Beskrivelse

House in the Wild

Ambitiøs drøm blev til unikt fristed for dyr og mennesker
For år tilbage forelskede familien Wood sig i området; Enonkishu, der ligger i Kenyas dyrerige Mara-område. Her, i det private Enonkishu Conservancy, ville de skabe et fristed for dyreliv og mennesker og bygge en eksklusiv, men afslappet camp der drives i pagt med naturen og det lokale stammefolk; masaierne.   
De ville være selvforsynende med alt fra mad til energi – og det, de ikke kunne dyrke selv, skulle erhverves fra lokalområdet. Den ambitiøse drøm lykkedes og familien har skabt et eventyrligt sted, hvor gæster forkæles med afslappet luksus, privatliv og uforglemmelige oplevelser.
Velkommen til House in the Wild.
 
Suiter, hytter eller villaer ”in the wild” 
I House in the Wild kan du bo i en af de 6 smukke suiter i The Main Lodge, som alle har 1 eller 2 værelser og her har du nem adgang til fællesområdet, hvor der er et skønt spiseområde med en smuk swahili-bar og pool. Du kan også bo i en af de 6 hytter, som ligger fordelt rundt i landskabet eller i en af de 3 eksklusive private villaer, hvor der er plads til den store familie eller gruppe, som ønsker et fuldkomment privat safarihjem.
Stilen er rustik og stilfuld med håndlavede møbler, hyggelige opholdsrum, badeværelser med naturlig belysning, udendørs bruser og rummelige badekar, store behagelige senge med bløde puder og dyner og verandaer med udsigt til sletten eller Marafloden. Alt er købt lokalt i Kenya eller håndlavet af stedets dygtige håndværkere.
 
Derfor kan vi lide House in the Wild
Det betyder alt for os, at vores gæster får opfyldt deres rejsedrømme og hvis man så samtidig kan støtte dyrelivet, naturen og lokalbefolkningen, så er det jo fantastisk. I House in the Wild er der virkelig alle muligheder for at få rejsedrømmene opfyldt. Her er så mange spændende aktiviteter at give sig til – udover safari – og folkene bag gør hver dag deres ypperste for, at det bliver oplevelser som både børn og voksne vil huske for evigt.
Hos Blixen Tours elsker vi, når uforglemmelige oplevelser og respekten for naturen kan gå op i en højere enhed.
Børnevenlig
Velegnet til par
Bo i det private Enonkishu Conservancy
Enonkishu ligger i dyrerige Mara
Åbne firehjulstrækkere på safari
Eksklusivt reservat med få biler
Spændende lodge med mange faciliteter
Anbefales også til den store familie
Mange aktiviteter for børn
FACILITETER House in the Wild
Hyggelig og afslappet atmosfære - og fantastiske oplevelser
Fra jord til gaffel
Uanset hvor du bor i House in the Wild, kan du glæde dig til at sætte dig til bords og få serveret udsøgte, friske og sunde retter, hvor de fleste ingredienser lige er hentet i køkkenhaven eller staldene på farmen.  Som prikken over i’et serveres middagen om aftenen under stjernerne ved lejrbålet eller inde i spiseområdet ved pejsen.
 
House in the Wild er meget mere end safari
Uforglemmelige safarioplevelser er på ønskelisten, når man besøger det dyrerige Mara-område. Enonkishu Conservancy gemmer på et rigt dyreliv.
Udover safari tilbyder House in the Wild mange andre spændende aktiviteter – også mange som børnene vil elske at være med til, som fx at være med til at plante et træ eller plukke ingredienserne til middagen. Du kan også hoppe i poolen med børnene eller nyde en massagebehandling. I kan også spille tennis eller forskellige hyggelige havespil som fx kroket.
 
Den vilde afrikanske natur kan også opleves uden at sidde i en firhjulstrækker – fx på en bakketop, med en gin & tonic eller en friskpresset juice i hånden, mens du nyder solnedgangen. Nyd morgenmaden i det fri og oplev hvordan sletten vågner med solens første stråler eller ta´ med på vandresafari og kom tæt på det, som man ikke når at få øje på, når man kører i bil. Du kan også komme på fisketur ved Marafloden. 
 
En helt særlig oplevelse er det at besøge det lokale masaifolk og opleve deres hverdag. Tag børnene med på et spændende og lærerigt besøg på landsbyens skole eller besøg Moses’, der er en af campens safariguider, familiegård hvor der opdrættes kvæg.
 
Lodgen arrangerer også udflugter til Rhino Sanctuary, et ”børnehjem” for næsehorn, eller en udflugt til Mara Elephant Projekt, hvor I hører om, hvad der gøres for at beskytte de fascinerende kæmper - eller hvad med at opleve den afrikanske savanne fra oven i en helikopter eller i en luftballon.
 
 
 
All Inclusive
Bordtennis
Fisketure kan arrangeres
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Swimmingpool
Tennisbane
TV