Hotelbeskrivelse

Hurawalhi Island Resort

Eksklusiv barfodsluksus, private villaer og undervands-restaurant – kun for voksne
På en privat eksotisk ø i den smukke Lhaviyani Atoll, omgivet af det fineste kridhvide sand og et mageløst azurblåt hav, ligger en ny eksklusiv perle, som inviterer voksne over 15 år til en drømmeferie ud over det sædvanlige: Hurawalhi.
 
Hurawalhi er et fuldendt match af afslapning og spænding, af komfort og eventyr og af barfodsluksus og privat forkælelse. Her kan du nyde tiden med din eneste ene, lade dig fordybe i de exceptionelle smukke omgivelser, lade dig gribe af spænding og adrenalin, når du får en eksotisk fisk på krogen eller deltager i en anden vandsportsaktivitet – bare læn dig tilbage, smid fødderne op, og lade dig opvarte af det smilende personale lige her midt i paradis.
 
 
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Godt husrev
Private villaer
Undervands-restaurant
Kun for voksne (15+)
FACILITETER Hurawalhi Island Resort
Barfodsluksus kun for voksne på Maldiverne!
Der er noget om det, når man siger, at der er lige så smukt under havets overflade på Maldiverne, som over den. Koralrevene vrimler af farvestrålende liv og vandet er lunt og krystalklart. Uanset om du mest er til snorkel eller maske og selv vil udforske revene, eller om du er til dykkerudstyr og eventyr på dybere vand, så er du garanteret en oplevelse for livet, lige så snart du dykker ned under overfladen. Det er ikke usædvanligt at støde på både rokker, venlige revhajer og havskildpadder – udover tusindvis af farvestrålende fisk.
 
Det lune hav indbyder også til andre former for aktiviteter, som romantiske sejlture i solnedgangen, fisketure på det dybe hav og tilfredsstillelsen ved efterfølgende af spise den friskfangede fisk, du selv har hevet i land. Du kan også prøve kræfter med flere former for vandsport – både hvis du søger adrenalin og hvis du er til de mere rolige former.
 
På landjorden kan du få pulsen op i fitnesscenteret, mens du kan være heldig at spotte delfiner eller rokker i lagunen i det fjerne eller du kan være med til en omgang fodbold, tennis eller badminton.
 
I Duniye Spa kan du forkæle krop og sjæl og få alle spændinger og hverdagens stress helt ud af systemet. Nyd duftene, roen, skønheden og professionelle hænder, der giver din krop ny energi.
 
Om aftenen når du har nydt en udsøgt middag i en af hotellets restauranter – eksempelvis den helt spektakulære restaurant, som befinder sig knap 6 meter under havets overflade, hvor du kan spise middag med udsigt til Maldivernes fantastiske undervandsverden – herefter kan du fortsætte en fortryllende aften i ''The Games Room''. Her kan du nyde en drink, mens du spiller air hockey, bordtennis, pinball eller et godt gammeldags brætspil – eller du kan bare læne dig tilbage og nyde udsigten, brisen og bølgernes skvulp.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
All Inclusive (kan tilkøbes)
Bordtennis
Butik
Cykler
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Vinkælder
INDIKATIONSPRISER Hurawalhi Island Resort
7 NÆTTER FRA
kr. 27.495 pr. person
Fra-pris i lavsæson (maj - december)
7 NÆTTER FRA
kr. 39.895 pr. person
Fra-pris i højsæson (januar - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Tilbud og rabatter
Efterårsferie tilbud
Vi har sikret et begrænset antal pladser på den mest populære afgang i uge 42, 2021. Med afrejse fra København fredag d. 15. oktober.
 
Fast pris & fast afgang - 7 nætter inkl. halvpension.:
Pris per person:
Ocean Villa — 29.995,-
Beach Pool Villa — 33.995,- 
Ocean Pool Villa — 36.495,-
 
Tilkøb af All Inclusive — 5.295,-
 
Flydetaljer i uge 42 — Qatar Airways via Doha:
Afrejse fra København
Fredag d. 15. oktober kl. 16.55
 
Hjemrejse fra Maldiverne
Lørdag d. 23. oktober kl. 20.25
 
Udvidet ekstra tryghed ved bestilling af afgangen i efterårsferien:
 
Afbestilling uden selvrisiko
Rejsetilbuddet til Maldiverne i efterårsferien kan, hvis Udenrigsministeriet fortsat fraråder rejser til Maldiverne 14 dage før afrejse, frit annulleres.
 
Annulleres rejsen, refunderer vi pengene senest 3 dage efter
Dette gælder også indbetalt depositum.
 
Vi er medlem af Rejsegarantifonden
Du er dermed altid sikret at få dine penge retur hvis rejsen ikke kan gennemføres eller ved konkurs.
 
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - Hurawalhi med vandflyver t/r
 • 7 nætter i Ocean Villa 
  • Inkl. morgenmad & aftensmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.