Beskrivelse

Ol Lentille

Intim safari, autentiske kulturelle oplevelser og en førsteklasses gæstfrihed
Eksklusivt boutique hotel beliggende i den nordlige del af Kenyas smukke Laikipia-region, med den mest betagende udsigt over bjerge og dale. Du kan blandt andet se helt til Mt Kenya og Samburuernes hellige bjerg Ol Olekwe.
 
Ol Lentille tilbyder totalt privatliv, langt væk fra alting, beliggende på det højeste punkt i Laikipia regionen. Her er et sandt eventyrparadis, hvor du kan prøve kræfter med alverdens aktiviteter eller du kan blot nyde et afslappende ophold med ubegrænset brug af spabehandlinger inden du enten starter eller afslutter dine safarieventyr i Kenya!
(Ol Lentille ligger i et privat reservat på over 400 km2 med betagende landskaber så langt øjet rækker.)
 
Ol Lentille har en meget interessant historie bag sig, og er et fantastisk eksempel på bæredygtig turisme. Stedet er et tydeligt bevis på hvordan man i samarbejde med turismen kan påvirke og forbedre lokalsamfundet. John og Gill, de britiske investorer bag dette projekt har indsamlet og doneret store summer til opførsel af skoler, hospitaler og vandrensningsprojekter. De har også med stor succes bragt dyrelivet tilbage til dette unikke område gennem deres bevaringsprojekter, blandt andet for den truede vilde hund, Grevy’s zebraen og elefanter.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
4 villaer
Meget privat
Smuk natur
Udsøgte madoplevelser
Infinity pool
Kamelsafari
FACILITETER Ol Lentille
Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvad du spiser.
Ol Lentille er kendt for sit fremragende køkken, og du har mulighed for at spise på flere fantastiske lokationer under hele dit ophold. Alle måltider, husets vine, lokal spiritus og øl samt sodavand er inkluderet i dit ophold.
 
Hvert hus har adgang til stedets skønne infinity pool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert fra den afrikanske sol. Du kan også sætte dig til rette med en god bog i det hyggelige bibliotek. Her kan du også gå ud på udsigtsdækket, og gennem den store kikkert holde øje med de vilde dyr der gemmer sig i nærheden. Sidst men ikke mindst må du ikke snyde dig selv for en tur i spaen hvor du kan forkæle dig selv med et utal af skønne behandlinger.
 
Der er et bredt udvalg af aktiviteter inkluderet i opholdet bl.a. kamelsafari, quad biking og måltider i bushen som giver en helt unik og mindeværdig oplevelse.
 
I området er der mulighed for at se bl.a. elefanter, leoparder, vilde hunde, geparder, zebraer og hyæner.
 
Værelser
Her findes 4 unikke og meget forskelligt indrettet villaer (1 et værelses, 2 x2 værelses og 1x 3-værelses) Hver villa har sin egen butler. Alle har store opholdsområder, spisepladser og fantastiske terrasser med en helt unik panoramaudsigt.
 
Bibliotek
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool