Beskrivelse

Cottar's 1920's Safari camp

Luksus møder 1920’ernes safarieventyr – med en beliggenhed i verdens bedste dyreområde er scenen sat for naturoplevelser af højeste karat
I den private Olderkesi Conservancy, der grænser op til en af verdens mest berømte naturområder; Masai Mara og Serengeti-økosystemet, ligger Cottar’s 1920’s Safari Camp, hvor forgangne tiders romantiske safarieventyr under cremefarvet kanvas, og nutidens moderne faciliteter mødes i perfekt harmoni. Her får du den ”ægte” campfølelse, samtidig med at du har safarioplevelserne lige udenfor døren.
 
Det første safarifirma i verden
I 1919 åbnede Charles Cottar et af de første registrerede safarifirmaer i verden; ”Cottar’s Safari Service.” Her tilbød han, sammen med sine tre sønner, professionelle storvildtjagter og filmsafari. Efterhånden udviklede familieforetagendet sig og i starten af 1960’erne åbnede familien den første camp for fotosafarigæster. Én camp blev til flere og midt i 1990’erne åbnede Cottar’s 1920’s Safari Camp.
 
Uforglemmelige safarioplevelser i verdensberømt naturområde
Massevis af safariture er et ”must”, når du bor på Cottar’s 1920’s Safari Camp, for Masai Mara/Serengeti økosystemet er et af de mest bemærkelsesværdige og dyrerige safariområder i Afrika hele året rundt. Her har du gode chancer for at se ”The Big 5” og drømmer du om at opleve den store migration – eller gnuvandringen, som det også kaldes – som når dette område i juli-oktober, så ligger campen helt ideelt.
 
Guiderne i campen er blandt nogle af landets bedste – faktisk er ejeren Calvin Cottar flere gange udnævnt til Kenyas bedste safari-guide. Hver gang du tager på safari, støtter du den lokale skole, Olpalagilagi, og dens 400 elever, ved at bidrage til lærernes løn, børnenes mad, mv. Du kan besøge skolen og opleve undervisningen, høre skolekoret synge og snakke med børnene.
 
 
Stress af med et ægte ”bush-bad”
Der er meget at fylde dagene med på Cottar’s. Du kan flyve i luftballon over Masai Mara, tage til kaffesmagning, se på stjerner med campens astronom, svømme eller fiske ved et vandfald og få undervisning i at tage gode billeder - og så kan du forkæle dig selv med noget helt særligt; et ”bush bad.” Tag tilbage i tiden til dengang, hvor et transportabelt kanvas-badekar, var måden at komme i bad på. Når du ønsker det, bliver badekarret stillet frem på terrassen – til dig selv, til tosomhed eller til hele familien – og fyldt med dejligt varmt vand. Læn dig tilbage og nyd udsigten over savannen, Afrikas lyde og måske en flaske bobler.
 
Derfor er Cottar’s 1920’s Safari Camp noget særligt 
Cottar familien har beskæftiget sig med safari i mere end 100 år og det mærker man. Deres kærlighed til Afrika, til naturen og til lokalsamfundet og deres sans for at finde de oplevelser, detaljer og muligheder, som gør safarioplevelsen til noget helt særligt, er bemærkelsesværdig. Hvis du er til den autentiske camp- og safarioplevelse, er Cottar’s det rigtige valg.
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Safarikørsel i firehjulstrækker
Autentisk kolonistils-luksuscamp
Privat reservat
Måske Kenyas bedste guider
Storslået beliggenhed
FACILITETER Cottar's 1920's Safari camp
Luksuriøse telte med et strejf af 1920’erne
Campen byder på 11 telte, deraf to unikke Honeymoon-telte, fem dobbelttelte og 4 familietelte, der alle ligger privat og i fred og ro. De har alle en-suite badeværelser og indretningen har et charmerende strejf af 1920’erne med træmøbler og kanvas.
 
Derudover kan du bo i Cottar’s Bush Villa, som har plads til 12 personer. Her får du en fuldtudstyret villa med fuldkommen privatliv og en 25 meter lang pool, hvor du kan nyde livet og udsigten over Masai Mara sammen med din familie eller gruppe af venner.
 
Pluk selv ingredienserne og lad kokken fremtrylle en fantastisk smagsoplevelse
Letilet er campens egen ”Il Torobo hunter-gatherer.” Han tilhører en gruppe af Il Torobo jæger-samlere, der er spredt over Kenya og Tanzania. Der er lavet en dokumentar om hans liv, som er set over 9 millioner gange på YouTube. Tag på en gåtur med Letilet og lær om planternes medicinske virkning og hvilke, der kan bruges i madlavningen. Det, du samler, kan du give til kokken, som vil forvandle det til et lækkert måltid.
 
Når mørket falder på og maven er fyldt med vidunderlig mad, kan du sætte dig omkring bålstedet og lytte til fortællingerne om familien Cottar og safariens historie.
Børneklub
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Handicapvenlig
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool