Beskrivelse

Ololo Safari Lodge & Farm

Atmosfærefuldt landsted med udsigt til Nairobi Nationalpark
I Nairobi Nationalpark, ved Mbagathi floden, finder du en ret unik Safari Lodge. Først efter at have krydset floden via den smukke hængebro ankommer man til et ombygget husmandssted med så meget autentisk og afslappet charme, at man på forunderlig vis føler sig hjemme i denne del af Kenya.
 
Med en ret unik placering lige udenfor den allersydligste del af Nairobi Nationalpark ligger Ololo Safari Lodge & Farm helt unikt med en bjergtagende udsigt til parken og de vilde dyr, der lever her.
 

En autentisk, unik og bæredygtig safarilodge

 
Ololo Safari Logde & Farm er familieejet, og man kan i høj grad mærke den særlige omsorg, som familien Chapman drager om stedet, deres gæster, medarbejderne og den natur, der kommer helt tæt på her.
 
Bæredygtighed er kodeordet for Ololo Lodge. Det indebærer, at store dele af den mad de serverer, er fra egen farm. Grøntsager, kød, og mælk bliver produceret på gården til glæde for gæsterne, og om morgenen kan børnene komme med ud og hente deres egen æg til morgenmaden.
 
Ololo Lodge er arbejdsplads for mange lokale. F.eks. er mange af de smukke møbler, der pryder værelserne i lodgen produceret i Ololo Lodges værksted af deres dygtige håndværkere
 

Derfor kan vi lide Ololo Safari Lodge & Farm

Med en unik placering nær Nairobi Nationalpark kunne denne lodge næsten ikke være bedre placeret. Lodgen er utroligt afslappet, hyggelig og stemningsfuldt. At de har et stort fokus på bæredygtighed, og at de producerer deres egne fødevarer, er en fin og smagfuld detalje.
Børnevenlig
Velegnet til par
Nairobi Nationalpark
Elefantbørnehjem
Giraf-center
Karen Blixen Museum
Fuglesafari
FACILITETER Ololo Safari Lodge & Farm
Ololo Safari Lodge & Farm er et sammensat og charmerende landsted
Dette charmerende boutiquehotel er et ombygget landsted, der stadig har en masse stemning og autentisk fornemmelse.
 
Alle værelserne på Ololo Safari Lodge & Farm er forskellige, og det er ikke kun charmerende, det er også med til at skabe den hjemlige og hyggelige atmosfære, der gør Ololo Safari Lodge & Farm til et helt unikt sted.
 
Ololo Lodge har syv forskellige værelsestyper til sine gæster. Lige fra de hyggelige telthytter – der er en blanding mellem kanvastelt og stenhytter – til den ombyggede stald, det smukke loftsværelse med udsigtstårnet, der giver fantastisk udsigt over nationalparken, og over til den store familiefløj med plads til 5 gæster samt yderligere opredninger.
 

Frisk lokalt produceret og tilberedt mad direkte fra jord til bord

 
Ololo Lodges lokalt producerede fødevarer høstes om morgenen. Det er friske grøntsager, lokalt producerede ande- og kyllingekød og mælk – der f.eks. laves til frisk yoghurt eller bliver til isen i din dessert.
 

Tag med Ololo Safari Lodge & Farms egne safariture

 

Lodgen ligger belejligt og smukt ved Nairobi Nationalpark og tilbyder to daglige safariture, som er inkluderet i opholdet.
 
Lodgens egen farm og værkstedet, hvor der produceres møbler, er også et besøg værd, og der er også rundvisninger.
 
Man kan desuden besøge Kitengela Hot Glass, der er et glaspusteri, der ligger meget tæt på i, hvad der nærmest kan kaldes et hobbithul.
 

Afslappende massage

 
Trænger du til en afslappende massage oven på en vellykket safari, kan man også få flere forskellige slags massage med forskellige stilarter og fokusområder.
Bibliotek
Internet, trådløs
Laundry service
Lufthavnstransfer
Restaurant(er)
Shuttle Service
Swimmingpool
TV