo – gåtur med hajer og middag under vandet
Ligesom sin søster, gemmer OZEN Life Maadhoo på ganske unikke og anderledes oplevelser – endda også på gåturen. Vandet er krystalklart inde ved stranden og i takt med at blikket nærmer sig horisonten skifter havet mellem alle nuancer af turkisblåt, indtil horisonten tegner en skarp streg og den blå himmel tager over. Det er ubeskriveligt smukt, men det er især det, man tydeligt kan se i det klare vand, der stjæler opmærksomheden; små babyhajer, der svømmer forbi få meter ude, blandet med skildpadder, pilrokker og andre fisk.
 
Middag på ”minus 6 meter”
En romantisk middag med udsigt over havet, er altid skønt, men forestil dig så en romantisk middag med udsigt under havet. Restauranten M6m, der står for ”minus 6 meter,” ligger under vandet og fra de store glaspartier har du udsigt til alt fra farvestrålende fisk til små revhajer og skildpadder, der svømmer forbi, mens du nyder din middag. Og selvom det kan være svært at løsrive sig fra den udsigt, så skal de lækre retter med fisk og skaldyr på din tallerken nok fange din opmærksomhed.
 
Indbydende gourmetmad, fantastiske snorkle- og dykkeroplevelser, eksklusiv spaforkælelse, luksuriøse villaer og Maldivernes første gin-bar – heller ikke her mangler man noget.
 
Vi er passionerede. Vi er inspirerende. Vi er velgørende. Disse er OZENs vigtigste værdier og det, der er kendetegnende for hotelkæden. Vi kunne føje adskillige rosende ord til den liste - for OZEN er bare noget helt særligt…
Store billeder