Beskrivelse

Loisaba Tented Camp

Loisaba Tented Camp er designet til fuldt ud at drage fordel af sin beliggenhed med betagende udsigt over Laikipia.
Loisaba Tented Camp er skabt til eventyr, du har fuld frihed til at vælge hvordan du udnytter tiden bedst, den eneste barriere er din egen fantasi.
 
Med den mest betagende udsigt til Mount Kenya ligger Loisaba Tented Camp højt oppe på kanten af ​​ en lille bjergskråning. Alle teltene samt hovedbygningen har en uhindret panoramaudsigt over sletten og til det lille vandhul nedenfor bakken, hvor man fra den vidstrakte udsigt fra sin veranda, i ro og mag kan nyde alle dyrene der kommer forbi for at drikke vand.
 
Campen er en del af The Nature Conservancy, der blandt andet går ind for bevarelsen af bla. elefanter og vilde hunde, samt støtter op om det lokale samfund.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
12 luksus-telte
Fantastisk beliggenhed
Mange aktiviteter
Udsigt, udsigt, udsigt
FACILITETER Loisaba Tented Camp
Luksus-telte og panoramaudsigt - helt til Mount Kenya
Hovedområdet i Loisaba Tented Camp omfatter en stort åben spiseplads, med udsigt over sletten, en overdækket stue og bar, en overdækket restaurant samt en stor dejlig infinity pool, hvorfra du også kan nyde den betagende udsigt over sletten.
 
 
Værelser
Campen består af 12 rummelige telte og 3 ”familie telte” to telte der ligger ved siden af hinanden, alle med fast gulv, højt til loftet og med teltåbning fra gulv til loft for enden af sengen, ud til den smukkeste panoramaudsigt. Stilen er afrikansk med et moderne europæisk twist.
 
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool