Beskrivelse

Angama Mara

Moderne safarilodge i en klasse for sig med en storslået udsigt over Masai Mara
I den vestlige del af Masai Mara National Reserve, 300 meter oppe på kanten af Siria-Oloololo Escarpment med en storslået udsigt over Mara Triangle, der er en del af Masai Mara, ligger Angama Mara – en eksklusiv og moderne safarilodge, der på alle måder får det bedste ud af sin unikke beliggenhed. Uanset om du er til safariture på savannen eller til ”gyngestolssafari” på din terrasse, er Angama Mara noget helt særligt.
 
På opdagelse i det berømte Masai Mara
Masai Mara er et af de mest kendte safariområder i Afrika – ikke mindst på grund af den årlige migration, hvor millioner af dyr vandrer fra Serengeti i Tanzania mod nye græsgange i Kenya. Den store gnuvandring ankommer til Masai Mara omkring juli og begynder igen sin vandring mod Tanzania omkring midten af oktober. Det er fantastisk at være vidne til, men det der også gør Masai Mara til noget særligt er, at her er dyrerigt hele året rundt.
 
Det samme gælder for Angama Mara. Året rundt er udsigten fra lodgen spektakulær og safariturene en dyrerig oplevelse - og under migrationen er du tilskuer på første række til dette fantastiske skue. Et af de store steder, hvor dyrene krydser Mara floden, ligger ca. 45 minutter i bil fra lodgen, hvilket betyder, at du har nem og hurtig adgang til oplevelsen – oplevelsen er dog altid på naturens præmisser.
 
På rov i køkkenhaven og morgenkaffe med udsigt til luftballoner
Morgenerne i din eksklusive teltsuite, hvor du ligger i sengen og kan se og høre, hvordan savannen langsomt vågner, er en fantastisk måde at starte dagen – og når du så samtidig kan nyde en kop friskbrygget morgenkaffe og udsigten til farverige luftballoner, der roligt stiger op mod himlen sammen med solen, så er det bare magisk.
 
Senere kan du gå en tur i shambaen – køkkenhaven – og smage på friskplukket frugt og urter og plukke ingredienserne til dit næste måltid eller du kan få serveret din frokost i skyggen, omgivet af shambaens grønne og velduftende planter.
 
 
I lodgens bibliotek og Map Room kan du læse bøger om Afrika og studere forskellige kort over området, hvor nogle er dateret helt tilbage til 1608. Du kan blive – endnu – bedre til at tage billeder af de vilde dyr efter et besøg i Photographic Studio, hvor du kan lære nye fototips og -tricks, og i Beading Studio kan du lære at lave armbånd af Masaikvinder.
 
Når solen går ned og farver omgivelserne orangerøde, kan du følge lyden af masaikrigernes rytmiske chanten til ”Sundowner boma’en”, hvor der venter dig en Gin & Tonic, lækre småretter og en spændende opvisning.
 
Derfor er Angama Mara noget særligt 
Angama Mara er en meget eksklusiv lodge, hvor alt er gennemført - selv beliggenheden og udsigten er spektakulær. Vi har ikke oplevet mange andre steder, hvor man har en så storslået udsigt over savannen. Derudover er der mange muligheder for spændende aktiviteter både i lodgen og i området.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Unik beliggenhed
Eksklusive teltsuiter
Spektakulær udsigt
Dyrerige Masai Mara
Udsigt til scener fra filmen ”Mit Afrika”
FACILITETER Angama Mara
Teltsuiter med åben udsigt og terrasse med plads til romantik, afslapning og stille stunder
Lodgen er en fusion mellem et hotel og en traditionel camp – så du får bekvemmeligheden fra et hotel og samtidig autenticiteten ved en safarilodge. Lodgen er opdelt i to separate camps med fællesområdet i midten, hvor du finder poolen, safarishoppen og fitnessrummet. De to camps er identiske og byder hver på 15 teltsuiter, der alle er designet på en måde, så man får mest muligt ud af den fantastisk udsigt over Masai Mara og også over bakkerne, hvor mange af scenerne til filmen ”Mit Afrika” om Karen Blixen blev optaget.
 
Fronten af teltet, som vender ud til Masai Mara, består af gulv-til-loft vinduer, mens de resterende tre sider og loftet er lavet af kanvas. Teltene er 100 m2 store og har også en stor terrasse med plads til romantiske middage, massagebehandlinger og stille stunder i gyngestolen.
Butik
Fitness center
Handicapvenlig
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool