Hotelbeskrivelse

Atmosphere Kanifushi

Populært hotel på Maldiverne – 5-stjernet service, omgivelser og oplevelser
Midt på en kridhvid sandstrand, et stenkast fra det azurblå hav, ligger Atmosphere Kanifushi.
 
Luksuriøse villaer strækker sig langs den 2 km lange sandstrand mellem svajende palmer, grønne træer og smukke blomster.
 
Fra villaernes store åbne terrasser, er der udsigt til stranden, Det Indiske Ocean og til mageløse orangerøde solnedgange. Her kan du slappe af og nyde en idyllisk fred og ro og når du trænger til en kølende dukkert, træder du direkte fra din terrasse ned i det pudderbløde sand og ud i det krystalklare hav.
 
Atmosphere Kanifushi er et skønt 5-stjernet hotel på Maldiverne.
 
Det er beliggende i Lhaviyani atollerne, turkisblå laguner og kridhvide sandstrande. Det er en oase af afslappende idyl og gennemført forkælelse - og med den eksklusive Blixen Tours VIP All Inclusive pakke, skal du ikke tænke på andet end at nyde din drømmeferie på Maldiverne.
 
Atmosphere Kanifushi er et sandt paradis for livsnydere, familier og forelskede par, der ønsker forkælelse, afslapning og uforglemmelige oplevelser i smukke, naturlige og luksuriøse omgivelser. 
 
Blixen Tours VIP All Inclusive
Når du bor på Atmosphere Kanifushi har Blixen Tours sammensat en særlig VIP All Inclusive pakke med bl.a. gratis massage-behandlinger, vælg mellem 4 restauranter, alle drikkevarer samt stort udvalg af premium vine (60-80 forskellige), gratis minibar, 2 x fine dining a la carte middage, 1 x gratis jetski, 1 x dyk, gratis adgang til lounge før afrejse med vandfly og meget meget mere.
 
En af de bedste All Inclusive pakker vi kan tilbyde på Maldiverne – eksklusivt for Blixen Tours gæster. Se hele pakken under "Priser" længere nede på denne side. 
 
360-graders billeder fra Atmosphere Kanifushi
Hvis du stadig er i tvivl om hvilket skønt sted Atmosphere Kanifushi er, kan du med egne øjne se og tage på en digital rundvisning på øen: Se 360-graders billeder (åbnes i et nyt browservindue)
 
 
Kort over øen
 
 
 
Fuld beskrivelse + se kortSe mindre
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Blixen Tours VIP All-Inclusive
Alle villaer med solnedgang
Rummelige villaer
Stor badevenlig lagune
Aktiviteter
FACILITETER Atmosphere Kanifushi
5-stjernet resort med Blixen Tours VIP All Inclusive. Når du trænger til en kølende dukkert, træder du direkte fra din terrasse ned i det pudderbløde sand og ud i det krystalklare hav
Hotellet byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan tage på ø-hop, på fisketure i solnedgangen eller sejle til små romantiske gemmesteder.
 
Du kan motionere i det moderne fitnesscenter, spille tennis eller blive forkælet i Akiri Spa med luksuriøse behandlinger, slappe af i jacuzzien og besøge hair & beauty salonen.
 
Dykning
Selvom man ikke skulle tro, at det er muligt, så overgås Maldivernes skønhed til lands af det fantastiske landskab, der åbenbarer sig, når man dykker ned under havets overflade.
 
Ikke langt fra Atmosphere Kanifushi findes uspolerede koralrev, hvis rige liv af eksotiske fisk, planter, små hajer og rokker giver dig dykkeroplevelser ud over det sædvanlige. Professionelle instruktører fra hotellets PADI dykkercenter tager dig med på ture til skibsvrag, koralrev og andre spændende dykkerspots.
 
Snorkling
Maldiverne bliver ofte nævnt blandt de bedste steder i verden når man ønsker at snorkle og dykke. Til trods for at Atmosphere Kanifushi ikke har et ”husrev”, er der stadig mange muligheder for jer der ønsker at snorkle og dykke tæt ved øen.
 
For enden af ankomstbroen kaldet ”The Jetty”, findes et mindre område med koraller samt utallige fisk i alverdens farver, et godt sted for nybegyndere samt børn, eller hvis at du bare ønsker at snorkle tæt ved øen. Derudover tilbyder Atmosphere Kanifushi daglige gratis snorkelture med båd, der hver dag tager jer til nye spændende koralrev.
 
Prikken over i’et er hotellets eksklusive all-inclusive pakke, som tager begrebet et stort skridt videre end det vi er vant til. Det hedder Blixen Tours VIP All Inclusive og indeholder alt fra fri mad og drikke til gratis udflugter og vandsportsaktiviteter - og meget meget mere. Se mere under "Priser".
 
Atmosphere Kanifushi byder på 4 restauranter med hvert sit tema. I hovedrestauranten ”The Spice” findes en overdådig buffet med live cooking-stations og skiftende tema hver aften. ”The Sunset” er øens fine dining restaurant med udvalg af delikate á la carte retter. ”Just Veg” er en populær restaurant bygget på pæle over lagunen, som, da den åbnede, var Maldivernes første vegetar restaurant. ”Teppanyaki Grill” (ikke inkluderet i All Inclusive) tilbyder gæsterne en underholdende middag med dygtige kokke, der på imponerende vis jonglerer rundt med japanske specialiteter ved den store stegeplade. I løbet af dagen kan I desuden nyde lette retter og snacks serveret ved poolen fra ”The Liquid”.
 
Midtvejs restaurant - "Ceylon Bliss"
Denne nyere tilføjelse til madscenen på Atmosphere Kanifushi tilbyder velsmagende små retter, der skifter hver dag. Et skønt lille gemmested I med fordel kan besøge inden middagen eller senere på aftenen.
 
Cool-spots
Rundt om på Atmosphere Kanifushi findes nogle hyggelige små oaser – kaldet Cool-spots. En glædelig overraskelse når I udforsker øen til fods eller på cykel i varmen. Hvor end på øen i befinder jer, så er der aldrig langt til næste Cool-spot, hvor I finder et lille køleskab med kolde forfriskninger samt en romantisk hængebænk.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
All Inclusive
Butik
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
værelser Atmosphere Kanifushi
Store billeder

Sunset Beach Villa

Direkte adgang til stranden og havudsigt. Hver villa har et privat område/veranda med solsenge foran villaen. Der er plantet buske og træer mellem hver villa, hvilket gør at de føles private. Sunset Beach Villaer har, foruden soveværelse et delvist udendørs badeværelse med badekar/spa og bruser, TV med surround sound, aircondition, te/kaffe faciliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 100m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne og 1 barn (0-11 år) eller 2 voksne og 2 børn (0-11 år)
Store billeder

Two Bedroom Sunset Family Beach Villa

Store private familie-villaer med direkte adgang til stranden. En Two Bedroom Sunset Family Beach Villa er to Sunset Beach Villas forbundet med en forbindelsesdør. Disse har en god beliggenhed for børnefamilier, da de har kort afstand til hovedrestauranten, poolen samt børneklubben.
Hver af de to tilstødende villaer har et privat område/veranda med solsenge foran. Sunset Family Beach Villa har foruden to soveværelser, to delvist udendørs badeværelser med badekar/spa og bruser, TV med surround sound, DVD-afspiller, aircondition, te/kaffe faciliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 200m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 2 voksne og 4 børn (0-11 år) eller 4 voksne og 2 børn (0-11 år)
Store billeder

Sunset Beach Villa with Pool

Skønne store pool villaer beliggende på den nordlige spids af øen, med meget privatliv, direkte adgang til stranden og havudsigt. Til hver villa hører en 30m2 stor pool med en stor veranda. Badeværelset er delvist udendørs med badekar/spa under åben himmel. Villaen har desuden TV med surround sound, telefon, iPhone dock, vinkøler, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
Ekstra services for Sunset Beach Villa with Pool: check-in i villaen, en flaske mousserende vin ved ankomst, mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, daglig frugtkurv, 2 flasker vin samt 2 flasker spiritus efter eget valg.
 
STØRRELSE 192m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Water Villa

Disse Water Villaer – opført i 2020 - tilbyder fantastisk udsigt samt en terrasse med solsenge og trappe direkte ned til den azurblå lagune. Både i soveværelset samt på badeværelset er der lavet kig – i form af en gulvsektion af glas - til livet under havoverfladen. Herudover er der i villaen en walk-in garderobe hvor I desuden finder en strandtaske med bl.a. solcreme, insektspray, paraply, badekåber samt slippers.
 
STØRRELSE 105m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Sunset Water Villa with Pool

Disse Water Villaer med pool – opført i 2020 – har udsigt til solnedgang samt terrasse med solsenge, 20m2 stor og 1,2 meter dyb privat pool og trappe direkte ned til den azurblå lagune. I soveværelset samt på badeværelset er der lavet kig – i form af en gulvsektion af glas - til livet under havoverfladen. Herudover er der i villaen en walk-in garderobe hvor I desuden finder en strandtaske med bl.a. solcreme, insektspray, paraply, badekåber samt slippers.
 
Ekstra services: check-in i villaen, flaske mousserende vin og frugtkurv ved ankomst, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin efter eget ønske i villaen samt a la carte morgenmad på Pier Six restaurant.
 
STØRRELSE 125m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Grand Pool Villa

Grand Pool Villaerne – opført i 2021 – er endnu mere rummelige end resortets øvrige villaer og ligger direkte ned til den bedste og mest rolige strand på øen. Villaerne har blandt andet egen beach garden, veranda og 42 m²  lap pool, og når du bor her, følger der desuden en række yderligere fordele med. 
 
Ekstra services: check-in i villaen, flaske mousserende vin og frugtkurv ved ankomst, mulighed for morgenmad i The Sunset / Sunset Bar (a la carte), 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin efter eget ønske i villaen.
STØRRELSE 241m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Kanifushi Residence

Kanifushi Residence villaerne – opført i 2021 – er et tropisk paradis for hele familien. De 10 villaer på hver 594 m² ligger direkte ned til den kridhvide sandstrand og det azurblå Indiske Ocean.Her er egen pool på 154 m², 2 værelser + et mindre ”nanny room”, 2 badeværelser, oceaner af plads og en række eksklusive services oveni. 
 
Ekstra services: check-in i villaen, butler service, flaske champagne ved ankomst, dedikeret buggy service, mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar, 1 x in-villa morgenmad, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, daglig frugtkurv, 2 flasker vin samt 2 flasker spiritus efter eget valg, pudemenu & strandlegetøj til børn
STØRRELSE 594 m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 5 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 4 voksne og 3 børn (0-11 år)