Beskrivelse

Loldia House

Charmerende lodge med mange spændende aktiviteter
Great Rift Valley i Kenya er meget mere end en almindelige lille dal. Den strækker sig over næsten 7.000 km fra Libanon, gennem blandt andet Kenya, til Mozambique. Strækningen gennem Kenya er kendt for at have en lang række af søer med et helt unikt fugleliv. En af disse søer er Naivasha søen og på bredden af den ligger en hyggelig, gammel farm med en charmerende lodge. Velkommen til Loldia House.

 

På opdagelse i Great Rift Valley og afslapning i lodgen

Loldia House er et ideelt sted at nyde den landlige idyl og – ikke mindst – at tage på spændende udflugter. Du kan slappe af ved poolen, nyde en massagebehandling, spise frokost under det gamle figentræ – og så kan du tage på heldagsture med en pakket picnickurv.
 
Når man bor ved den berømte Naivasha sø bør man absolut sejle en tur og opleve områdets smukke landskab fra vandet og de mange fugle, der lever her, som den smukke, afrikanske flodørn, pelikaner og flamingoer. Det er en ferskvandssø, så her lever ikke krokodiller, men til gengæld mange flodheste, der går på land og græsser, når mørket falder på. 
 
Du kan også sejle til halvøen Crescent Island, hvor du sammen med en lokalguide kan gå en tur blandt vandbukke, gnuer, zebraer og giraffer.
 
Kan du lide at vandre, så er en guidet tur op ad den nærliggende udslukte vulkan, Mount Longonot, en oplevelse. Når du når toppen, har du en fantastisk udsigt over søen, men også ned i vulkanen til den frodige skov på kraterbunden. 
 
Et besøg ved Hells Gate Nationalpark byder på et betagende landskab af dybe kløfter, mangefarvede klipper, små vandfald og varme, boblende kilder. Her ses også dyr som antiloper og zebraer, men ingen rovdyr, så du kan roligt tage på cykel- eller vandretur. Du kan også bestige det 25 meter høje Fischer Tower og nyde en fantastisk udsigt fra toppen eller tage på opdagelse i dybe grotter langs Buffalo Circuit.
 

Oplev næsehorn i en af Kenyas mindste nationalparker og mød traditionelle skovfolk

Ønskes safari ligger Lake Nakuru Nationalpark nær ved. Selvom parken er en af Kenyas mindste, er den hjemsted for et varieret dyreliv – ikke mindst det truede næsehorn, som der er gode chancer for at se. En anden stor oplevelse er at tage på opdagelse i Eburu Forest, der ligger ved foden af Mount Eburu. I denne frodige og grønne skov bor Ogiek folket, som er nogle af Afrikas sidste skovboere.
 

Derfor er Loldia House noget særligt

Loldia House ligger i et område, hvor der er rigtig gode muligheder for masser af aktiviteter og oplevelser. Samtidig er lodgen hyggelig, atmosfæren er afslappet og udsigten er formidabel. Et ophold på Loldia House er optimal at kombinere med safari, da der er daglige flyafgange fra Naivasha til fx verdensberømte Masai Mara.
Børnevenlig
Velegnet til par
Mange muligheder for aktiviteter
Flot udsigt
Ideel at kombinere med safari
Smukke omgivelser
Hyggelig atmosfære
FACILITETER Loldia House
Smukke værelser i landlig stil og med en hjemlig atmosfære
Loldia House er et originalt kenyansk hjem, der er beliggende på en gammel farm, på bredden af Naivasha søen. Her kan du bo i charmerende værelser, med en-suite badeværelser, i enten hovedhuset eller i hytter i haven eller oppe på bakken. De tre Garden Cottages ligger i haven og byder på to separate værelser, mens den særlige Top Cottage, der ligger oppe på bakken, byder på tre dobbeltværelser, en hyggelig stue med åben pejs og masser af plads til hele familien. 
 

Måltider med udsigt

Måltiderne på Loldia House bliver serveret på plænen i skyggen af træerne og med udsigt til søen og ofte også til antiloper og zebraer, der går og græsser.  
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool