Beskrivelse

Kinondo Kwetu

Afslappende, topservice og masser af aktiviteter
Her går alt op i en højere enhed, beliggenhed, fantastiske værelser, overdådig mad og top-service. De svenske ejere har kælet for detaljerne og her er meget stor fleksibilitet omkring måltider og aktiviteter. Man kan altid finde et privat sted på Kinondo Kwetu og ønsker man f.eks. 3 retters frokost menuen serveret her eller på stranden går det fint. Det hyggelige resort har maksimalt 38 gæster hvilket gør at stedet er roligt og stiligt. Men her er også sjovt og der er mulighed for en lang række aktiviteter som yoga, tennis, sauna, kano/kajak, snorkling-udstyr, et PADI prøvedyk og udflugt til landsby. 
 
Der er også mulighed for at tage et helt dykkercertifikat (PADI) da man har en ”Dive-master” på stedet, yderligere er sejlture, kite-surfing, vandski, fiskeri og udflugter til nærliggende dyreparker populært.
 
Dykning
Golf
Snorkling
Velegnet til par
Boutique hotel
All-Inclusive
En af Mombasa's bedste og private strand
Mange vandsportsaktiviteter
Home away from home
Landsbybesøg
Eksotisk stil
Udsøgt mad
FACILITETER Kinondo Kwetu
Vil man forkæle sig selv ud over det sædvanelige er Kinondo Kwetu i den sydlige ende af Diani stranden i Kenya perfekt – paradis på jord
Kinondo Kwetu har to separate køkkener og der er ingen faste serveringssteder, det kan være i træernes skygge, på stranden eller et af de mange andre charmerende steder, resortet byder på. Friskfanget fisk, tropiske drikkevarer og en vinliste med bl.a. en lang række Sydafrikanske vine er blandt udvalget.
 
Wi-Fi, swimmingpools, yoga platform, sauna, kano/kajak, kite/vindsurfing-udstyr, vandski/wake-board, både, snorkel/dykkerudstyr, fiskeudstyr, tennis, hesteridning og golf.
 
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Sauna
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter