Hotelbeskrivelse

JOALI Maldives

+
5-stjernede ferieoplevelser i luksuriøse naturomgivelser for både børn og voksne.
JOALI ligger nord for Malé, på en smuk lille ø i en af verdens største og dybeste atoller, Raa atollen. Omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart, azurblåt vand kan børn og voksne nyde livet i et betagende smukt og luksuriøst ferieparadis; JOALI.
 
På JOALI bliver du fyldt med ny energi, uforglemmelige oplevelser og både mental og fysisk ro. De luksuriøse private villaer, de 4 udsøgte restauranter, den verdensberømte ESPA Spa, de mange muligheder for spændende oplevelser på land og til vands, de utroligt smukke omgivelser og det dygtige og dedikerede personale er din garanti for en ferieoplevelse ud over det sædvanlige.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Elegante villaer
Butler service
Fokus på selv de små detaljer
4 restauranter
FACILITETER JOALI Maldives
Oplev den smukke natur både på land og til vands. Udforsk de betagende koralrev og det myldrende liv af farverige fisk med snorkel eller dykkerudstyr. Er du nysgerrig efter at lære mere om marinelivet her, så nyd turen sammen med hotellets dygtige marinebiolog.
Slap af i kokospalmernes skygge, mens den beroligende lyd af bølgeskvulp og solens varme stråler får både krop og sind til at slappe helt af eller sid med fødderne begravet i det fine bløde sand, mens synet af solens stråler, der blinker i havoverfladen, og det turkisblå hav med vuggende dhoni’er giver dig det mentale pusterum, som du trænger til. Sådan kunne man sagtens få hele dagen til at gå, men hvis du skulle få lyst til at løsrive dig et øjeblik, så er der masser af andre skønne aktiviteter at give sig i kast med.
 
Sejl en tur i solnedgangen og mød gådefulde djævlerokker og delfiner eller prøv kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter, som vandski, parasailing, kajak eller vandcykel med glasbund. Oplev hverdagslivet på lokal-øerne og få en snak med de lokale eller læs en god bog fra biblioteket.
 
Når krop og sjæl skal forkæles, så få pulsen op i fitnesscenteret sammen med dedikerede trænere, på tennisbanen, på cykel rundt på øen eller besøg den verdenskendte ESPA Spa, som tilbyder skræddersyede spabehandlinger.
 
En anden form for forkælelse får du i hotellets fire restauranter. Uanset om smagsløgene skal forkæles med italienske, japanske eller lokale retter eller den lille sult skal stilles med en lækker is eller chokolade i Lajoie kiosken, så kan du glæde dig til gastronomiske oplevelser i fantastiske omgivelser.
 
På JOALI har man mulighed for at fordybe sig i kunst. Rundt på øen finder man unikke kunststykker, som har til formål at skabe en oplevelse. Hvert kunststykke er specielt designet og skabt til JOALI og øens forhold. Temaet for kunststykkerne er "kunst & natur" hvor kunststykkerne enten er lavet af naturmaterialer eller materialer, der ikke generer naturen visuelt. Gå på opdagelse på øen med et "kunst-kort", hvor du lærer om kunststykkerner og de forskellige kunstnerne der står bag. 
 
Der er ingen tvivl om, at JOALI er et paradis for voksne, men faktisk et det mindst lige så fantastisk for børnene. Hvilket barn ville ikke elske at tage på spændende skattejagt med et skattekort i hånden og gå på opdagelse på øen og i naturen, mens de leder efter den skjulte skat. Eller hvad med at høre gamle historier fortalt af lokale fortællere i skæret fra et lejrbål eller lære at lave lokale retter sammen med dygtige kokke - eller simpelthen bare slappe helt af i børnespaen og få lagt en ansigtsmaske og plejet hænder og fødder.
 
Værelser
JOALI byder på i alt 73 top luksuriøse villaer beliggende på stranden eller over det krystalklare hav fordelt på 1,3 km lange broer. Villaerne er indrettet i en betagende elegant og charmerende stil. Uanset hvilken type af villa, du vælger, så vil den private pool, store solrige terrasse, smukke badeværelser, roen, udsigten og de smukke omgivelser gøre det svært at finde en grund til at forlade din private villa.
 
Er I en familie eller en større gruppe, der rejser sammen, eller kan du bare ikke få plads og luksus nok, så kan du bo i Private Ocean Residence med 3 soveværelser eller i en 4 værelses Beach Residence, - inklusiv privat butler og masser af privatliv.
 
Se hele beskrivelsenSe mindre
Bibliotek
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER JOALI
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I WATER VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
11.05.24 - 20.06.24
68.895
21.06.24 - 28.07.24
69.795
29.07.24 - 08.10.24
68.895
09.10.24 - 10.10.24
69.795
11.10.24 - 22.10.24
90.495
23.10.24 - 18.12.24
89.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Gratis halvpension i perioden 11. maj 2023 - 10. oktober 2023 samt 11. maj 2024 - 20. december 2024.
 
 
Book tidlig rabat - op til 40%
I de viste prise er der indregnet book tidlig rabat, ved bestilling minimum 90 dage før afrejse.
 
 
Prisen inkluderer
  • Fly fra Kastrup - Maldiverne med 1 skift t/r på økonomiklasse
  • Vandfly Malé - Joali t/r
  • 7 nætter i nævnte værelseskategori 
    • Inkl. morgenmad
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.