Beskrivelse

Olarro Lodge

Designer lodge i privat safariområde
Olarro er smukt beliggende på højderyg med panoramaudsigt over safariområdet Loita Hills, som ligger i yderkanten af Masai Mara. Designeren Anthony Russell, som står bag nyskabende design af flere kenyanske lodges, er også ”mesteren” bag Olarro. Indretningen er minimalistisk og holdt i lyse farver.
 
Fra marts til maj samles gnuer og zebraer i så store mængder i området, at det kaldes Loita-migrationen.
Når den store migration i slutningen af november trækker fra Masai Mara mod Tanzania, forbliver en stor del tilbage på Loitas åbne savanne. De store flokke tiltrækker rovdyr som løver, geparder og leoparder, så du kan være heldig at opleve en naturlig jagtsituation.
 
En helt unik og eksklusiv naturoplevelse er at se den årlige vildtmigration i Masai Mara fra luften. Olarro Lodge arrangerer disse eksklusive tilkøbsudflugter med helikopter eller privatfly.
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Panoramaudsigt over Loita Hills
Minimalistisk design
Privat safariområde
FACILITETER Olarro Lodge
Pga. sin beliggenhed i en privat vildtkoncession, kan Olarro Lodge tilbyde safari til fods og safarikørsel med natkikkerter efter mørkets frembrud, hvor de nataktive dyr kommer frem.
Bar, restaurant, mini spa og swimmingpool. Mountainbikes kan frit lånes. Olorro har junior adventure club, hvor masaier underviser børn i bush færdigheder.
 
Minimum ophold er 2 nætter.
 
Internet
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool