Beskrivelse

Baglioni Resort Maldives

Det bedste fra to verdener: Italiensk charme og perfektion blandet med maldivisk ø-paradis og barfodsluksus.
Midt ude i det Indiske Ocean på øen Maagau i Dhaalu Atollen, bare 40 minutter fra hovedøen Male, ligger et lille tropisk paradis. Paradiset er dækket af frodigt grønt og kridhvide sandstrande og er omgivet af smukke laguner og et betagende koralrev, som har ry for at være et af de bedste husrev på Maldiverne. Når man sætter sine fødder i det pudderbløde sand og betragter paradiset omkring sig, kan man et øjeblik blive i tvivl om man er landet i Italien i stedet for Maldiverne. Men nej, man er landet det rette sted – det helt rette sted. Ejerne af paradiset er italienere ind til benet og de har på fornemmeste vis blandet det bedste fra Italien med det ypperste fra Maldiverne - og har skabt et sandt paradis.
 
Paradiset hedder Baglioni Resort Maldives.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Italiensk charme
96 villaer
Husrev
Butler service
Medlem af Leading Hotels of the World
FACILITETER Baglioni Resort Maldives
Ejerne af hotellet er italienere og har bragt det bedste fra hjemlandet til denne maldiviske bountyø.
På Baglioni Resort Maldives er nøgleordene; Naturlig skønhed – resortet er således 100% naturligt med masser af træer og grønt; Unikke dykker- og snorkleoplevelser – de har ry for at have et af de smukkeste husrev på Maldiverne; En venlig og hjemlig atmosfære – straks du ankommer kan du mærke freden og roen skylle ind over dig; Fremragende kulinariske oplevelser – deres 3 restauranter og poolbaren serverer udsøgte retter og vine fra eksempelvis Japan og Italien. Sidst men ikke mindst er nøgleordet italiensk perfektion og charme.
 
Her er der rig mulighed for at fylde ferien med alt fra spændende udflugter, fysiske udfoldelser, lærerige timer, luksuriøs forkælelse, sol, sand og vand, kulinariske vidundere og romantiske stunder under stjernerne.
 
Oplev det mageløse husrev, som myldrer af liv og se rokker, skildpadder og tusindvis af farvestrålende fisk på tæt hold eller tag på dykkerture og mød nogle af det dybe havs beboere som hajer, hvalhajer og gigantiske fiskestimer.
 
Kom med på tur til nærtliggende øer og oplev hverdagslivet på Maldiverne og få et indblik i maldivisk kultur og traditionelle skikke. Sejl en tur på en privat dhoni eller yacht og nyd en romantisk solnedgang med din eneste ene eller tag på delfintur med en marinbiolog og få en oplevelse, du aldrig glemmer. Du kan også tage på fisketur på en traditionel maldivisk båd og fange tun, sejlfisk og barracuda.
 
Skal pulsen op så prøv kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter som kajak, kano og SUP, tag en tur i fitnesscenteret eller deltag i et af de daglige motionshold. Bagefter kan du passende få pulsen helt ned med meditation, åndedrætsøvelser, yoga eller en afslappende behandling i den eksklusive Baglioni Spa.
 
Kan du lide at kokkerere, så deltag i et af hotellets madlavningskurser, hvor du kan lære at tilberede de bedste retter fra det italienske, japanske, indiske og maldiviske køkken. Du kan også tage på opdagelse i hotellets vinkælder og smage på de skønne dråber, mens du nyder udsigten til det endeløse hav.
 
Dagen igennem kan du forkæle smagsløgene med en drøm af udsøgte retter i de tre restauranter og poolbaren. Hertil får du skønne vine og en betagende udsigt – og hvis det skal være helt særligt, så dækker tjenerne op til jer på et privat sted på stranden, i haven eller i jeres villa, hvor I kan nyde en romantisk middag under stjernerne.
 
Børnene kommer heller ikke til at kede sig på Baglioni Resort. Baglioni Kids Club byder på et utal af aktiviteter, der tæller alt fra sport til maleri, fra skattejagt til dansetimer, fra kreative workshops til lærerige timer om havet omkring dem. De kan også bare slappe af og hygge sig på stranden eller nyde en afslappende massagebehandling skræddersyet til de små aktive kroppe.
 
Uanset om I er på bryllupsrejse eller om I er afsted med børnene, så afslut dagen på hyggeligste vis med en god film på det store lærred ude under stjernerne – selvfølgelig med din favoritsnack.
 
Værelser
Baglioni Resort byder på 96 luksuriøse villaer omgivet af tropisk natur, turkisblåt vand og pudderblødt kridhvidt sand. Villaerne er placereret på stranden eller over vandet og findes både med og uden privat pool og/eller eget strandområde. Også i de elegante private villaer fornemmer man Baglioni-familiens italienske rødder. Villaerne er indrettet med den typiske italienske sans for detaljer og byder på moderne, smagfulde og bæredygtige materialer og faciliteter.
 
Villaerne gemmer på privat terrasse med solsenge, udendørs spiseområde, aircondition, loftvifte, kaffe- og tefaciliteter, minibar, gratis WiFi, TV, udendørs badeværelse, badekar og separat regnbruser, en fantastisk udsigt til enten havet eller haven – og meget mere.
 
Villaerne findes i størrelser fra 65-135 m2 og derudover kan du bo i den eksklusive Presidential Water Villa med 3 værelser, pool, jacuzzi, privat butler, kok og fuldkommen privatliv. 
 
Se fuld beskrivelse...Vis mindre...
Børneklub
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Vinkælder