Beskrivelse

Sanctuary Olonana

Safaricamp midt i migrationsruten
Sanctuary Olonana ligger ved Mara-flodens bred – så når migrationen med hundredtusindvis af gnuer og zebraer foregår fra juli til september, bor du næsten midt i det dramatiske natursceneri.
 
Lodgen er et godt udgangspunkt for fantastiske safarioplevelser, og selv når du nyder måltider og ”sundowners” på lodgens store udendørs terrasse med udsigt til Mara-floden, kan du ikke undgå at opleve gryntende flodheste , krokodiller eller andet vildt komme for at drikke.
 
Børn
Børn i alderen 2-11 er forpligtet til at dele værelse med voksne. 
Børnevenlig
Velegnet til par
Beliggende ved Mara-floden
Flodheste på tæt hold
FACILITETER Sanctuary Olonana
Olonana ligger ved Mara-flodens bred – så når migrationen med hundredtusindvis af gnuer og zebraer foregår fra juli til september, bor du næsten midt i det dramatiske natursceneri.
Indendørs- og udendørs restaurant, bar, swimmingpool, lounge og mini-spa. Safari med firehjulstrækker foregår om morgenen og aftenen, og derudover kan du besøge Masai landsby eller flyve i luftballon over Masai Mara.
 
Foretrækker du ”middag for to”, sørger den personlige butler for at dække op hjemme på verandaen – det bliver næppe mere romantisk!
 
Spa: Slap af i Olonana's minispa som tilbyder forskellige behandlinger fra ansigtsbehandlinger til kropmassager.
 
Luftballon: Her er mulighed for ballonsafari, hvor safarien afsluttes med champagne-morgenmad (ballonsafari mod merpris).
 
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Spa/wellness
Swimmingpool