Beskrivelse

Angama Amboseli

Elefantcamp med udsigt til Mount Kilimanjaro ved kenyanernes foretrukne nationalpark
I 2023 kunne Angama-kæden tilføje endnu en ekstraordinær camp til deres samling; Angama Amboseli. Campen ligger i det private 2.300 hektar store Kimana Sanctuary, tæt på Amboseli Nationalpark, med en spektakulær udsigt til Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro. Udover dyrerige safariture, unikke omgivelser og en udsigt, der er svær at hamle op med, kan du også se frem til at dele camp med elefanter. Allerede når du ankommer til Angama Amboseli, kan du være heldig at se de flokke af elefanter, som holder til i området. Elefanterne er så hjemmevante her, at der endda er opstillet et drikketrug til dem ved campens pool.
 

Safari med Kilimanjaro i baggrunden og ristede skumfiduser i campen 

Området omkring campen er også hjemsted for antiloper, giraffer, zebraer, gnuer og hundredvis af vortesvin og med disse også rovdyr – og massevis af fuglearter. Angama Amboseli har eksklusive rettigheder og ubegrænset safari i området, så du kan glæde dig til spændende safariture i et dyrerigt og naturskønt område med Mount Kilimanjaro, som et smukt baggrundsbillede.
 
Du kan også tage på safari i Amboseli Nationalpark, der ligger ca. 45 minutters kørsel fra campen. Spørger man de lokale kenyanere, er Amboseli Nationalpark deres foretrukne, og det er ikke uden grund. Naturen i parken er åben savanne og akaciekrat, hvor dyrene står som silhuetter foran Mount Kilimanjaro og midt i parken er der flere sumpområder, hvor den største koncentration af vilde dyr opleves.
 
Når du vender tilbage til campen efter en spændende safaridag, kan du besøge The Studio, hvor du finder en safaributik, games room for hele familien, et galleri og et fotostudio, hvor du kan leje kameraer og redigere dine billeder. Du kan også slappe af i fællesområdet med en god middag, dyppe dig i poolen eller hygge omkring bålet med en drink og ristede skumfiduser.
 

Derfor er Angama Amboseli noget særligt 

Campen ligger utroligt godt med en flot udsigt og med safarioplevelserne lige uden for døren – og de regelmæssige besøg af elefanter sætter lige prikken over i’et på det hele.
Børnevenlig
Velegnet til par
Flot udsigt til Kilimanjaro
Safari i 4x4
Elefanter ved campen
Dyrerigt område
FACILITETER Angama Amboseli
Teltsuiter med udsigt til Kilimanjaro fra gyngestolen
På Angama Amboseli bor du i en af campens 10 teltsuiter, der er indrettet i neutrale jordfarver. Døre og vinduer er dækket af et transparant net og fra næsten alle hjørner af teltet – fra sengen til badet – har du udsigt til Mount Kilimanjaro.  
 
Fra teltlobbyen har du adgang til soveværelset, som er indrettet med en ”super king extra length” seng med en loftsvifte over, barskab og et skrivebord med opladerstation. Fra soveværelset har du udgang til en terrasse med gyngestole. Badeværelset gemmer på dobbeltvask og dobbeltbruser og udgang til en udendørs bruser. 
 
Angama Amboseli byder også på to familiesuiter, som er to almindelige suiter, der er forbundet af en sikker indendørs gang. Begge suiter har plads til to voksne og fire børn.
 

 

  
Internet, trådløs
Laundry service
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool