Beskrivelse

WaterLovers Resort

Farverigt og hyggeligt boutique resort ved Diani Beach
WaterLovers er et hyggeligt og stemningsfyldt boutique hotel, beliggende ved Diani Beach ud til det Det Indiske Ocean. Området er kendt for sine smukke hvide sandstrande, omkranset af palmer og det varme turkisblå vand - det er bogstaveligt talt et tropiske paradis. Her kan du gå på opdagelse i den frodige grønne regnskov, fuld af farverige fugle og måske være heldig med at opleve den sjældne sorte og hvide Colobus-abe, som er unik for dette område i Østafrika.
 
Det varme krystalklare hav byder på gode dykke- og snorklemuligheder samt en masse sjove vandsportsaktiviteter.
 
Om det er ren badeferie eller et afslappende retreat efter en spændende safari, er du kommet til det rette sted.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Fantastisk beliggenhed
Hyggelig atmosfære
Gode aktiviteter
Spa
Udsigt til havet fra alle suiter
Miljøvenligt
FACILITETER WaterLovers Resort
Hotellets midtpunkt er den skildpaddeformede infinity pool og det omkringliggende område hvor du finder mange hyggelige indrettede kroge
Du kan også finde en plads i solen på en liggestol eller måske bare ligge i en hængekøje i skyggen af et palmetræ og kigge ud på det azurblå hav.
 
Her finder du også den hyggelige indrettede restaurant Tides, samt hotellets strandbar, Ocean Spirit, hvor du kan nyde en forfriskende cocktail, lidt frugt eller en aperitif inden middagen.
 
Herudover findes en lille spa, en kunstbutik samt et lille ’beachhouse’ hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. 
 
Værelser
Resortet består af otte rummelige suiter og en penthouse lejlighed, der alle har adgang til en lille veranda med udsigt til havet.
 
Suiterne og lejligheden er hyggeligt indrettet og smukt dekoreret i en skøn blanding af swahili med lille twist fra middelhavet.
 
For familier eller små grupper, der rejser sammen, findes der også en villa med fire soveværelser og tre badeværelser. Villaen er i samme stil som de øvrige suiter og lejligheden. Gæster, der bor i villaen, har mulighed for at tilkøbe en kok laver mad til dem.
 
Vis fuld beskrivelse...Vis mindre...
Børnepasning
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter